Οι συγγραφείς και συντελεστές των βιβλίων μας


Tsilikidis

Ευθύμης Τσιλικίδης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Ευθύμης Τσιλικίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, του Διδασκαλείου «Δημήτρης Γληνός» της ίδιας σχολής, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και του μεταπτυχιακού του προγράμματος στην κατεύθυνση της Πολιτικής Θεωρίας και Φιλοσοφίας. Εργάζεται από το 1994 στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Από το 2011 διαμένει με τη σύζυγο και τις δύο τους κόρες στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Δείτε το βιβλίο: Η παιδεία του πολίτη στην υποχρεωτική εκπαίδευση

Ευθύμης Τσιλικίδης

Ο Ευθύμης Τσιλικίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968. Είναι πτυχιούχος...

Ιόλη Βότση

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Ιόλη Βότση γεννήθηκε πριν 50 χρόνια και μεγάλωσε σε μια αγροτική οικογένεια, σε έναν όμορφο τόπο κάπου στην Κεντρική Ελλάδα. Από μικρή αγαπούσε τα γράμματα και κατάφερε με πολύ κόπο και προσπάθεια να ξεφύγει από τη «μιζέρια» της. Διεύρυνε τους ορίζοντές της ταξιδεύοντας στην Ευρώπη και σπουδάζοντας στα καλύτερα πανεπιστήμια. Ασχολήθηκε με την επιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων και συνέγραψε και συνεπιμελήθηκε αρκετά βιβλία και επιστημονικά άρθρα, ξενόγλωσσα και ελληνικά. Αγάπησε τη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου και εργάστηκε για πάνω από 10 συναπτά έτη. Αγαπά ό,τι έχει σχέση με τη λαϊκή παράδοση και τέχνη και στον ελεύθερο χρόνο της λατρεύει να κεντά και να πλέκει. Η ενασχόληση αυτή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για την ίδια και τους οικείους της.
Το παρόν παιδικό παραμύθι είναι το πρώτο της εγχείρημα στον θαυμαστό κόσμο της παιδικής λογοτεχνίας. Ανυπομονεί για το επόμενο, που είναι ήδη στα σκαριά.

Δείτε το βιβλίο: Η δύναμη της φιλίας – Η περιπέτεια του Τίλη, της Μόζας, της Ρίκας και του Πανή

Ιόλη Βότση

Η Ιόλη Βότση γεννήθηκε πριν 50 χρόνια και μεγάλωσε σε...

Politou

Μαρία Πολίτου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Μαρία Πολίτου γεννήθηκε και μεγάλωσε σ’ έναν τόπο μαγικό. Η δική της ύπαρξη ζυμώθηκε με τις γεύσεις και τ’ αρώματα του βουνού, του κάμπου και της θάλασσας. Το θρόισμα που ξεγλιστρούσε από το βουνό, το βουητό των μελισσών, το άρωμα του φρεσκοοργωμένου χωραφιού και η θαλασσινή αύρα αποτέλεσαν τη συνταγή της μαγείας και της ευτυχίας που την ακολούθησαν σε κάθε βήμα της ζωής της. Η προσπάθειά της σήμερα επικεντρώνεται στο μπόλιασμα αυτής της μαγείας και ευτυχίας με το κρυμμένο θαύμα που φωλιάζει στην ψυχή κάθε παιδιού. Δεν φοβάται μήπως η μαγεία τελειώσει γιατί η πηγή της βρίσκεται πια μέσα μας. Το μόνο που φοβάται είναι μήπως χαθούν οι μαγικοί τόποι από ανθρώπους που δεν γνώρισαν ποτέ στη ζωή τους ούτε τη μαγεία ούτε την ευτυχία ούτε την αγάπη και δεν αντιλαμβάνονται ότι θα τη στερήσουν τόσο απ’ τα ίδια τους τα παιδιά όσο κι από το αθώο αύριο.

Δείτε το βιβλίο: Ο Γυριστρούλης και οι Ό,τι Νάνοι… στη χώρα των Σωστοφάγων

Μαρία Πολίτου

Η Μαρία Πολίτου γεννήθηκε και μεγάλωσε σ’ έναν τόπο μαγικό....

Anagnostopoulos

Αντώνιος Αναγνωστόπουλος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Πίσω από τον Άγνωστο Α΄ βρίσκεται ο συγγραφέας Αντώνιος Αναγνωστόπουλος.

Γεννημένος το 1975 στο Διδυμότειχο, έζησε εκεί μέχρι τα 18 του χρόνια.

Στη συνέχεια έζησε στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκαν οι πρώτες ιστορίες-αφηγήματα, ύστερα από παρότρυνση φίλων και ιδιαίτερα του Romolo Cheri.

Το 2008 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα,όπου ολοκλήρωσε και εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: “Ιστορίες του Άγνωστου Α΄” Εκδόσεις Φυλάτος.

Το 2016 ολοκληρώνει και εκδίδει μια ακόμη προσπάθεια με τίτλο: “Συνδυασμοί λέξεων από τον Άγνωστο Α΄” Εκδόσεις Φυλάτος.

Το 2018 ολοκληρώνει και εκδίδει άλλη μια προσπάθεια με τίτλο: “Σκέψεις/Προβλήματα από τον Άγνωστο Α΄” Εκδόσεις Φυλάτος .

Το 2020 ολοκληρώνει και εκδίδει το νέο του βιβλίο βιβλίο με τίτλο “Η ζωή εν μέρει” από εκδόσεις Φυλάτος.

Το σήμερα,τον βρίσκει να δημιουργεί, παρέα με τη μοναξιά της πολυάνθρωπης Αθήνας.

Αρθρογράφος στο προσωπικό του λογοτεχνικό ιστολόγιο Τα Απομνημονεύματα του Άγνωστου Α’

Δείτε τα βιβλία:

Ιστορίες του Άγνωστου Α

Συνδυασμοί λέξεων από τον άγνωστο Α

Σκέψεις/ Προβλήματα από τον άγνωστο Α

Αντώνιος Αναγνωστόπουλος

Πίσω από τον Άγνωστο Α΄ βρίσκεται ο συγγραφέας Αντώνιος Αναγνωστόπουλος....

Dobletoglou Eytyxia

Ευτυχία Δοβλέτογλου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Δοβλέτογλου Ευτυχία γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1982 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε γραφιστική σε δημόσιο Ι.Ε.Κ. και εργάστηκε ως γραφίστρια και υπάλληλος γραφείου. Τώρα είναι επίτιμη δημοσιογράφος για το site της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης, εθελόντρια προώθησης του τουρισμού της Νότιας Κορέας για το Υπουργείο Τουρισμού, Αθλημάτων και Τεχνών της Κορέας και υποτιτλίστρια σειρών και ταινιών.
Αγαπά τη συγγραφή και το διάβασμα από παιδί και έχει γράψει ήδη μια τριλογία («Το Ρόδο της Κορέας», «Η Πέρλα της Κορέας» και «Ο Άγγελος της Νότιας Κορέας») που τοποθετείται στο 1820 κάνοντάς τα αυτοέκδοση σε αμερικανικό site. Η επιτυχία των βιβλίων της έδωσε ώθηση να γράψει ξανά, απευθυνόμενη αυτήν τη φορά σε ελληνικό εκδοτικό οίκο, ώστε να προσεγγίσουν το βιβλίο της περισσότεροι Έλληνες αναγνώστες. Η αγάπη της για τη Νότια Κορέα χρονολογείται από το 2010 και μελετώντας την εντυπωσιάζεται διαρκώς με τις ομοιότητες που κρύβουν οι δυο αυτοί λαοί.

Δείτε το βιβλίο Στη Σεούλ

Οι Ναυαγοσώστες

Ευτυχία Δοβλέτογλου

Η Δοβλέτογλου Ευτυχία γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1982 και ζει...

Arxitektonidou-1

Κυριακή Αρχιτεκτονίδου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Κυριακή Αρχιτεκτονίδου σπούδασε Φιλοσοφία και Παιδαγωγική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει διδάξει σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε με τη λογοτεχνία και τη συγγραφή ποιημάτων και διηγημάτων. Ποίημά της με τίτλο «Η Δίκη» έχει δημοσιευτεί στο λογοτεχνικό περιοδικό «Μουσών Μέλαθρον», ενώ για το ποίημά της «Απανταχού Ελληνισμός» το οποίο περιλαμβάνεται στην Ανθολογία Ζ΄ Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Αμφικτιονίας Ελληνισμού έχει λάβει Τιμής Ένεκεν και Έπαινο.

Παράλληλα διηγήματά της με τίτλο «Ο μικρός κυρ Χαράλαμπος» και «Η Δικαίωση» έχουν εκδοθεί στην «Ανθολογία πεζού λόγου» του συλλόγου Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, ο οποίος μάλιστα της έχει απονείμει Τιμής Ένεκεν για τη συμμετοχή της στον 150 Διαγωνισμό Ποίησης, Διηγήματος, Δοκιμίου. Αργότερα έγινε και μέλος του Συλλόγου, όπου και παραμένει ως τώρα. Πέραν των παραπάνω έχει συμμετάσχει και ως ομιλήτρια στην επιστημονική διημερίδα νέων με θέμα: «Ο κόσμος μας στη θεωρία του χρόνου», αναπτύσσοντας το θέμα περί των δικαιωμάτων των ανήλικων παιδιών.

Δείτε το βιβλίο: Ο καθηγητής

Κυριακή Αρχιτεκτονίδου

Η Κυριακή Αρχιτεκτονίδου σπούδασε Φιλοσοφία και Παιδαγωγική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο...

Katsari

Αφροδίτη Κατσάρη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Αφροδίτη Κατσάρη είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στη χορήγηση ψυχομετρικών τεστ (ΛΑΤΩ, Detroit, Mαθηματικό κριτήριο Ουτρέχτης) και διαθέτει επάρκεια στον σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων και στη χρήση του γλωσσικού συστήματος “Συμβολογράφος” και Makaton, καθώς και στη χρήση του συστήματος επικοινωνίας “The Grid 2”. Ασχολείται με την ειδική αγωγή 6 χρόνια. Έχει δημιουργήσει την εκπαιδευτική εφαρμογή Super Trofimakias, η οποία βρίσκεται στο playstore και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την εκμάθηση απλών συνταγών, ανάπτυξη λεξιλογίου, καθώς και στην αναγνώριση και εκμάθηση λαχανικών και προϊόντων που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ και το μανάβικο. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα στον Π.Ε.Σ.Ε.Α (Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Ειδικής Αγωγής), στο ikid (Κέντρα Ειδικής Αγωγής), καθώς και στις εκδόσεις Δίπτυχο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων. Είναι μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Τεχνολογίας.
Είναι δημιουργός του ιστολογίου http://easyteachgr.blogspot.gr/, που σκοπό έχει την παροχή υλικού για την ειδική αγωγή, καθώς και ενημέρωση για εκπαιδευτικά προϊόντα που υπάρχουν στο εξωτερικό και μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους ίδιους τους γονείς.

Δείτε το βιβλίο: Η άλφα βήτα αλλιώς

Αφροδίτη Κατσάρη

Η Αφροδίτη Κατσάρη είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει...

Filippou

Εύα Φιλίππου

Κατηγορία: Εικονογράφος

Η Εύα Φιλίππου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία αγάπησε και ασχολήθηκε με την τέχνη των cartoons ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε πολλές εκθέσεις ζωγραφικής. Σπούδασε Σχέδιο Έργων Πολιτικού Μηχανικού και Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων. Είναι μέλος του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια διδάσκει σε ΚΔΑΠ, αλλά και στο καλλιτεχνικό εργαστήρι «Art4U» που διατηρεί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης διδάσκοντας σε παιδιά από 3,5 ετών και πάνω καθώς και σε ενήλικες. Εδώ και πέντε χρόνια δραστηριοποιείται και διαδικτυακά προσφέροντας μαθήματα ζωγραφικής μέσω youtube.

Δείτε το βιβλίο: Ο Αναστάσιος και η Καρμελίνα

Εύα Φιλίππου

Η Εύα Φιλίππου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή...

Ελένη Μαυρομάτη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Ελένη Μαυρομάτη γεννήθηκε στις Σέρρες όπου και μεγάλωσε στο Γάζωρο Σερρών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη λογιστική και πλέον είναι μητέρα ενός αγοριού. Η ενασχόληση της με τη συγγραφή ξεκίνησε με αφορμή την εσωτερική της επιθυμία να εξελίσσεται διαρκώς μαθαίνοντας και αποκτώντας γνώσεις. Βασικός της στόχος για όλα αυτά είναι μέσω της προσωπικής της ανέλιξης να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Δείτε το βιβλίο Επιστολές προς εραστές

Ελένη Μαυρομάτη

Η Ελένη Μαυρομάτη γεννήθηκε στις Σέρρες όπου και μεγάλωσε στο...

Mystakidou

Μαρία Μυστακίδου

Κατηγορία: Εικονογράφος

Η Μαρία Μυστακίδου μεγάλωσε στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Δείτε το βιβλίο: Ένα τοσοδούλι “ρ” στη χώρα του διαφορετικού

Μαρία Μυστακίδου

Η Μαρία Μυστακίδου μεγάλωσε στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής. Είναι απόφοιτος...

Orfanidou

Μαρία Αθ. Ορφανίδου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Μαρία Αθ. Ορφανίδου ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας ως παιδοψυχολόγος. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία, και Μαθηματικά και ειδικεύθηκε στην Παιγνιοθεραπεία. Τα ταξίδια της ψυχής και ο μαγικός κόσμος των παιδιών μαζί με τις πραγματικές δυσκολίες της ζωής, βρήκαν διέξοδο στη δημιουργία ιστοριών που χρησιμοποιεί στο παιχνίδι με τα παιδιά. Πιστεύει ότι πολύτιμη παρακαταθήκη στη ζωή του ανθρώπου είναι οι «συναντήσεις» του με τους άλλους ανθρώπους. Αυτές μοιράζεται με τις ιστορίες της.

Δείτε το βιβλίο: Για να ‘ρθει πάλι η χαρά

Μαρία Αθ. Ορφανίδου

Η Μαρία Αθ. Ορφανίδου ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη με...

Mprailas

Πέτρος Μπράιλας

Κατηγορία: Συγγραφέας

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του ασχολήθηκε με τις πωλήσεις και το εμπόριο. Λόγω του επαγγέλματός του και μέσω της επικοινωνίας του με διαφορετικούς ανθρώπους, κατάφερε να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την φαντασία του, ένα εφόδιο που στην ουσία τον ώθησε να ξεκινήσει την συγγραφή μικρών αυτοτελών ιστοριών λόγου. Παρόλο που είχε πάρει μέρος σε διαφόρους διαγωνισμούς συγγραφής με θετικές κριτικές, δεν αποφάσιζε να κάνει το βήμα για την συγγραφή ολοκληρωμένων μυθιστορημάτων.

Εν τέλει ένα ταξίδι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο θα είναι το ερέθισμα για να ξεκινήσει τη συγγραφή και την ολοκλήρωση του πρώτου του μυθιστορήματος, με τίτλο «Αέναοι Συνοδοιπόροι». Παρακολούθησε  σεμινάρια διετή δημιουργικής γραφής στο Βρετανικό Συμβούλιο, καθώς και ανάλυσης αμερικανικής λογοτεχνίας στην Αμερικανική πρεσβεία.

Αυτή την περίοδο, ασχολείται με την συγγραφή του νέου του μυθιστορήματος, παράλληλα με την βασική του ασχολία το εμπόριο. Δύο από τις μεγαλύτερες αγάπες του είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών και οι νέες τεχνολογίες.

Δείτε τα βιβλία:
Innuendo
Αέναοι συνοδοιπόροι

Πέτρος Μπράιλας

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του ασχολήθηκε με τις πωλήσεις...

Ιφιγένεια Π. Μάνθου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Ιφιγένεια Μάνθου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, όπου και πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των γονέων της βρέθηκε στη Λαμία για μία πενταετία και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Φιλοσοφία και Παιδαγωγική στο ομώνυμο τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Σχολική Παιδαγωγική από το ΑΠΘ. Βρίσκεται εδώ και δεκαεπτά χρόνια σε καθημερινή επαφή με τα παιδιά σε σχολικές και φροντιστηριακές αίθουσες. Δίδαξε επί χρόνια την αγγλική και γαλλική γλώσσα σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Από το 2018 εργάστηκε ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ02 σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα στη Σάμο και από το 2023 υπηρετεί ως μόνιμη φιλόλογος στα Δωδεκάνησα. Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε το 2009 από τον εκδοτικό οίκο των Αδελφών Κυριακίδη με αντικείμενο την Παιδαγωγική της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το 2021 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Φυλάτος το πρώτο της εγχείρημα στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας, ένα έμμετρο αυτοβιογραφικό παραμύθι αφιερωμένο στον γιο της, με τίτλο «Ο Αναστάσιος και η Καρμελίνα, Η γνωριμία». Το παρόν βιβλίο είναι ένα αλληγορικό διήγημα που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας.

Δείτε τα βιβλία: Ο Αναστάσιος και η Καρμελίνα

  Η περιπέτεια της Υγείας

Ιφιγένεια Π. Μάνθου

Η Ιφιγένεια Μάνθου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, όπου και...

Ζωή Παπασωτηρίου

Κατηγορία: Εικονογράφος

Γεννημένη τον Σεπτέμβρη του ’96 στη Φλώρινα, μετακόμισα το 2005 στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά μου, όπου και μένω μόνιμα. Καθότι από μικρή στόχευα στο να ακολουθήσω ένα εικαστικό μονοπάτι, εισάχθηκα και σπούδασα στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατά τις σπουδές μου ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη και διέμεινα στη Γαλλία για ένα εξάμηνο, όπου είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με σκηνογράφους και εικαστικούς σε επαγγελματικό επίπεδο. Διατηρώντας μια καλλιτεχνική ευαισθησία, επικεντρώθηκα στον σχεδιασμό χώρων παιχνιδιού και στα εικαστικά πρότζεκτ σκηνογραφίας, ενώ ταυτόχρονα εξασκώ την αγάπη μου για τη ζωγραφική με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και η παιδική εικονογράφηση, στην οποία εντρυφώ τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βιβλίο—> Η σχολική τσάντα του Μίλτου

Ζωή Παπασωτηρίου

Γεννημένη τον Σεπτέμβρη του ’96 στη Φλώρινα, μετακόμισα το 2005...

Anneta Kaskoura

Αννέτα Κασκούρα

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Αννέτα Κασκούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2011 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και το 2015 εισήχθη μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, όπου και σπούδασε στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Η αγάπη και ο ενθουσιασμός της για την αγγλική γλώσσα φάνηκαν από τότε που άρχισε να μαθαίνει τις πρώτες της λέξεις στα Αγγλικά. Παρόλο που οι γονείς της δε μιλούν καθόλου τη γλώσσα, φρόντισαν να ξεκινήσει η ίδια την εκμάθησή της από μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε ότι η γραμματική της Αγγλικής ήταν πολύ ξεκάθαρη και σαφής στο μυαλό της και έτσι ένιωθε πως είχε την ικανότητα να εξηγεί με απλά λόγια σε κάποιον για ποιον λόγο μια φράση είναι σωστή ή λανθασμένη. Αυτή η ικανότητα ήταν που την ώθησε και στη διδασκαλία των Αγγλικών, καθώς πίστευε ότι μπορούσε με έναν άμεσο και ευχάριστο τρόπο, όχι μόνο να εξηγεί κάτι περίπλοκο, αλλά και να κάνει τον μαθητή να αγαπήσει μια γλώσσα με όμορφους ήχους, λέξεις, παροιμίες ακόμα και κανόνες. Τόσο έντονη ήταν η αγάπη της γι’ αυτό που ακόμα και οι κανόνες της αγγλικής γραμματικής και σύνταξης της φαίνονταν όμορφοι.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά την παράδοση του πρώτου της μαθήματος, εξακολουθεί να πιστεύει πως η εκτίμησή της ήταν σωστή. Κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα ετών και ως κάτοχος TESOL, έχει διδάξει Αγγλικά σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Έχει προετοιμάσει υποψηφίους για εξετάσεις γλωσσομάθειας, ενώ ειδικεύεται και στη διδασκαλία Business English.

Εξαιρετικά σημαντική απόφαση για εκείνη ήταν να ξεκινήσει τη συνεργασία της μ΄ έναν από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ρωσίας το 2016. Από τότε, ως καθηγήτρια native – level, διδάσκει Αγγλικά σε μαθητές των οποίων η μητρική γλώσσα είναι η Ρωσική σε ένα μονογλωσσικό περιβάλλον, όπου το μάθημα μπορεί να γίνει μόνο στα Αγγλικά.

Λατρεύει τη δουλειά της και την αίσθηση ικανοποίησης που νιώθει κάθε φορά που κάποιος μαθητής της πετυχαίνει έναν στόχο του και καταφέρνει να βελτιώσει τη ζωή του, με τη δική της μικρή ή μεγάλη συμβολή.

Δείτε τα βιβλία:

Ο προσωπικός σου καθηγητής αγγλικών

Ο προσωπικός καθηγητής αγγλικών – Workbook

Αννέτα Κασκούρα

Η Αννέτα Κασκούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2011...

Koutsouridou

Κυριακή Κουτσουρίδου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Κυριακή Κουτσουρίδου γεννήθηκε ένα φθινοπωρινό πρωινό στην καρδιά της Γερμανίας, όπου έζησε μερικά από τα μαθητικά της χρόνια. Κατάγεται από το Αμύνταιο της Φλώρινας και από τις Σέρρες. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Αθήνα.

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Τρίπολη Αρκαδίας με το σύζυγο της. Εργάζεται κυρίως ως νομικός συνεργάτης.

Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές.

«Νεφελώματα του Χρόνου» και

«Καθρέφτες της Αιωνιότητας», εκδόσεις Ιωλκός.

Δείτε το βιβλίο: Ίσως να το έχεις ζήσει

Κυριακή Κουτσουρίδου

Η Κυριακή Κουτσουρίδου γεννήθηκε ένα φθινοπωρινό πρωινό στην καρδιά της...

Χαλκίδης Παναγιώτης

Παναγιώτης Χαλκίδης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης είναι το όγδοο παιδί, από τα δέκα, του Γεωργίου Χαλκίδη και της Όλγας Κερασίδη. Γεννήθηκε στις αρχές του 1946 στα Πλατανάκια Σερρών και τελείωσε το Λύκειο Κάτω Κάτω Ποροΐων. Είναι πτυχιούχος της σχολής Προσωπικού ΕΛΤΑ και του τμήματος Ραδιοτηλεγραφητών Εμπορικού Ναυτικού. Υπηρέτησε προϊστάμενος σε διάφορα ταχυδρομικά γραφεία της χώρας, με τελευταίο των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, όπου ζει με τη σύζυγο του Υβόννη Μουτζουρέλλη, δασκάλα, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά. Ξεκίνησε να γράφει το 1982 με το πρώτο του βιβλίο να κυκλοφορεί το 1987, από τις εκδόσεις Μαίανδρος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε το βιβλίο: Το πρώτο δάκρυ

Παναγιώτης Χαλκίδης

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης είναι το όγδοο παιδί, από τα δέκα,...

Θανάσης Δαβαλάς

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ερευνητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διδάσκων στο elearning του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το 2017 μέχρι και σήμερα σε μια σειρά γνωστικών αντικειμένων γύρω από τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας ( ΤΠΕ ). Είναι ακαδημαϊκά υπεύθυνος του επαγγελματικού προγράμματος Cyber Security του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μιας σειράς άλλων ( web designer / developer, Data Protection Officer, Digital Marketing , SEO κ.α.)
Διατέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου που μετεξελίχθηκε στο Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων του οποίου είναι και Διευθύνοντας Σύμβουλος ενώ ασχολείται παράλληλα επαγγελματικά με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Δείτε τα βιβλία:

ΟpenCart

Πώς να είστε στην πρώτη σελίδα του Google

Ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress

Ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress 5 – Εισαγωγή στον Gutenberg

GDPR: Εξεταστέα ύλη για Data Protection Officer

Εισαγωγή στην κυβερνοασφάλεια

Θανάσης Δαβαλάς

Ερευνητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής...

Λένη Λαμπρίδη

Κατηγορία: Εικονογράφος

Η Λένη Λαμπρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 2007 και όταν ήταν 3 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στη Μυτιλήνη. Σήμερα είναι μαθήτρια λυκείου. Από μικρή έδειξε την κλίση της στη ζωγραφική και έχει πάρει μέρος σε πολλές τοπικές ομαδικές εκθέσεις.
Το 2023 συμμετείχε στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Άγριες μέλισσες και άλλοι επικονιαστές στα λουλούδια του τόπου μου» όπου έλαβε έπαινο.
Για την έναρξη της Aegean Regatta 2023, που πραγματοποιήθηκε στον Μόλυβο της Λέσβου, επιλέχθηκε σχέδιό της το οποίο τυπώθηκε σε καρτ ποστάλ από τη διοργάνωση.
Στόχος της είναι να σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Δείτε το βιβλίο: Η Μία και η Άλλη – η μυστηριώδης εξαφάνιση…

Λένη Λαμπρίδη

Η Λένη Λαμπρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 2007 και όταν...

Koubatsidou

Φιλίτσα Κουβατσίδου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Φιλίτσα Κουβατσίδου είναι φιλόλογος και Παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής. Γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1992 στα Γιαννιτσά και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη της συγγραφική απόπειρα ήταν το 2013, όταν ολοκλήρωσε το θεατρικό έργο «Το βαλς των χαμένων ονείρων».

Δείτε το βιβλίο: Όσο κρατάει μια στιγμή

Φιλίτσα Κουβατσίδου

Η Φιλίτσα Κουβατσίδου είναι φιλόλογος και Παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής. Γεννήθηκε...

Abramidou

Βιβή Αβραμίδου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ονομάζομαι Αβραμίδου Βηθλεέμ κατάγομαι από την Φλώρινα και έχω δυο παιδιά.
Εργάσθηκα στο Δημόσιο.

Ταξιδεύω πολύ και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι να γράφω παραμύθια
Έχω κάνει ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στο Πανεπιστήμιο με θέμα την Παιδική Λογοτεχνία .Επίσης, παρακολούθησα on Line διαλέξεις και συνέδρια με το ίδιο θέμα.

Δείτε το βιβλίο: Το κάστρο των αστεριών

Βιβή Αβραμίδου

Ονομάζομαι Αβραμίδου Βηθλεέμ κατάγομαι από την Φλώρινα και έχω δυο...

Karalis

Νίκος Καραλής

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Νίκος Καραλής γεννήθηκε το 1985 στην Λάρισα. Το 2003 αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ελασσόνας και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας με έδρα την Μυτιλήνη.

Λάτρης της επιστήμης της Ιστορίας από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μελέτη, γενικότερα του Ελληνικού Έθνους και ειδικότερα με την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Καρπός αυτής του της μελέτης είναι και η «Αιματοβαμμένη Πολιτεία» το πρώτο μυθιστόρημα το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος, /Fylatos Publishing (2015)

Δείτε το βιβλίο: Αιματοβαμμένη πολιτεία

Νίκος Καραλής

Ο Νίκος Καραλής γεννήθηκε το 1985 στην Λάρισα. Το 2003...

Ntoklis

Γεώργιος Ντόκλης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Το διάβασμα και το γράψιμο είναι κάποια από τα ενδιαφέροντά του. Η παρατήρηση της ζωής, του κοινωνικού συστήματος, της συμπεριφοράς και της εξωτερίκευσης του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου, καθώς και η εξωτερίκευση σκέψεων, φαντασίας και συναισθημάτων, είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στο γράψιμο.

Το «Πεφτάστερο», από τις Εκδόσεις Φυλάτος είναι το δεύτερό του μυθιστόρημα. Το 2009 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα από τον εκδοτικό οίκο Μαλλιάρη με τίτλο «Το Παζλ».

Δείτε το βιβλίο: Πεφτάστερο

Γεώργιος Ντόκλης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Το διάβασμα και το γράψιμο είναι κάποια...

Φενέκου Παναγιώτα

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Φενέκου Παναγιώτα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών Δυτικής Αττικής με ειδίκευση στο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» το 2021.
Εκπαιδευόμενη και κάτοχος των «Πιστοποιητικών Επιμόρφωσης» στα επιμορφωτικά προγράμματα «Web Designer / Developer» και «Ειδικός Προώθησης Ιστοσελίδων – SEO Expert» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου τα έτη 2021-2022

Δείτε το βιβλίο:  Εισαγωγή στην κυβερνοασφάλεια

Φενέκου Παναγιώτα

Η Φενέκου Παναγιώτα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων...

Λίλιαν Μπλαζουδάκη

Κατηγορία: Εικονογράφος

Η Λίλιαν είναι καλλιτέχνης. ΕΕπειδή όμως ο όρος καλλιτέχνης έχει τόσες διαφορε-τικές διακλαδώσεις, πιο συγκεκριμένα είναι εικονογράφος, κομίστρια, ζωγράφος και γλύπτρια. Από πολύ μικρή ηλικία, οριακά από τότε που  θυμάται τον εαυτό της, έχει όχι απλά τρέλα, αλλά εθισμό με την τέχνη.
Τα χρώματα, τα σχήματα, τα συναισθήματα… νιώθει πως θα ήθελε να εκφραστεί και αυτή με κάθε ένα από αυτά!
Having said this, είναι λάτρης της φύσης, όποτε ναι έχει πολλά φυτά στο σπίτι της, καθώς και αγαπά και λατρεύει κάθε ζωάκι στον κόσμο, μικρό ή μεγάλο! Είναι γεννημένη τον Απρίλιο του 1997 στην Ελλάδα, αλλά η μητρική της γλώσσα πέρα από τα ελληνικά είναι και τα αγγλικά, καθώς οι γονείς της μεγάλωσαν και έχουν ρίζες από το εξωτερικό.
Θα χαρεί πολύ αν βρεις τον χρόνο να χαζέψεις λίγο την δουλειά της στο instagram! Σε ενθαρρύνει να επικοινωνήσεις και μαζί της αν θες να μοιραστείς το οτιδήποτε στο @lilyanblazoudaki

Δείτε το βιβλίο: Style the Bump – Συμβουλές μόδας

Λίλιαν Μπλαζουδάκη

Η Λίλιαν είναι καλλιτέχνης. ΕΕπειδή όμως ο όρος καλλιτέχνης έχει...

