Η χαμένη φορεσιά του Άγιου Βασίλη

γράφει η Άννα Παππά
δασκάλα-συγγραφέας

Ο Άγιος Βασίλης της ιστορίας που έγραψε η Φωτεινή Κατσάλη και εικονογράφησε η Πένη Ντάνη, είναι ένας καθαρά πρωτοχρονιάτικος άγιος, κάτι ανάμεσα στον πραγματικό Ιεράρχη της  Καισάρειας και αυτόν της Δύσης Santa Claus. Καλόβολος πάντα και κουβεντιαστής με όσους συναντά. Εκείνο που φέρνει στους ανθρώπους είναι περισσότερο συμβολικό: η καλή τύχη και η ειρήνη μέσα από την απεριόριστη αγάπη.
Στην πορεία της ζωής μας θα χρειαστεί να διαθέτουμε τη  ικανότητα να πιστεύουμε: στον εαυτό μας, στους φίλους μας, στα ταλέντα μας και στην οικογένειά μας. Επίσης, θα χρειαστεί να πιστέψουμε σε πράγματα που δεν μπορούμε να μετρήσουμε ή να κρατήσουμε στα χέρια μας. Ο άγιος Βασίλης της ιστορίας μας, μας μιλά για την αγάπη, αυτή τη σπουδαία δύναμη που θα φωτίσει μέσα μας τη ζωή, ακόμα και στις πιο σκοτεινές και κρύες στιγμές. Μας καλεί να τον βοηθήσουμε όλοι οι άνθρωποι που γεμίσαμε την καρδιά μας με χαρά χάρη σ’ εκείνον. Ο Άγιος Βασίλης είναι αγάπη και μαγεία και ελπίδα και ευτυχία.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά και το μοίρασμα των δώρων θα γίνει υπόθεση όλων, με πηγή έμπνευσης και παρότρυνσης τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη.

Η Χαμένη Φορεσιά του Άγιου Βασίλη

Συγγραφέας: Φωτεινή Κατσάλη
Εικονογράφηση: Πένη Ντάνη
ISBN: 978-6185123673
Σελίδες: 228
Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με εξώφυλλο ακουαρέλα, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Η χαμένη φορεσιά του Άγιου Βασίλη

Η χαμένη φορεσιά του Άγιου Βασίλη

1456122_763569633720203_3469497427508460189_nΑγοράστε το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας μας, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού.

Τώρα έντυπο στο Βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα