Τα βιβλία μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία (π.χ. Public, Ιανός, Πρωτοπορία, Πατάκης, Πολιτεία, Ευρυπίδης, Ψαράς, Cosmotebooks, Ebooks.gr), από την ιστοσελίδα amazon.co.uk (.com, .de, .it, .es, .fr) από το The Book Depository  και τα καταστήματα Barnes and Noble στην Αμερική ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω του αυτόματου μηχανισμού της ιστοσελίδας μας. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία σας και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς σε ελάχιστα απλά βήματα.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε την παραγγελία σας στο e-mail contact@fylatos.com ή στο τηλέφωνο: 2310821622

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ – ΕΛΤΑ (δέματα εσωτερικού) ΔΩΡΕΑΝ (η παράδοση γίνεται σε 7-10 ημέρες, εξαιρούνται οι αργίες)

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ 1 ευρώ επιπλεόν χρέωση.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ 3 ευρώ επιπλέον χρέωση.

Για κάθε αποστολή θα παρέχεται tracking number.

Για τις υπηρεσίες έκδοσης βιβλίου τα μεταφορικά θα υπολογίζονται μετά από συνεννόηση με τον συγγραφέα. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

– Με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Εθνοκάρτα, Εμποροκάρτα, Euroline μέσω του μηχανισμού της ιστοσελίδας μας σε ασφαλές περιβάλλον (με διαμεσολάβηση της τράπεζας Πειραιώς ή της Paypal, δεν απαιτείται εγγραφή στην Paypal). ή

– Κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην Άλφα bank ή στην Τράπεζα Πειραιώς, στους παρακάτω λογαριασμούς. Για τη γρήγορη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, μας στέλνετε με  e-mail την απόδειξη του εμβάσματος:

Τραπεζικοί λογαριασμοί στην επωνυμία Φυλάτος:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος,
IBAN: GR6601102530000025300177794
BIC: ETHNGRAA (αρ. λογ. 25300177794)

Τράπεζα Πειραιώς,
IBAN: GR5201722300005230085622718
BIC: PIRBGRAA (αρ. λογ. 5230085622718)

Τράπεζα Άλφα,
IBAN: GR4701404780478002786010454
BIC: CRBAGRAA

Μετά την λήψη της απόδειξης θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της αποστολής. Παρακαλούμε καταθέστε το ακριβές ποσό που εμφανίζεται στην παραγγελία σας και σε περίπτωση που κάνετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα αναλάβετε το σύνολο των εξόδων (επιλογή BOTH).

-Με εντολή πληρωμής με αντικαταβολή στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς.

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ:

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο στην έκδοση του βιβλίου σας. Μετά την έκδοση του βιβλίου οι ενέργειες μας περιλαμβάνουν την:

  • Την αποστολή συμφωνητικού παραχώρησης των κερδών από τις πωλήσεις των βιβλίων
  • Ανάρτηση του βιβλίου στο site και πώλησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Φυλάτος
  • Χρήση διαδικτυακών μεθόδων διαφήμισης
  • Ανάρτηση του βιβλίου στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία
  • Αποστολή ηλεκτρονικών Δελτίων Τύπου σε εφημερίδες, περιοδικά
  • Ενημέρωση των φίλων του facebook των Εκδόσεων Φυλάτος
  • Δημιουργία γραφικών για αφίσες, προσκλήσεις και σελιδοδείκτες.
  • Συνεχής ενημέρωση για λογοτεχνικούς διαγωνισμούς όπως και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για τους συγγραφείς, μέσω email.
  • Την επικοινωνία με βιβλιοπωλεία πέραν των συνεργαζόμενων με τον εκδοτικό οίκο, μετά από απαίτηση του συγγραφέα, μέσω email. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που υπάρχουν ηλεκτρονικές διευθύνσεις για κριτικούς, blogs κλπ.

Η διανομή του βιβλίων γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του ibookstore της εταιρείας Apple, του kindle store της Amazon κ.α. εταιριών. Κάθε 3 μήνες/1 έτος ο συγγραφέας θα ενημερώνεται για τη πορεία των πωλήσεων και στο τέλος του ημερολογιακού έτους θα λαμβάνει το 100% του κέρδους, με νόμιμο τρόπο της επιλογής του.

Η διανομή γίνεται μέσω της εταιρείας μας αποκλειστικά για 24 τουλάχιστον μήνες χωρίς επιπλέον κόστος.

Αν ο συγγραφέας επιλέξει την διακοπή της σύμβασης πρέπει να μας ενημερώσει γραπτά τουλάχιστον 1 μήνα πριν την λήξη αυτής. Η ανανέωση της σύμβασης για ηλεκτρονική διανομή έχει κόστος 20 ευρώ ανά ημερολογιακό έτος (+24% ΦΠΑ) , ποσό που καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες της διανομής και τα έξοδα διαφήμισης.

Τα συνολικά έξοδα για την έκδοση του βιβλίου πρέπει να προκαταβάλλονται μέσω ασφαλούς τρόπου πληρωμής (βλ. Τρόποι πληρωμής).

Δεσμευόμαστε απόλυτα να παραδώσουμε το βιβλίο στο χρονικό διάστημα που θα συμφωνηθεί κατά την ανάληψη του έργου (καθυστερήσεις οφειλόμενες σε φόρτο εργασίας του τυπογραφείου δεν θα ξεπερνούν τις 14 ημέρες).

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2310-821622 (τμήμα εκδόσεων, εσωτερικό 2) ή με το contact@fylatos.gr.