Aygoustatou

Έλενα Αυγουστάτου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Έλενα Αυγουστάτου σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία. Στα μαθητικά της χρόνια τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο ποίησης, για το ποίημα της «Έρημη, γενναία εργατιά», το οποίο δημοσιεύτηκε στον 19ο τόμο του φιλολογικού βιβλίου «Κυμοθόη». Το 2018, εξέδωσε το δυστοπικό μυθιστόρημα «Δεν θα χαθούμε», το οποίο κυλοφορεί από τις Πρότυπες εκδόσεις Πηγή. Με το διήγημά της «Ο χειμώνας είναι συναίσθημα», συμμετέχει στη δυστοπική ανθολογία «Μετά το τέλος, η ζωή μετά την αποκάλυψη», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite. Με το διήγημά της «Σαλιγκάρια και Σκουλήκια», συμμετέχει στην ανθολογία φαντασίας «Οι θρύλοι του σύμπαντος IX», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Δείτε το βιβλίο Το παιδί της τσουλήθρας

Έλενα Αυγουστάτου

Η Έλενα Αυγουστάτου σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία. Στα μαθητικά της...

Αναστασία Σουσώνη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Αναστασία Σουσώνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και μεγάλω-σε στο Περιστέρι.
Αποφοίτησε από τη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας το 2003 και αμέσως μετά εργάστηκε στον χώρο της τυπογραφίας, της γραφιστικής και της επιμέλειας εντύπων.
Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και αργότερα με τον εθελοντισμό πάνω στην υποστήριξη του μητρικού θηλασμού και του φυσικού τοκετού μετά από καισαρική.
Είναι παντρεμένη με τρία παιδιά και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.
Άλλα βιβλία της είναι:
Η Αγία Περπέτουα και η συν αυτή μαρτυρήσαντες (2016)
Στο Τελείωμα Της Μέρας (εκδόσεις Θύρα, 2020)

Δείτε το βιβλίο—> Καλοκαίρι στα 16

Αναστασία Σουσώνη

Η Αναστασία Σουσώνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και μεγάλω-σε...

Στέλια Σαρικά

Στέλια Σαρικά

Κατηγορία: Συγγραφέας

Γεννήθηκε σε ένα χωριό της Ρόδου, τον Αρχάγγελο. Από μικρή ονειρευόταν να αποκτήσει ένα ιπτάμενο κόκκινο ποδήλατο για να γνωρίσει τον κόσμο ταξιδεύοντας με αυτό. Ονειρευόταν να έχει ένα τεράστιο κουδούνι στο μπροστινό μέρος για να ξυπνάει τις συνειδήσεις και τη φαντασία των άλλων. Οι ρόδες του ήθελε να είναι φτιαγμένες από μπόλικη επιμονή ανακατεμένη με μέταλλο και πείσμα. Και για φωτάκια ήθελε να έχει έναν μικρό ήλιο με περίσσια αγάπη στις αχτίνες του για να φωτίζει και να ζεσταίνει τις ψυχές των ανθρώπων.
Και επειδή δεν μπορούσε να γίνει αυτό, παρά μονάχα στη φαντασία της, άρχισε να ταξιδεύει μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. Κάθε βράδυ, ανέβαινε στο κόκκινο ποδήλατό της παρέα με τους ήρωες των βιβλίων κι έκανε ταξίδια μαγικά σε πολιτείες και τόπους μακρινούς. Γνώρισε τον Πινόκιο κι έφαγαν μαζί ένα χωνάκι παγωτό φράουλα. Τον «Τρελαντώνη», τον Αλέξη, τον Κλου και τη Λίνα, καθώς έψαχναν τον «Θησαυρό της Βαγίας», την Αλεξανδρινή και την Ελπίδα, που τις έμαθαν να λέει «Καλημέρα, Ελπίδα» όσες δυσκολίες κι αν συναντούσε στη ζωή της, την Άννα που στα «Γενέθλιά» της, της μίλησε για την ελευθερία και τόσους άλλους ήρωες που της κρατούσαν παρέα κι έκαναν τις μέρες της ξεχωριστές.
Τόσο πολύ της άρεσε που μάθαινε πράγματα για τη ζωή τους, τις συνήθειές τους, τις περιπέτειές τους, τα προβλήματά τους που όταν μεγάλωσε αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνιολογία για να μπορεί να μελετά καλύτερα τις κοινωνίες των ανθρώπων. Κι όσο πιο πολύ τις μελετούσε, τόσο μάθαινε να αγαπά τους ανθρώπους και να θέλει να τους βοηθά. Αυτή η αγάπη την έκανε να ασχοληθεί με τα άτομα με αναπηρία που της δίδαξαν την αξιοπρέπεια και τη δύναμη της ψυχής.
Κάποτε, συνάντησε τη «Δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά» που της έμαθε να αγαπά τα παιδιά και να θέλει να τα ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της γνώσης. Έγινε λοιπόν δασκάλα κι έτσι αποχωρίστηκε για λίγο το κόκκινο ποδήλατό της, γιατί η φαντασία των παιδιών ήταν τόση που την ταξίδευε σε αυθεντικούς κόσμους με χρωματιστούς παπαγάλους, που έλεγαν την ορθογραφία στον ίδιο ρυθμό, και μολύβια από σοκολάτα, που γλύκαιναν τις λέξεις της αντιγραφής.
Κι επειδή τα όνειρα δε σταματούν ποτέ, ήθελε να κάνει την αγάπη της για τα παιδιά ιστορίες. Έτσι εμπιστεύτηκε το «Μαγισσάκι» που χτυπώντας το ραβδάκι… ντο, και ρε, και μι και φα βρέθηκε στα ροζ τα σύννεφα της φαντασίας… Τότε, από μια χαραμάδα του μυαλού της ξεπρόβαλε εκείνο το ιπτάμενο κόκκινο ποδήλατο, που είχε ξεχάσει στην καταπακτή των ονείρων της… Ανέβηκε ξανά στη σέλα του και «Ο Φάνης και η Οθόνη με τα Μυστικά» ήταν η πρώτη ιστορία που έφτιαξε. Και συνεχίζει ακόμη να ταξιδεύει… Ανεβασμένη στο ιπτάμενο κόκκινο ποδήλατό της έτοιμη για νέες περιπέτειες σε παραμυθένιους κόσμους με νεράιδες, ξωτικά, ξόρκια και μαγικά.

