Το παραμύθι Η χώρα από παγωτό απέκτησε τον δικό της ιστοχώρο

κάνε κλικ για να επισκεφθείς τον ιστοχώρο

κάνε κλικ για να επισκεφθείς τον ιστοχώρο

Ένας νέος ιστοχώρος με πλούσιο υλικό για την παιδαγωγική δημιουργική αξιοποίηση του παραμυθιού της Σταυρούλας Λιανού. Για την ώρα φιλαναγνωσίας μπορείτε να βρείτε φύλλα εργασίας, προτάσεις για το θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές και πολλές πολύτιμες προτάσεις.

Επισκεφθείτε και τη σελίδα fb, κάνοντας κλικ εδώ

CYMERA_20160531_213445Η νέα παιδική ιστορία της Σταυρούλας Λιανού, «Η χώρα από παγωτό», είναι μια εικονογραφημένη φανταστική περιπέτεια, με ζωγραφιές του Διονύση Ματαράγκα, με πρωταγωνιστές τον Βασιλιά Λιχουδένιο και τον Πρίγκιπα από την Ονειρεμένη.

Ο βασιλιάς Λιχουδένιος ονειρεύεται
μια χώρα από παγωτό και από γλυκίσματα σωρό!
Το όνειρό του θα πραγματοποιηθεί,
αλλά μήπως κάτι στη χώρα αυτή συμβεί;
Ο πρίγκιπας απ’ την Ονειρεμένη
θα τον βοηθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει;
Ο βασιλιάς, τη δική σου βοήθεια θα ζητήσει,
τη λύση τη σωστή, για ν’ αποφασίσει!
Θα τον βοηθήσεις;

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού.

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

Η Σταυρούλα Λιανού κατάγεται από την Καλαμάτα. Είναι εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ειδική Εκπαίδευση.
Της αρέσει να διαβάζει, να γράφει και να δημιουργεί με διάφορα υλικά. Έχει ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Της αρέσει να ταξιδεύει και ονειρεύεται ευτυχισμένους ανθρώπους σε χώρες γλυκές, φτιαγμένες από παγωτό…

Ο Διονύσης Ματαράγκας κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Αποφοίτησε από το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, από το εργαστήριο του Ι. Φωκά.
Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος της ομάδας «Τσιριτσάντσουλες» όπου σχεδιάζει θεατρικά σκηνικά και μάσκες και είναι δημιουργός δύο ταινιών μικρού μήκους: «REVANCHE» και «Το Κρυφτό». Έχει γράψει το κόμιξ «ΧΡΟΝΟΣ ΩΡΕΣ ΛΕΠΤΑ».
Του αρέσουν…τα παγωτά