Αυτοέκδοση ebook

Ηλεκτρονικό βιβλίο (ή ψηφιακό βιβλίο, αγγλικά: E-Book) είναι ένα βιβλίο σε ψηφιακή μορφή που εκδίδεται με σκοπό την ανάγνωσή του σε ηλεκτρονικό αναγνώστη  (π.χ. kindle, bebook), σε υπολογιστή ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή (ipad, iphone, android tablet/phone). Παρόλο που μπορεί να διατίθεται και σε τυπωμένη εκδοχή ή να συνιστά ψηφιοποίηση ενός ήδη τυπωμένου βιβλίου, το ηλεκτρονικό βιβλίο δεν προϋποθέτει αναγκαστικά και ένα αντίστοιχο τυπωμένο βιβλίο. Τα ηλεκτρονικά βιβλία σήμερα είναι στη μεγάλη τους πλειονότητα αρχεία ePUB, Mobipocket και iba. Πιο αναλυτικά, θα λέγαμε πως ένα e-book είναι κείμενο σε ψηφιακή μορφή, το οποίο μπορεί να είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία πολυμέσων, δηλαδή με ήχους, εικόνες και υπερδεσμούς. Η τεχνολογία εδώ παίζει ενισχυτικό ρόλο στις δυνατότητες του παραδοσιακού μέσου. Μπορούμε να αναζητήσουμε κάποια φράση ή λέξη στο κείμενο, να αλλάξουμε το μέγεθος ή τον τύπο των γραμμάτων, να επιβεβαιώσουμε την ερμηνεία μίας λέξης στο ενσωματωμένο λεξικό που συνοδεύει πολλές από τις συσκευές ή το λογισμικό που χρησιμοποιείται.

Τέλος η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα του text to speech, δηλαδή της ανάγνωσης του βιβλίου με πραγματική φωνή από την συσκευή (δυνατότητα σημαντική για ομάδες πληθυσμού με αναπηρίες και όχι μόνο καθώς με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η μετάδοση του νοήματος του βιβλίου και σε άτομα που γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα αλλά όχι την γραφή).

Στις εκδόσεις Φυλάτος παρέχουμε την δυνατότητα μετατροπής του εντύπου βιβλίου σας σε ηλεκτρονικό ή την εξ αρχής μορφοποίηση του για ηλεκτρονική πώληση. Τα βιβλία πωλούνται στα ελληνικά μέσω της apple για ανάγνωση στην πλατφόρμα ibooks και μέσω πολυπληθών ελληνικών βιβλιοπωλείων για ανάγνωση σε υπολογιστή ή άλλη συσκευή. Είναι προστατευμένα με DRM (είναι κλειδωμένα για να αποφευχθεί η πειρατεία) και είναι συμβατά με το σύνολο των συσκευών στην αγορά.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο (Ebook) απευθύνεται σε συγγραφείς λογοτεχνίας, επιστημονικών συγγραμμάτων, ενώ αποδίδει φανταστικά το περιεχόμενο των παιδικών βιβλίων, των comics και των graphic novels. 

Παρακάτω παρουσιάζεται η πλατφόρμα ibooks της apple:

 

Γιατί στις Εκδόσεις Φυλάτος;

Η εταιρεία μας είναι από τις ελάχιστες στον ελληνικό χώρο που δίνουν την δυνατότητα σε Έλληνες συγγραφείς να εκδώσουν τα βιβλία τους (αυτοέκδοση) με μικρό κόστος σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης είναι η μόνη που παρέχει επιμέλεια, μορφοποίηση και γραφιστική επιμέλεια ώστε το ηλεκτρονικό βιβλίο να είναι πλήρες και αντίστοιχο μιας έντυπης έκδοσης.

  • Δεν είναι ένα κείμενο pdf/word είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι με τον αναγνώστη. Μπορούμε να εισάγουμε video, εικόνες ή και γρίφους μέσα στα βιβλία. Τα βιβλία έχουν ενσωματωμένο λεξικό και μπορούν να διαβαστούν με ανθρώπινη φωνή από την συσκευή.
  • Τα βιβλία έχουν ISBN και χαρακτηρίζονται ως συγγραφικό έργο (όπως ακριβώς και τα έντυπα)
  • Επίσης, η εταιρεία μας είναι η μόνη που σας αποδίδει το 100% των κερδών από την διακίνηση των ηλεκτρονικών σας βιβλίων με διμηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό που εκδίδει η  apple και οι άλλες εταιρείες για εσάς και αποστολή των εσόδων σας με τον τρόπο που επιθυμείτε.
  • Το marketing των ηλεκτρονικών βιβλίων γίνεται αποδοτικά μέσω blog και ιστοσελίδων σχετικών με το θέμα του βιβλίου σας.
  • Η αγορά του ηλεκτρονικού βιβλίου στην Ελλάδα γνωρίζει άνθιση και ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι στρέφονται προς έναν αναγνώστη για την ανάγνωση των βιβλίων τους. Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στη νέα εποχή των εκδόσεων με τα εκδοτικά πακέτα για ηλεκτρονικά βιβλία:

Έκδοση Ebook – για συγγραφείς (αυτοέκδοση)→

(κάντε κλικ στο πακέτο αυτοέκδοσης που σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες)