Οι συγγραφείς και συντελεστές των βιβλίων μας


Δημήτριος Βαλλιανάτος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Δημήτριος Βαλλιανάτος γεννήθηκε το 1958 στα Βαλσαμάτα της Κεφαλονιάς και ήταν το δεύτερο παιδί από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας (δυο αγόρια, δυο κορίτσια). Τελείωσε το δημοτικό σχολείο στα Βαλσαμάτα και μετά πήγε στο τότε Εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων του Αργοστολίου, όπου και αποφοίτησε το 1976.
Την ίδια χρονιά έδωσε εξετάσεις και πέρασε δεύτερος στην Ανωτέρα Δημόσια Σχολή Εμποροπλοιάρχων Αργοστολίου από όπου αποφοίτησε σαν Δόκιμος Πλοίαρχος το καλοκαίρι του 1978. Αμέσως μετά και μέχρι τα μέσα του 1981 ταξίδεψε στα ποντοπόρα καράβια της Εταιρείας του συμπατριώτη του Βεργωτή σαν Δόκιμος και σαν Ανθυποπλοίαρχος.
Από το καλοκαίρι του 1981 και μέχρι το τέλος του 1983 υπηρέτησε όλη του την 28μηνη στρατιωτική θητεία στο Π.Ν. σαν κελευστής σηματωρός στο Ναρκαλιευτικό «ΚΙΣΣΑ».
Αμέσως με την απόλυσή του από το Πολεμικό Ναυτικό ξαναμπήκε στα καράβια και μέχρι τα μέσα του 1986 ταξίδευε με την εταιρεία «Anangel Shippig Co”. Από το 1986 μέχρι και το 2001 ταξίδεψε με την εταιρεία “Common Progress” και από το 2001 μέχρι και τα τέλη το 2020 που βγήκε στη σύνταξη ταξίδεψε με την εταιρεία “Chandris Helllas inc”.
Το 1987 πήρε το δίπλωμα του Υποπλοιάρχου και το 1992 το δίπλωμα του Πλοιάρχου και έκτοτε ταξίδευε ανελλιπώς σαν Πλοίαρχος στα ποντοπόρα φορτηγά πλοία. Το Οκτώβριο του 2020 σταμάτησε οριστικά να ταξιδεύει και απολαμβάνει πλέον την ήσυχη ζωή του συνταξιούχου.
Το 1994 παντρεύτηκε με τη Γερμανίδα σύζυγό του. Στην αρχή έμειναν δύο χρόνια στο Αμβούργο, μετά δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά) και μετά δύο χρόνια στο Αργοστόλι. Από τον Μάρτιο του 2000 μένουν μόνιμα με τα δύο τους παιδιά στο σπίτι τους στα Μεταξάτα της Κεφαλονιάς.

Δείτε το βιβλίο: 2011 στο Marivictoria – Αφιερωμένο στους Έλληνες ναυτικούς και τους ναυτικούς όλου του κόσμου

Δημήτριος Βαλλιανάτος

Ο Δημήτριος Βαλλιανάτος γεννήθηκε το 1958 στα Βαλσαμάτα της Κεφαλονιάς...

Λίλιαν Μπλαζουδάκη

Κατηγορία: Εικονογράφος

Η Λίλιαν είναι καλλιτέχνης. ΕΕπειδή όμως ο όρος καλλιτέχνης έχει τόσες διαφορε-τικές διακλαδώσεις, πιο συγκεκριμένα είναι εικονογράφος, κομίστρια, ζωγράφος και γλύπτρια. Από πολύ μικρή ηλικία, οριακά από τότε που  θυμάται τον εαυτό της, έχει όχι απλά τρέλα, αλλά εθισμό με την τέχνη.
Τα χρώματα, τα σχήματα, τα συναισθήματα… νιώθει πως θα ήθελε να εκφραστεί και αυτή με κάθε ένα από αυτά!
Having said this, είναι λάτρης της φύσης, όποτε ναι έχει πολλά φυτά στο σπίτι της, καθώς και αγαπά και λατρεύει κάθε ζωάκι στον κόσμο, μικρό ή μεγάλο! Είναι γεννημένη τον Απρίλιο του 1997 στην Ελλάδα, αλλά η μητρική της γλώσσα πέρα από τα ελληνικά είναι και τα αγγλικά, καθώς οι γονείς της μεγάλωσαν και έχουν ρίζες από το εξωτερικό.
Θα χαρεί πολύ αν βρεις τον χρόνο να χαζέψεις λίγο την δουλειά της στο instagram! Σε ενθαρρύνει να επικοινωνήσεις και μαζί της αν θες να μοιραστείς το οτιδήποτε στο @lilyanblazoudaki

Δείτε το βιβλίο: Style the Bump – Συμβουλές μόδας

Λίλιαν Μπλαζουδάκη

Η Λίλιαν είναι καλλιτέχνης. ΕΕπειδή όμως ο όρος καλλιτέχνης έχει...

Mayrakis

Χαράλαμπος Μαυράκης

Κατηγορία: Εικονογράφος

Ο Μαυράκης Χαράλαμπος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη μια χαρούμενη Δευτέρα. Η μαμά του χάρηκε πολύ που τον πήρε αγκαλιά γιατί επιτέλους θα σταματούσε να φτιάχνει αόρατα σχεδιάκια που τη γαργαλούσαν μέσα στην κοιλιά της. Με το που μπουσούλησε, μουντζούρωσε με επιτυχία εκατόν τριάντα δύo βιβλία των γονιών του. Έργα εκείνης της εποχής εκτίθενται στο Μουσείο Μουντζούρας και Βρεφικής Τέχνης. Στο δημοτικό ζωγράφιζε στα τετράδια του περισσότερο από όσο έγραφε και όταν γέμιζε τα τετράδια, ζωγράφιζε σαν άτακτο παιδάκι στα θρανία. Από τότε,ζωγραφίζει όπου βρει και με όποιον τρόπο μπορεί.Στην άμμο με ξυλαράκια,στο πιάτο με το μελάνι της σιουπιάς, στο χαρτί κουζίνας με μισοτελειωμένα στυλό.Έχει συμμετάσχει σε δώδεκα διαγαλαξιακές συλλογικές εκθέςεις ζωγραφικής και σε δύο χιλιάδες εκατόν έντεκα ατομικές,τόσο ατομικές που τις γνωρίζει μόνο ο ίδιος.Καμιά φορά τα σχέδια του το σκάνε και τρυπώνουν σε παραμύθια.

Δείτε το βιβλίο:

Τα μαθητευόμενα καλικαντζαράκια

Χαράλαμπος Μαυράκης

Ο Μαυράκης Χαράλαμπος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη μια χαρούμενη Δευτέρα. Η...