Δείτε το βιβλίο: Ο θεραπευτής των ονείρων

Στέλια Σαρικά

Γεννήθηκε σε ένα χωριό της Ρόδου, τον Αρχάγγελο. Από μικρή...

Xristou Niki

Νίκη Χρήστου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Νίκη Χρήστου γεννήθηκε το 1983 και έζησε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, αλλά από μικρή ηλικία είχε αναδείξει το ενδιαφέρον και το πάθος της για τη μαγειρική. Αυτό το πάθος την οδήγησε και στη συγγραφή βιβλίου.

Το βιβλίο αυτό γράφηκε με πολλή αγάπη, με στόχο τη δημιουργία γρήγορων και υγιεινών συνταγών που μπορούν να εκτελεστούν εύκολα σε πάρτι και γιορτές, αλλά και στην καθημερινότητα.

Η πρώτη της επαφή με τον κόσμο της μαγειρικής, επαγγελματικά, ξεκίνησε δημιουργώντας το blog της με τίτλο, «Το μυαλό στο… φαγητό», το οποίο και βραβεύτηκε το 2015 από το περιοδικό, «Βήμα Γκουρμέ» με το βραβείο κοινού στην κατηγορία “Best Sweat Treats”.

Τώρα πια ούσα πιο ολοκληρωμένη και κατόπιν της επιτυχίας της στον χώρο του διαδικτύου, δημιουργεί το πρώτο της βιβλίο συνταγών.

Δείτε το βιβλίο: Το μυαλό στο φαγητό

Νίκη Χρήστου

Η Νίκη Χρήστου γεννήθηκε το 1983 και έζησε και μεγάλωσε...

Εύη Παρασκευά

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Εύη Παρασκευά είναι απόφοιτος τριών Πανεπιστημίων στην Οικονομία, τη Διοίκηση και το Μάρκετινγκ και έχοντας δουλέψει χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση ονειρευόταν μία σταθερή θέση στο δημόσιο.
Μέχρι που όλα άλλαξαν… και κάπου εκεί το ταξίδι της με τη γιόγκα άρχισε να της φανερώνει νέα μονοπάτια. Να της δίνει εργαλεία αυτογνωσίας, αλλά και ένα growth mindset (νοοτροπία ανάπτυξης) που άρχισε να το εφαρμόζει τόσο στον εαυτό της, όσο και στα δύο παιδιά της αργότερα, με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.
Λατρεύει να παίζει μαζί τους φτιάχνοντας φανταστικές ιστορίες, να μαγειρεύει, να δημιουργωεί, να βρίσκεται έξω στη φύση και να την παρατηρωεί. Πλέον, ζει οικογενειακώς στη Χαβάη, γεμίζοντας εμπειρίες και ανακαλύπτοντας καινούριες πτυχές του εαυτού τους!
Μότο μης…. Δεν τα παρατάμε!!!! (το έχει κάνει άλλωστε και τραγούδι για τις δύσκολες ημέρες).

Δείτε το βιβλίο:

Χαμογέλα – από το χαμό στο γέλα –
βιβλίο ευγνωμοσύνης gratitude journal για παιδιά από 6 εως 11 ετών

Εύη Παρασκευά

Η Εύη Παρασκευά είναι απόφοιτος τριών Πανεπιστημίων στην Οικονομία, τη...