Ο συγγραφέας , γεννήθηκε , σχεδόν όπως όλοι και μεγάλωσε , όπως οι περισσότεροι, (σε παλάτια με υπηρέτες και τέτοια).   Για την ιστορία , γεννήθηκε στα Γιάννενα και το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του το πέρασε στη Θεσσαλονίκη.  Μεγαλώνοντας , δημιούργησε πέντε , έξη  ασήμαντα πράγματα , ανάξια λόγου και είπε και μερικές … ‘παπαριές’ που θα τις θυμούνται αρκετοί άνθρωποι. Δηλαδή , δύο τρεις φίλοι και δυό τρείς συγγενείς. Θα πεθάνει κάποια στιγμή στο μέλλον , όπως όλοι.

Από μικρός ήθελε πάντα να γράψει και όταν τελικά ήρθε η ώρα , αφού το ταλέντο του τον …ταρακουνούσε από μέσα του , στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί , για να γράψει εννοείται και όχι για να πάει κάπου αλλού , αποφάσισε ν’ αφήσει το έργο του παρακαταθήκη στον πλανήτη ετούτο.

Σε περίπτωση που εποικισθεί ο πλανήτης Άρης και το εισιτήριο για να πάει κανείς εκεί είναι φθηνό , ο συγγραφέας προτίθεται να μετακομίσει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής του και να απαλλάξει τον πλανήτη αυτόν από την παρουσία του. Αν του αρέσει βέβαια. Δεν δεσμεύεται να μείνει για πάντα εκεί αν δεν του αρέσει .