Stayropoulos

Βασίλης Σταυρόπουλος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Βασίλης Ιάσονας Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Με την πνευματική επιρροή από δύο γονείς καθηγητές υπήρξε επιμελής μαθητής και εισήλθε στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τρίτος κατά σειρά με υποτροφία στη χρονιά του. Τελειώνοντας, πήρε σαν πρωτεύουσα ειδικότητα την Προπονητική Αθλητικών Δρόμων και σαν δευτερεύουσα, την Αθλητική Διοίκηση. Στη συνέχεια είχε την τύχη να εργαστεί κοντά σε επώνυμους κατ’ επάγγελμα συμπολίτες μας, ως προσωπικός γυμναστής, από το 2008 έως και σήμερα. Παράλληλα αξιοποίησε τις γνώσεις της δεύτερης ειδικότητάς του και διατήρησε για τέσσερα χρόνια με επιτυχία μία επιχείρηση στον χώρο των καλλυντικών. Τις ίδιες χρονιές, από το 2011 μέχρι το 2015 , είχε την τιμή να εκπροσωπήσει ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια στον τομέα της γυμναστικής. Σήμερα τον βρίσκουμε να ασχολείται με την προσωπική γυμναστική και την ψυχολογία των ασκουμένων που αναλαμβάνει, να συγγράφει κείμενα με αντικείμενο την γυμναστική ως τρόπο ζωής και να ετοιμάζει καινοτόμες ιδέες στον τηλεοπτικό χώρο για την προβολή της άσκησης στη ζωή των ανθρώπων.

Δείτε το βιβλίο: BillyGym

Βασίλης Σταυρόπουλος

Ο Βασίλης Ιάσονας Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Με...

Βάγια Μάνθου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Βάγια Μάνθου γεννήθηκε στα Ιωάννινα, αλλά ζει στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική σχολή Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον τομέα του Τουρισμού και ασχολήθηκε με την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Αποφοίτησε από την Τουριστική Σχολή Ηρακλείου και παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα “Δημιουργική Γραφή και Ανάγνωση της Πεζογραφίας” από το ΕΚΠΑ, καθώς και “Ολοκληρωμένη Μεθοδολογία Διδασκαλίας” από
το ΕΑΠ. Αυτή την περίοδο κάνει το μεταπτυχιακό της στο ΕΑΠ με τίτλο
“Δημιουργική γραφή”. Από το 2018 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ιδιωτική εκπαίδευση διατηρώντας,
με την αγαπημένη της αδερφή, το Φροντιστήριο – Κέντρο Μελέτης “γραφούλης”. Ο σύζυγός της είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει και μαζί έχουν αποκτήσει δυο υπέροχες κόρες, την Καλλιόπη και την Αλεξάνδρα,
οι οποίες μαζί με τους μαθητές της, αποτελούν την πηγή έμπνευσής της.

Δείτε τα βιβλία—>

Κρις και Κάλλη/Γράμμα στον Άγιο Βασίλη – Lettre au Père Noël

Κρις και Κάλλη – Στην πισίνα – Á la piscine

Βάγια Μάνθου

Η Βάγια Μάνθου γεννήθηκε στα Ιωάννινα, αλλά ζει στον Άγιο...

Φωτεινή Κατσιμίρη

Φωτεινή Κατσιμίρη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Φωτεινή Κατσιμίρη κατάγεται από τη Ρόδο και είναι εκπαιδευτικός. Έχει δουλέψει σε δημόσια σχολεία στο Λονδίνο και την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών στη Ρόδο, έγραψε το σενάριο για τις μικρού μήκους ταινίες “Abdullah” και “MEMO”. Οι ταινίες προβλήθηκαν σε διάφορα δημοτικά σχολεία της χώρας ως εκπαιδευτικό μέσο για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν το προσφυγικό ζήτημα και τα ζώα.

Η αγάπη της για την εκπαίδευση, τα ζώα και τη φύση κατέχει κυρίαρχο ρόλο στο παιδαγωγικό της έργο. Είναι vegan τα τρία τελευταία χρόνια. Το 2022 μας παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο,  με τίτλο “Η Τσίκι στο κατάλευκο νησί”.

Δείτε το βιβλίο: Η Τσίκι στο κατάλευκο νησί

Φωτεινή Κατσιμίρη

Η Φωτεινή Κατσιμίρη κατάγεται από τη Ρόδο και είναι εκπαιδευτικός....

Γεμουρτζίδου Λεμονιά

Λεμονιά Γεμουρτζίδου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Λεμονιά Γεμουρτζίδου, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια του Ν. Ημαθίας. Σπούδασε αισθητική και επαγγελματικό μακιγιάζ στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε εκεί. Χρόνια αργότερα, επέστρεψε στη γενέτειρά της και μένει εκεί. Γράφει από την εφηβική της ηλικία.

Δείτε τα βιβλία:

Οι τίγρεις της λησμονιάς

Σμίλης Σπαράγματα

 

Λεμονιά Γεμουρτζίδου

Η Λεμονιά Γεμουρτζίδου, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια του Ν. Ημαθίας. Σπούδασε...

Marousou

Κερασιά Μαρούσου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Γλωσσολόγος
S p L D s  /  D y s l e x i a ,  Κέντρο  Λόγου   ΕΥ  ΛΕΓΕΙΝ

Σπούδασε Γλωσσολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ.

Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνιογλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία (Københavns Universitet). Εργάστηκε ως συντάκτρια στο Δανο-Ελληνικό και Ελληνο-Δανικό Λεξικό (Εκδόσεις Πατάκη).

Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της κλινικής γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου με εξειδίκευση στην αποκατάσταση της Δυσλεξίας και των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών.

Έχει εκπαιδευτεί στην κλινική εφαρμογή της ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης: Βραχεία Θεραπεία Εστίασης στην Λύση (“Solution Focused Brief Therapy”) στο BRIEF Therapy Practice του Λονδίνου.

Υπήρξε ειδικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μέλος διεπιστημονικής ομάδας Διάγνωσης και Αποκατάστασης Παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες.

Από το 1998 εργάζεται ως Θεραπεύτρια Λόγου και Επικοινωνίας στην περιοχή της Θεσσαλίας και επόπτρια της Μονάδας Μαθησιακής Υποστήριξης στο Κέντρο Λογοθεραπείας ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ με έδρα τον Βόλο και τη Λάρισα.

Συμμετέχει ως εισηγήτρια θεμάτων επικοινωνίας και μαθησιακής υποστήριξης σε συνέδρια της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μαρούσο, έχει σχεδιάσει και εκδώσει ένα πρόγραμμα έμμεσης λογοπεδικής παρέμβασης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας [Π.Εξ.Σ.Ε. – Πρόγραμμα Εξέλιξης Σχέσεων Επικοινωνίας, (Μαρούσος & Μαρούσου, 2016)].

Συνεργάζεται με Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στον τομέα της προσαρμογής και ενσωμάτωσης στη σχολική τάξη παιδιών με ακαδημαϊκές και επικοινωνιακές δυσκολίες.

Το κλινικό-ερευνητικό της έργο εστιάζει στην έμμεση θεραπευτική παρέμβαση (σε επίπεδο οικογένειας) και την εκπόνηση βραχύχρονων κλινικά αποτελεσματικών θεραπευτικών προγραμμάτων με Εστίαση στη Λύση.

 

Κερασιά Μαρούσου

Γλωσσολόγος S p L D s  /  D y s...

Λουκάκη βιογραφικό

Μαρία Γ. Λουκάκη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και ζει στον Πειραιά με τον πολυαγαπημένο της σύζυγο. Με σύμμαχο την ίδια τη ζωή, εμπνέεται και γράφει απ’ τα δεκάξι της, ποίηση και κείμενα πεζού λόγου. Είναι απόφοιτος γραμματειακής υποστήριξης και αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου & διακόσμησης. Τον Νοέμβριο του 2001, σε ηλικία 21 ετών, εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Ευαισθησίες Ψυχής» την όποια προωθεί η ίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς πρόκειται για αυτοέκδοση σε τυπογραφείο. Ποιήματα της συλλογής της μπήκαν στο πιάνο του αείμνηστου μουσουργού – μουσικολόγου Ιωσήφ Μπενάκη.

Κατά τη διάρκεια του λογοτεχνικού της ταξιδιού, έως και σήμερα, αρέσκεται να συμμετέχει σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς ποιητικού και πεζού λόγου. Δημιουργίες της υπάρχουν σε ανθολογίες και λογοτεχνικά περιοδικά ενώ έχουν γίνει αναφορές για το έργο της, σε στήλες πολιτισμού από κριτικούς – λογοτέχνες. Το 2004 συμμετείχε ως σύνεδρος στο Πανελλήνιο Συνέδριο Λογοτεχνίας “Ολυμπιάδα Γραμμάτων”, με διεθνείς συμμετοχές και με διοργανωτές τα λογοτεχνικά περιοδικά «Νέα Αριάδνη» και «Κελαινώ» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει στην 24-τομη εγκυκλοπαίδεια της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας «Από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι σήμερα» των εκδόσεων Χάρη Πάτση, η οποία βρίσκεται σε διάφορες βιβλιοθήκες Πανεπιστημίων της Ευρώπης. Υπήρξε μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και τακτικό του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Τον Νοέμβριο του 2021 απέσπασε το Β’ βραβείο για το πρωτόλειο μονόπρακτο θεατρικό της, με τίτλο “Το Θεάρεστο Όχι” από το Πετρίδειο Ίδρυμα και τις Εκδόσεις «Ζωή και Τέχνη»,στην Πάφο της Κύπρου το οποίο στο μέλλον ενδέχεται να ανέβει στη σκηνή.

Η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά την ωθεί να δοκιμάσει τη συγγραφή του πρώτου της παραμυθιού «Μια φρουτιέρα ζαβολιές» (με προηγούμενο τίτλο “Τα Φρούτα”) το οποίο και βρα-βεύτηκε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ’20 -’21 από τις εκδόσεις «Ηλιαχτίδα». Στα διαδραστικά παιχνίδια που συνοδεύουν την παιδική αυτή ιστορία και προς χάριν των παιδιών, συστήνεται ως «Μαριλού» από το όνομα και το επώνυμό της. Αναμένονται το πρώτο της μυθιστόρημα, το επόμενό της παραμύθι, ένα μη λογοτεχνικό βιβλίο με κύριο θέμα τη διαχείριση του πένθους, μέσα από μια προσωπική βιωματική της εμπειρία, η δεύτερη ποιητική της συλλογή, καθώς και ένα κωμικό θεατρικό έργο σε συνεργασία με τον συγγραφέα – ποιητή και καλό της φίλο Αντώνη Θ. Κομίνη.

Email: mariageoloukaki@gmail.com

Δείτε το βιβλίο: Μια φρουτιέρα ζαβολιές

Μαρία Γ. Λουκάκη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και ζει στον Πειραιά με...

Λουκάς Θειάσπρας

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Λουκάς Θειάσπρας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17/10/1971. Έκανε διάφορες δουλειές του ποδαριού και μετά τις στρατιωτικές υποχρεώσεις βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για σπουδές. Απόφοιτος Ποδιατρικής (BSc) του πανεπιστημίου Salford – Manchester U.K με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλασκώβη (Glasgow Caledonian School of Podiatric Medicine), στο Πανεπιστήμιο ιατρικής Cardiff – Wales (Diabetic Foot) καθώς και στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής Dundee. Κατέχει τον τίτλο Master in Gait & Motion Analysis (MSc) και είναι υπότροφος του τμήματος Ποδιατρικής Ιατρικής του Royal College of Physicians & Surgeons of Glasgow (FFPM RCPS Glasg).

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Διαβητικού ποδιού του Τζανείου Νοσοκομείου (1998-2007), καθώς και στους Ολυμπιακούς αγώνες στην πολυκλινική του Ολυμπιακού χωριού. Έχει δώσει πληθώρα ομιλιών / διαλέξεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Μαρόκο, Ιερουσαλήμ, Γλασκόβη, Άμστερνταμ, Κωνσταντινούπολη, Ρωσία) και έχει διακριθεί με έπαινο και βραβείο από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για ερευνητική του εργασία, ενώ έχει κάνει κριτική αναθεώρηση σε εργασίες προς δημοσίευση για το διεθνούς φήμης Αμερικανικό περιοδικό “Diabetes Care”. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες ολοκληρωμένα σεμινάρια μεταξύ των οποίων Βελονισμού, Ωτοβελονισμού, Kinesio Tape, Foot Mobilisation, Sotai exercises, Meziers method, Running Injuries κ.α. Διατηρεί ενεργή συμμετοχή σε θέματα εκπαίδευσης ασθενών και αρθρογραφεί και διδάσκει για ποδιατρικά θέματα. Με λίγα λόγια ασχολείται και πάλι με δουλειές του ποδαριού, λίγο διαφορετικά όμως.

Παντρεμένος με την υπέροχη Κωνσταντίνα και απίστευτα περήφανος πατέρας της Ελένης και του Αλέξανδρου.

Όταν όλοι κοιμούνται, βολτάρει με τη μοτοσικλέτα, γράφει σκόρπιες σελίδες, προβληματίζεται, αναρωτιέται, σβήνει και ξαναγράφει σε μια ατέρμονη προσπάθεια να συνεισφέρει ή ακόμη και να αλλάξει τον κόσμο ή τουλάχιστον τη θεώρησή του για αυτόν.

Δείτε το βιβλίο: Έρωτας από μέταλλο

Λουκάς Θειάσπρας

Ο Λουκάς Θειάσπρας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17/10/1971. Έκανε διάφορες...

Εμμανουήλ Παπαδογιάννης

Κατηγορία: Εικονογράφος

Ο Εμμανουήλ Παπαδογιάννης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μεγαλώνει όμορφα, μα παραμένει παιδί. Οι γονείς του είχαν μια όμορφη σύζευξη. Η Αναστασία, από τη Μικρά Ασία κι ο Νικόλαος από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.
Τα σχολεία της καρδιάς του ήταν το 25ο Δημοτικό Σχολείο και το εξατάξιο μεικτό Γυμνάσιο Τούμπας. Λάτρεψε τη Βιοχημεία και για χάρη της πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Τα σκαλοπάτια της σχολικής του ζωής ήταν και ο σταθμός του, μιας κι εκεί γνώρισε τη σύζυγό του Αθανασία και μαζί δημιούργησαν μια τρελή οικογένεια με τις δύο θυγατέρες του, Αναστασία κι Ευθυμία.
Η τέχνη της ζωγραφικής κι ο χρόνος που αφιερώνει σε αυτήν, είτε νοερά είτε πραγματικά, είναι μια διαρκής κορνίζα, που από μικρή ηλικία φωτίζει όλες τις πτυχές της ζωής του.
Ζει κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη- τουλάχιστον ως τώρα!

Δείτε το βιβλίο: Το 25ο γράμμα της ΑΒ

Εμμανουήλ Παπαδογιάννης

Ο Εμμανουήλ Παπαδογιάννης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μεγαλώνει όμορφα, μα παραμένει...

Falkos

Τάσος Φάλκος – Αρβανιτάκης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο λογοτέχνης και φιλόσοφος Τάσος Φάλκος (Αρβανιτάκης) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Κατοχή και εμφύλιος σημαδεύουν τα παιδικά του χρόνια. Στα γυμνασιακά και τα φοιτητικά του χρόνια επηρεάζεται βαθύτατα την αρχαία γραμματεία και ιδιαίτερα απ’ τον Αισχύλο και τον Πλάτωνα. Ως φοιτητής ξεκινά το πεζογράφημα Οι Δίκαιοι με κύριο θέμα την εμποδισμένη δράση των ανθρώπων που προσπαθούν να έχουν οδηγό μονάχα τη συνείδησή τους.
Στις Βρυξέλλες αρχίζει τη σύνθεση του Διγενή Ακρίτα, όπου επιχειρεί να περιγράψει τη διφυή ανθρώπινη υπόσταση, το γήινο και το θεϊκό στοιχείο, αλλά και την ακραία, οριακή κατάστασή του και την κεντρική ιδιότητα του φύλακα.
Στα χρόνια της δικτατορίας βρίσκεται στο Παρίσι, όπου προετοιμάζει τη διδακτορική διατριβή του, ενώ παράλληλα συνθέτει τη Σοφίτα, θεατρικό κατά της δικτατορίας και κάθε μορφής καταπίεσης.
Με αφορμή το θάνατο του Μικρασιάτη πατέρα του γράφει τα μικρασιατικά αφηγήματα η Νύχτα και το μυθιστόρημα Η Λίμνη.
Πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διακρίσεις, συγχωνεύει σε ένα ενιαίο έργο, το Μαρτυρίες για έναν απόντα φίλο, όλα τα βασικά είδη λόγου, πραγματοποιώντας ένα είδος «ολικής» λογοτεχνίας.
Με τρία θεατρικά του σατιρίζει κυρίως την ανθρώπινη έπαρση.
Στα επιστημονικά του έργα ερευνά θέματα της ηθικής φιλοσοφίας, της αρχαίας θρησκείας και της μεθοδολογίας των επιστημών. Τα λογοτεχνικά του έργα καταγράφουν τη σχέση μιας συνείδησης με την ιστορία του καιρού της, σχέση επώδυνη και τραγική.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

*Οι Δίκαιοι. Το 1967 στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη δημοσιεύονται δεκαοκτώ συνέχειες του μυθιστορήματος αυτού, που σε διαγωνισμό του 1966 είχε κερδίσει έπαινο αδημοσίευτου έργου.
*La mansarde (θέατρο), Thessalonique, 1974.
*Τρεις Μαρτυρίες – Η Κολυμβήθρα (δύο ποιητικές συλλογές), Θεσσαλονίκη, 1982.
*Η σοφίτα (θέατρο), Θεσσαλονίκη, 1984.
*Το χρονικό των Δικαίων (μυθιστόρημα), Αθήνα, Δόμος, 1992.
*Η Νύχτα (διηγήματα), Αθήνα, Δελφίνι, 1995.
*Σχεδιάσματα με φως (15 ποιήματα με γνήσια χαρακτικά της Ingrid Zamecnicova), Bratislava, 1997. Το έργο τιμήθηκε ως «το ωραιότερο βιβλίο της Σλοβακίας για το έτος 1997».
* Μαρτυρίες για έναν απόντα φίλο (μυθιστόρημα), Θεσσαλονίκη, Μ. Μπαρμπουνάκης, 1999.
* Ο καθηγητής Πλούτων (θέατρο), Θεσσαλονίκη, 2001.
* Σχεδιάσματα με φως (75 ποιήματα), Θεσσαλονίκη, Ζήτρος, 2005.
*Τουρκές η νύχτα (διηγήματα), Θεσσαλονίκη, Ζήτρος, 2009.
* Οι Λύκοι (συνθετικό ποίημα), Θεσσαλονίκη, 2010.
* Πρότυπα και ομοιώματα (ποιήματα), Αρμός 2016.
* Το όνειρο της πείνας και της ομορφιάς (θέατρο), Θεσσαλονίκη, 2017.
* Η λιτανεία, La procession (ποιήματα, δίγλωσση έκδοση), Αρμός, 2018

ΜΕΛΕΤΕΣ

*Η κοινωνικοπολιτική έννοια της φιλοτιμίας στο έργο του Πλάτωνα, Θεσσαλονίκη, 1975. Διδακτορική διατριβή.
* «Το πρόβλημα της ηθικής συνείδησης στην αρχαία Ελλάδα», Θεσσαλονίκη 1983.
*Σέβας και φόβος των θεών, Θεσσαλονίκη, 1984.
*Αιδώς. Η φύση και η σημασία του σεβασμού και της ντροπής στην ηθική ζωή των αρχαίων Ελλήνων, Θεσσαλονίκη, 1984.
*Εισαγωγικά μαθήματα Φιλοσοφίας (στοιχεία ηθικής φιλοσοφίας), Θεσσαλονίκη, Σάκκουλας, 1985.
*Αγών. Ο αθλητισμός σαν βασική εκδήλωση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, Θεσσαλονίκη, 1989. Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 1993.
*Μεθοδολογία και τεχνογραφία της επιστημονικής έρευνας, Θεσσαλονίκη, 1992.
*Η κίνηση στο έργο του Πλάτωνα, Θεσσαλονίκη, 1996.
*Ηράκλειτος. Πρόλογος, κείμενα, μετάφραση, επιμέλεια, Θεσσαλονίκη, Ζήτρος, 1999.
*Οι αετοί και τα κοράκια (λογοτεχνική κριτική), Θεσσαλονίκη, 1999.
*Ο ελληνικός αθλητισμός (ανάπλαση και σημαντική επέκταση του Αγών), Βόλος 2003.
*Greek Athletics, Volos 2004.
* Πλάτωνος Φαίδων, Προλεγόμενα, Θεσσαλονίκη, Ζήτρος, 2007.

Δείτε τα βιβλία: Η λίμνη

Ποιήματα 1958-2022

Τάσος Φάλκος – Αρβανιτάκης

Ο λογοτέχνης και φιλόσοφος Τάσος Φάλκος (Αρβανιτάκης) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη....

Λυδία Βασιλειάδη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Λύδια Βασιλειάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού και με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Για τρεις δεκαετίες κάλυπτε για το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και την οικονομική εφημερίδα Εξπρές, τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ παράλληλα συνεργαζόταν και με διάφορα έντυπα του περιοδικού τύπου. Συνεργάτης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για μια περίοδο δεκαέξι ετών.

Μεγάλωσε μέσα στον κόσμο του θεάτρου, της ζωγραφικής και του βιβλίου, λόγω του λόγιου πατέρα της και της ηθοποιού και ζωγράφου μητέρας της.

Δείτε το βιβλίο: Επιστροφή στο Highgate

Λυδία Βασιλειάδη

Η Λύδια Βασιλειάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά...

Papadopoulou Anastasia

Αναστασία Παπαδοπούλου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Αναστασία Παπαδοπούλου είναι εκπαιδευτικός Πληροφορικής (ΠΕ86) και έχει καταρτιστεί σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος «Αριάδνη» του ΕΚΠΑ με θέμα: «Κατάρτιση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για το φαινόμενο του εθισμού των εφήβων στο διαδίκτυο και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου».
Παράλληλα, είναι πρέσβειρα της ακαδημίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου πραγματοποιώντας πολλές ενημερώσεις σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια και στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Ψυχική Υγεία και Διαδίκτυο: Δυσλειτουργικές συμπεριφορές στο Διαδίκτυο – Τρόποι παρέμβασης και πρόληψης» του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ.
Έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα αγωγής υγείας με τίτλο «Εκπαιδεύοντας τους γονείς μας στο ασφαλές διαδίκτυο» το οποίο έχει παρουσιαστεί στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας και στα πλαίσια της προσφοράς της έχει συγγράψει θεατρικές παρατάσεις σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, οι οποίες έχουν παρουσιαστεί με επιτυχία στο πλαίσιο μαθητικών φεστιβάλ.

Δείτε το βιβλίο Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ασφαλούς διαδικτύου

Αναστασία Παπαδοπούλου

Η Αναστασία Παπαδοπούλου είναι εκπαιδευτικός Πληροφορικής (ΠΕ86) και έχει καταρτιστεί...

Χαλκίδης Παναγιώτης

Παναγιώτης Χαλκίδης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης είναι το όγδοο παιδί, από τα δέκα, του Γεωργίου Χαλκίδη και της Όλγας Κερασίδη. Γεννήθηκε στις αρχές του 1946 στα Πλατανάκια Σερρών και τελείωσε το Λύκειο Κάτω Κάτω Ποροΐων. Είναι πτυχιούχος της σχολής Προσωπικού ΕΛΤΑ και του τμήματος Ραδιοτηλεγραφητών Εμπορικού Ναυτικού. Υπηρέτησε προϊστάμενος σε διάφορα ταχυδρομικά γραφεία της χώρας, με τελευταίο των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, όπου ζει με τη σύζυγο του Υβόννη Μουτζουρέλλη, δασκάλα, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά. Ξεκίνησε να γράφει το 1982 με το πρώτο του βιβλίο να κυκλοφορεί το 1987, από τις εκδόσεις Μαίανδρος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε το βιβλίο: Το πρώτο δάκρυ

Παναγιώτης Χαλκίδης

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης είναι το όγδοο παιδί, από τα δέκα,...

Αντώνης Παπαγεωργίου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Αντώνης Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1972 στη Θεσσαλονίκη, έχει καταγωγή από τη Σάμο και μεγάλωσε στη Χαλκιδική. Μετά το στρατιωτικό του επέστρεψε και πάλι στη συμπρωτεύουσα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Αν και σπούδασε οδοντοτεχνίτης, το επάγγελμά του είναι φύλακας. Αυτήν τη δουλειά, την κάνει πάνω από είκοσι πέντε χρόνια. Σαν επαγγελματίας του χώρου, έμαθε να «φυλάει» στο μυαλό του γράμματα, λέξεις και προτάσεις. Όμως, όλα αυτά έγιναν τόσο πολλά, που αναγκάστηκε να τ’ αφήσει να αποδράσουν…
Σας παρουσιάζει τους δραπέτες του και τους δίνει μια ευκαιρία να αναμετρηθούν, με τον αδυσώπητο ρεαλισμό!

Δείτε το βιβλίο: 20.000 λέξεις για την Αφροδίτη

Αντώνης Παπαγεωργίου

Ο Αντώνης Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1972 στη Θεσσαλονίκη, έχει καταγωγή...

Papazoglou

Λευτέρης Παπάζογλου Left

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Λευτέρης Παπάζογλου Left γεννήθηκε το 1971. Είναι φωτογράφος, γιατί πιστεύει ότι η φωτογραφία είναι το μέσον για να βρει τη σχέση του χρόνου με την ανθρώπινη διάσταση.
Τον συναρπάζουν ταυτόχρονα με τη φωτογραφία, το θέατρο και ο χορός.
Μπορείτε να τον συναντήσετε στον διαδικτυακό τόπο
https://lefteris-papazoglou.format.com/

1993-1994: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ε.Μ.Ε.Φ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ
ΤΟΥ ERNST WILDI (HASSELBLAD UNIVERSITY).
1994:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.
1994-1995:
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΣΕ STUDIO ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
1995-1999:
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑΤΩΝ.
1999-2001:
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΑΣΠΡΟ – ΜΑΥΡΟ» ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ PRINTING AND DEVELOPING.
2001-2003:
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΩΣ FREELANCER ME ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
2002:
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ».
2003:
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ.
2005:
ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.
2007:
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «SINGLE IMAGE CONTEST» TOY ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ B&W (BLACK AND WHITE).
2005-2008:
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ FREELANCER, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΤΗΡΩ STUDIO ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
2008:
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2008 ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «AGORA-GALLERY» NEW YORK.
2009: ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ «AGORA-GALLERY».
2010-2012: ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ FREELANCER.
2012-2013: ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “MASTER VOLUME” ΑΠΟ ΤΗΝ (WORLD WIDE ART BOOKS). ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ IWA (IMPORTANT WORLD ARTISTS), ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ INTERNATIONAL MASTERS OF PHOTOGRAPHY.
2013-2015: ΠΑΙΡΝΩ 4 ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ IPA (INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY AWARDS).
2014: ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.
2015: ΕKΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΚΑΛΛΕΡΙ «CHILI ART GALLERY».
2016: ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «LEONARDO DA VINCI». ΕΠΙΣΗΣ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟ “SHAKESPEARE in ARTAWARD” ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΧΧΙ CENTURY ART BOOK. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ3 VIDEO EXHIBITIONS !! VERONA FAIR, NEW YORK AND WASHINGTON !! ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΜΠΗΚΑ ΣΕ
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ARTOWER AGORA
GALLERY. 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΕΩΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.
2017: ΤΟ CIRCLE FOUNDATION ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SPOTLIGHT MAGAZINE. Απο το Circle Foundation!
2018: ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ CIRCLE FOUNDATION A HONORABLE MENTION AWARD! ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ
ΠΑΤΜΟ.
ΙΟΥΝΙΟΣ 2020: ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ CIRCLE FOUNDATION ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ CERTIFICATE OF ARTISTIC EXCELLENCE ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ WEBSITE.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020: ΤΟ CIRCLE FOUNDATION ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑ CERTFICATE OF EXCELENCE WITH THE THEME ART IN THE TIME OF CORONAVIRUS & SOSIAL
DISTANSING.

Μπορείτε να βρείτε τον συγγραφέα στο
https://lefteris-papazoglou.fineartamerica.com
Curriculum Vitae

ELEFTHERIOS PAPAZOGLOU Left
1993-1994: GRADUATE OF THE TRAINING CENTRE
E.M.E.F.
ATTENDANCE OF SEMINARS, THE MOST IMPORTANT
OF WHICH THAT OF ERNST WILDI (HASSELBLAD
UNIVERSITY).
1994:
PARTICIPATION IN A GROUP EXHIBITION IN THE CULTURAL
CENTRE OF ARGYROUPOLI., ATHENS.
1994-1995: WORK AS AN OPERATOR AT STUDIOS AND
TV STATIONS.
1995-1999:
I MET THE ARTISTIC PHOTOGRAPHER AND WRITER STYLIANOS SKOPELITIS AND WORK WITH HIM IN PHOTOGRAPHY AND BOOK AND ALBUM EDITING.
1999-2001:
I WORKED AT THE PHOTOGRAPHY WORKSHOP “ASPROMAVRO” AS RESPONSIBLE FOR PRINTING AND DEVELOPING.
2001-2003:
I WORKED AGAIN WITH S. SKOPELITIS AND IN PARALLEL
I WORKED AS A FREELANCER FOR THEATRES AND VARIOUS ARTISTS.
2002: PHOTO EXHIBITION IN THE THEATRE “APO MICHANIS”.
2003:
PHOTO EXHIBITION IN THE MUNICIPAL GALLERY OF
MYKONOS.
2004:
I DELIVERED PHOTOGRAPHY SEMINARS AT THE UNIVERSITY OF PATRAS.
2007:
I WAS AWARDED AT THE “SINGLE IMAGE CONTEST” OF
THE AMERICAN JOURNAL B & W (BLACK AND WHITE).
2005-2008:
I CONTINUE TO WORK AS A FREELANCER, WHILE MAINTAINING A STUDIO WHERE I COOPERATE VARIOUS OTHER MAGAZINES AND ARTISTS.
2008:
FROM JUNE 2008 MY WORK IS DISPLAYED AT THE “AGORA-GALLERY” IN NEW YORK.
2009: EXHIBITION AT THE “AGORA-GALLERY”.
2010-2012: I CONTINUE TO WORK AS A FREELANCER.
2012-2013: I AM AT THE MASTER VOLUME FROM WWAB
(WORLDWIDE ART BOOKS) AND AT THE IWA (IMPORTANT WORLD ARTISTS) AND AT THE INTERNATIONAL
MASTER OF PHOTOGRAPHY.
2013-2015: I TAKE 4 HONORABLE MENTIONS FROM IPA
(INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY AWARDS).
2014: I HAD AN EXHIBITION AT THE UNIVERSITY OF PATRAS.
2015: I HAD AN EXHIBITION AT CHILI ART GALLERY.
2016: I WON THE “LEONARDO DA VINCI” PRIZE
I WIN ALSO ONE MORE AWARD, “THE SHAKESPERE IN
ART”. ALSO, I GET IN TO THE NEW E.A.M (EUROPEAN ART
MUSEUM) WITH AN ARTWORK!!
IN DENMARK I GET IN THE 21st CENTURY BOOK. THEY
RUN 3 VIDEO EXHIBITIONS: VERONA FAIR, NEW YORK
AND WASHINGTON!!
2016-17: I HAD AN EXHIBITION AT “ARTOWER AGORA
GALLERY”.
2017: I TAKE PART TO THE FIRST OPEN INTERNATIONAL
PHOTOGRAPHY FESTIVAL IN AN EXHIBITION AT THE
BEAUTIFUL ISLAND OF PATMOS!! I HAVE A PRESENTATION FROM CIRCLE FOUNDATION AND I GET IN THE
SPOTLIGHT MAGAZINE! I GET AN AFFILIATE ARTIST CERTIFICATE!!
2018: I GET A HONORABLE MENTION AWARD FROM CIRCLE FOUNDATION!!
JUNE 2020: ONE MORE TIME CIRCLE FOUNDATION GIVES
ME A CERTIFICATE OF ARTISTIC EXCELLENCE AND THEY
CREATE A PAGE OF MY WORK IN TO THEIR WEBSITE
https://lefteris-papazoglou.format.com/
OCTOBER 2020: CIRCLE FOUNDATION GIVES ME AGAIN
A CERTFICATE OF EXCELENCE WITH THE THEME ART IN
THE TIME OF CORONAVIRUS & SOSIAL DISTANSING.

You can find the author at
https://lefteris-papazoglou.fineartamerica.com

Δείτε το βιβλίο: Πορτρέτα που έχει δημιουργήσει η ίδια η φύση

Λευτέρης Παπάζογλου Left

Ο Λευτέρης Παπάζογλου Left γεννήθηκε το 1971. Είναι φωτογράφος, γιατί...

Petouli

Αθηνά Πετούλη

Κατηγορία: Εικονογράφος

Γεννήθηκα στην Κόρινθο, μεγάλωσα και σπούδασα στην Αθήνα, όπου παρακολούθησα μαθήματα σχεδίου (γραμμικό-ελεύθερο) και ζωγραφικής. Διαμένω μόνιμα στο νησί της Σάμου με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά μας. Σε εικαστικό εργαστήρι στο νησί συνέχισα τη σπουδή στο χρώμα, σε υλικά και μικτές τεχνικές. Ασχολούμαι με τη ζωγραφική (ελαιογραφίες, ακουαρέλες, ακρυλικά, έργα για παιδικά δωμάτια, τοιχογραφίες), τη φωτογραφία, την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και την εκμάθηση ζωγραφικής σε παιδιά. Έχω λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας κι έχω εικονογραφήσει παραμύθια για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, με πιο πρόσφατα το «Καλημέρα ήλιε» της νηπιαγωγού Ευφροσύνης Σπυροπούλου, «Ο Κόα και το μεγάλο του δώρο» της Αθηνάς Βουδούρη, καθώς επίσης και μια συλλογή ποιημάτων για παιδιά Δημοτικού της νηπιαγωγού Γιώτας Κοτσαύτη, η οποία τιμήθηκε με έπαινο τον Δεκέμβριο του 2014 στον 59ο διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Η εικαστική προσέγγιση ενός παραμυθιού, κειμένου ή ποιήματος με γοητεύει. Η ζωγραφική είναι για μένα ένα παιχνίδι με τα χρώματα και το φως κι έχω φυλάξει μέσα μου ένα κομμάτι παιδικότητας που με οδηγεί δημιουργικά.

Η σελίδα μου στο facebook: Athina Petouli illustration / paintings for kids

Δείτε τα Βιβλία:

Η μάγισσα Μουρ Μουρ και το πλατύ παπούτσι

Η ευχή της Αστεράτης

Αθηνά Πετούλη

Γεννήθηκα στην Κόρινθο, μεγάλωσα και σπούδασα στην Αθήνα, όπου παρακολούθησα...

Zaxaropoulos

Σπύρος Ζαχαρόπουλος

Κατηγορία: Εικονογράφος

Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα και είμαι γιος του ζωγράφου Στέλιου Ζαχαρόπουλου που υπήρξε και δάσκαλός μου.
Στα 21 μου προσλήφθηκα στο ατελιέ της εταιρείας Βουλγαρίδη που αναγνώρισαν το ταλέντο μου στη ζωγραφική και έκτοτε μου ανέθεταν όλες τις δουλειές του λιθογραφείου που χρειάζονταν καλλιτέχνη. Εκεί εικονογράφησα περιοδικά, κόμικς, βιβλία, αφίσες, ημερολόγια κ.α.
Παράλληλα δούλεψα και σε μεγάλα ξενοδοχεία, κυρίως στη Ρόδο, σε Μουσεία, παιδικούς σταθμούς κ.α., κάνοντας τοιχογραφίες.
Επίσης, έχω φιλοτεχνήσει πορτρέτα και πολλούς πίνακες ζωγραφικής. Έχω κάνει μερικές ατομικές, αλλά συμμετείχα
και σε ομαδικές εκθέσεις, όμως πάντα προτιμώ τις εκδόσεις.
Γράφω διηγήματα, μερικά εκ των οποίων έχουν εκδοθεί.
Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.
Έχω εκπαιδευτεί ως χεριριστής υπολογιστών στις πλατφόρμες Mac και Windows.
Πίστευα πάντα ότι ένας καλλιτέχνης έχει την ψυχολογία και το πείσμα ενός μαραθωνοδρόμου. Αυτό με έκανε να γίνω δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Προτιμώ να αφήνω τις εικόνες μου να μιλούν για μένα.
Όπως λένε οι Κινέζοι… ξέρετε “Μια εικόνα…”

Δείτε τα Βιβλία:

Μεγαλώνω

Θα παίξεις μαζί μου;

Τι έγινες όταν μεγάλωσες;

Zeus og Zoe er fra Norge

Μεγαλώνουμε και μετακομίζουμε

Πόσο μου μοιάζεις, πόσο σου μοιάζω γιαγιά

Σπύρος Ζαχαρόπουλος

Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα και είμαι γιος του ζωγράφου...

Αμέρισσα Γιαννούλη

Αμέρισσα Γιαννούλη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Αμέρισσα Γιαννούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι μαμά ενός παιδιού και μαζί με τον σύζυγό της κατοικούν στην Καλαμάτα. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές. Πέρασε αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο ως φοιτήτρια και ερευνήτρια, μέχρι που ανακάλυψε την ομορφιά της συμμετοχής στα κοινά μέσα από τον εθελοντισμό, τις κοινωνικές και τις περιβαλλοντικές δράσεις. Εξακολουθεί να ασχολείται με την ακαδημαϊκή έρευνα σε σχέση με ζητήματα οικολογίας και δικαιοσύνης και εργάζεται σε μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.
Επικεντρώνει τις δράσεις της στην ενδυνάμωση των νέων ατόμων, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα ποικίλου περιεχομένου.

Δείτε το βιβλίο: Το απρόσμενο ταξίδι ενός σαλιγκαριού

Αμέρισσα Γιαννούλη

Η Αμέρισσα Γιαννούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι μαμά...

Metaxa

Μαριάννα Μεταξά

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Μαριάννα Μεταξά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά και στη συνέχεια στο
Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής και ψυχολογίας παιδιών και εφήβων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρετεί ως εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια. Το βιβλίο “Γλυκιά μου Κέλλυ” είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια, καθώς η γραπτή έκφραση ήταν ανέκαθεν η μεγάλη της αγάπη. Στον ελεύθερο χρόνο της αρθρογραφεί ερασιτεχνικά σε τοπική εφημερίδα και παίρνει ενεργό μέρος σε εκδηλώσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Δείτε το βιβλίο: Γλυκιά μου Κέλλυ

Μαριάννα Μεταξά

Η Μαριάννα Μεταξά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Ράλλειο...

Giannis M. Myrtsis

Γιάννης Μ.

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Γιάννης Μ. ασχολείται με τον πεζό λόγο και τη φωτογραφία. Στον χώρο της λογοτεχνίας κάνει την εμφάνισή του το 2016 με την ποιητική συλλογή «Τα δάκρυα του έρωτα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «FYLATOS PUBLISHING» με το φιλολογικό όνομα «Γιάννης Μ.». Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί μέσω της εκδοτικής πλατφόρμας «CREATESPACE» τη δεύτερη ποιητική του συλλογή «Στις γραμμές του τραίνου«. Αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «FYLATOS PUBLISHING» το εφηβικό μυθιστόρημα περιπέτειας «Η πέτρα της τύχης».

Η λογοτεχνική του γραφή έχει λυρισμό με διάχυτες συναισθηματικές δονήσεις.

Δείτε το βιβλίο: Τα δάκρυα του έρωτα

Γιάννης Μ.

Ο Γιάννης Μ. ασχολείται με τον πεζό λόγο και τη φωτογραφία....

Kyriazidou

Χριστίνα Κυριαζίδη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Χριστίνα Κυριαζίδη είναι ηθοποιός, μουσικός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός με έδρα το Βερολίνο.

Σπούδασε υποκριτική στην Ελλάδα και θεατρική συγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο (University of Exeter). Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και δραματουργός, σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Πολωνία, Ιρλανδία, Αργεντινή και Βραζιλία. Είναι επίσης ακορντεονίστρια, συνθέτρια και τραγουδοποιός.

Συνεργάστηκε με την ομάδα Odin Teatret του Eugenio Barba στις παραγωγές “UR-HAMLET” (Ιταλία, Δανία, Πολωνία, 2006-2009) και “The Marriage of Medea” (Δανία, 2008)

Το 2010, ίδρυσε στο Βερολίνο τη θεατρική ομάδα Marinaio Teatro και έναν χρόνο αργότερα, το διεθνές θεατρικό φεστιβάλ KNOTS: Exchange Meeting of Theatre Groups με εκδόσεις μέχρι στιγμής σε Βερολίνο, Μπουένος Άιρες, Λα Παζ και Σάο Πάολο.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής θεάτρου για εφήβους σε Γερμανία, Αργεντινή και Βραζιλία και το 2013 ίδρυσε στο Βερολίνο, το L A B [Laboratory Actors Berlin], μια πλατφόρμα εκπαίδευσης, έρευνας και δημιουργίας για νέους ηθοποιούς.

Ως θεατρικός συγγραφέας, απονεμήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Συγγραφέων για το έργο της “Φθινοπωρινή Συνάντηση” (2002), ενώ το έργο της “FOREST UNDER THE SEA” (2013) επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού της Βραζιλίας το 2015 και περιόδευσε στη Βραζιλία το 2016, μέσω του βραβείου «FUNARTE». Το έργο της “The Mutes” επιλέχθηκε ως ένα από τα 4 ευρωπαϊκά έργα με θέμα την Ευρωπαϊκή Κρίση, για το “PIIGS Festival 2016 – Dramaturgia Sobre la Crisi” και δημοσιεύθηκε στα Καταλανικά από το παραπάνω φεστιβάλ. Τα θεατρικά της έργα έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, σε Ελλάδα, Γερμανία, Βραζιλία και Ισπανία.

Με το project της «STORY FOR FOOD», συλλέγει ανώνυμες ιστορίες σε 14 γλώσσες στη πόλη του Βερολίνου και παράγει μια μηνιαία ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό Berlin Brandenburg Freies Radios και το podcast Stories in Berlin.

Δείτε το βιβλίο: Cinnamon kisses

Χριστίνα Κυριαζίδη

Η Χριστίνα Κυριαζίδη είναι ηθοποιός, μουσικός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός...

Βλόστου Στέλλα

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Βλόστου Στέλλα είναι κλινική ψυχολόγος και συστημική ψυχοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε ως ψυχολόγος σε διάφορες δομές για την υποστήριξη παιδιών και ενηλίκων τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης καθώς και των οικογενειών τους. Έχει παραδώσει πλήθος σεμιναρίων σε σχολεία
και βιβλιοθήκες για γονείς, δασκάλους και εφήβους σχετικά με την ανάπτυξη συναισθηματικής ευημερίας, την ψυχική ενδυνάμωση, την πρόληψη της ψυχικής ασθένειας και ειδικότερα των διατροφικών διαταραχών. Σήμερα εργάζεται ιδιωτικά με ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Πιστεύοντας ότι θεραπεία δε χρειάζονται
τα παιδιά αλλά εμείς που τα φροντίζουμε.

Δείτε το βιβλίο: Μικρές ιστορίες μεγάλου θάρρους – ψυχοθεραπευτικά παραμύθια

Βλόστου Στέλλα

Η Βλόστου Στέλλα είναι κλινική ψυχολόγος και συστημική ψυχοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε...

THeofanous Georgia

Γεωργία Θεοφάνους

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Γεωργία Θεοφάνους γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δερύνεια της Κύπρου. Είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του πανεπιστημίου Κρήτης, και εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής -και για παιδιά με ειδικές ικανότητες. Έχει επίσης πιστοποίηση στη Δραματοθεραπεία.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής για παιδιά με ειδικές ικανότητες αλλά και σε διάφορα σχολεία, παιδικούς σταθμούς και στον Δήμο της περιοχής της.

Σκηνοθετεί παραστάσεις και κάνει και εργαστήρια αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας για μικρά και μεγάλα παιδιά. Η αγάπη της για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες την οδήγησαν να γράψει αυτό το αλληγορικό παραμύθι για την αξία της διαφορετικότητας.

Δείτε το βιβλίο: Μαργαρίτα – Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα και την αξία του να είναι κανείς

Γεωργία Θεοφάνους

Η Γεωργία Θεοφάνους γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δερύνεια της Κύπρου....

Tsinikopoulos

Δημήτριος Τσινικόπουλος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Δημήτρης Τσινικόπουλος είναι ποιητής, ερευνητής, δοκιμιογράφος και διηγηματογράφος. Σπούδασε νομικά στο Α.Π.Θ. και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές εδώ και στο εξωτερικό. Έγραψε και δημοσίευσε δεκάδες δοκίμια, άρθρα και μελετήματα φιλολογικού, ιστορικού και μεταφυσικού περιε-χομένου.
Μέχρι σήμερα εξέδωσε 23 βιβλία, ανάμεσα στα οποία και έξι ποιητικές συλλογές. Δοκίμια, ποιήματα και βιβλία του μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες. Έλαβε μέρος σε συνέδρια και ημερίδες και έχει δώσει διαλέξεις σε λογοτεχνικά, επιστημονικά και μεταφυσικά θέματα. Επίσης συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας. Κατά καιρούς αρθρογραφεί στον ημερήσιο τύπο. Είναι συνεργάτης σε πολλά περιοδικά λόγου και τέχνης. Μέρος του έργου του προβλήθηκε από τον τύπο και την τηλεόραση, αλλά ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του παραμένει ακόμα αδημοσίευτο. Είναι τακτικό μέλος σημαντικών λογοτεχνικών και επιστημονικών σωματείων.

Δείτε τα βιβλία:

Ο άνθρωπος της σκιάς

Οι πνευματικοί πατέρες του Νίκου Καζαντζάκη

Dawkins VS Ιησούς

Terra Amata

Πιόνια στη σκακιέρα του έρωτα

Ο Αντίχριστος του Νίτσε και ο αντιχριστιανισμός του

Δημήτριος Τσινικόπουλος

Ο Δημήτρης Τσινικόπουλος είναι ποιητής, ερευνητής, δοκιμιογράφος και διηγηματογράφος. Σπούδασε...

Μissy Merida

Κατηγορία: Εικονογράφος

H Έλενα Καρανικολού στην πραγματικότητα (και στα όνειρα) ακούει μόνο στο Μissy Merida. Ονειροβατεί από τότε που θυμάται τον εαυτό της, έτσι και έπεισε τον εαυτό της πως μπορεί να ζωγραφίζει όλα εκείνα που αισθάνεται. Ζει στην Αθήνα, είναι αυτοδίδακτη εικονογράφος, μητέρα, σύζυγος και σκυλομαμά. Πιστεύει στους μονόκερους και συλλέγει ουράνια τόξα, ηχογραφεί τυχαία γέλια και ελπίζει πως μια μέρα δε θα χρειάζεται να παλεύουμε πια για τα αυτονόητα.

Δείτε το βιβλίο —> Αθιβολές, πληγώνοντας τη σιωπή

Μissy Merida

H Έλενα Καρανικολού στην πραγματικότητα (και στα όνειρα) ακούει μόνο...

George Koulaouzides

Κατηγορία: Συγγραφέας

George Koulaouzides is an Assistant Professor of Adult Education at the Hellenic Open University, specializing in biographical learning and transformative learning and education. He is committed to advancing adult learning in Europe and globally by drawing on his large professional network of academics and key experts, and bringing in the perspective of countries and regions with disadvantaged financial and structural situations in adult education provision. He is a Vice President of the European Adult Education Association.

Reimagining transformative and emancipatory adult education for a world to come – Proceedings of the 1st Conference of the ESREA Transformative and Emancipatory Adult Education Network (5-7 July 2023, Hellenic Open University, Patras, Greece)

George Koulaouzides

George Koulaouzides is an Assistant Professor of Adult Education at...

Triantafyllou Ria

Ρία Τριανταφύλλου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Ρία Τριανταφύλλου, είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα σε μια δασκάλα που της άλλαξε την κοσμοθεωρία.

Η συναναστροφή της αυτή, την ώθησε στο να ανοίξει τα δικά της φτερά και να εισχωρήσει στον υπέροχο και μαγευτικό κόσμο του παραμυθιού και της μυθοπλασίας. Έτσι, από τότε, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον κόσμο του παραμυθιού, αλλά και με άλλες δραστηριότητες, όπως το κουκλοθέατρο, την αφήγηση και γενικότερα τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Μάλιστα, για να εμπλουτίσει και να τεκμηριώσει τις γνώσεις της στο αντικείμενο, ξεκίνησε σπουδές ως βρεφονηπιοκόμος και τάχθηκε από τότε έως και σήμερα υπέρμαχος της δια βίου μάθησης και της διαρκούς αναζήτησης και ενασχόλησης με δραστηριότητες που αφορούν τον κόσμο των παιδιών.

Δείτε το βιβλίο: Άνοιξε τα φτερά σου

 

Ρία Τριανταφύλλου

Η Ρία Τριανταφύλλου, είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα σε...

Αθανασία Αντωνοπούλου

Αθανασία Αντωνοπούλου

Κατηγορία: Εικονογράφος

Η Αθανασία Αντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη,
το 2002. Είναι τριτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε προπτυχιακό επίπεδο ενασχόλησης με το πιάνο και την αρμονική σύνθεση. Ασχολείται με τη ζωγραφική από την παιδική ηλικία, έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα καλλιτεχνικών για τρία χρόνια. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της προς το ιαπωνικό στυλ ζωγραφικής (manga) έχει αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη της τεχνικής της τα τελευταία χρόνια.

Το «Σ ’αγαπώ Μέχρι το Ουράνιο Τόξο» αποτελεί την πρώτη της εικονογράφηση παιδικού βιβλίου.

Δείτε το βιβλίο Σ’ αγαπώ μέχρι το ουράνιο τόξο

Αθανασία Αντωνοπούλου

Η Αθανασία Αντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, το 2002. Είναι τριτοετής...