ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το www.fylatos.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής επιχείρησης με ΑρΓΕΜΗ: 126571457000/ΑΦΜ:147409149 (ΔΟΥ: Καλαμαριάς). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος των Εκδόσεων Φυλάτος.

Παρακαλούμε διαβάστε πολύ προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.fylatos.com διέπεται από τους παρακάτω όρους και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Οι Εκδόσεις Φυλάτος διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν μονομερώς ή να ανανεώνουν τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει και έχουν επιβεβαιωθεί με βάση την διαδικασία η οποία περιγράφεται στους Ορούς Πώλησης και αποστολής, όπως ισχύουν κατά περίπτωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τα βιβλία μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία (π.χ. Ιανός, Πρωτοπορία, Πατάκης, Αναγνώστης, Books2u, Πολιτεία, Ευριπίδης, Ψαράς, Ebooks.gr), από την ιστοσελίδα amazon.co.uk (.com, .de, .it, .es, .fr) και τα καταστήματα Barnes and Noble στην Αμερική ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω του αυτόματου μηχανισμού της ιστοσελίδας μας. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία σας και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς σε ελάχιστα απλά βήματα.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε την παραγγελία σας στο e-mail contact@fylatos.com ή στο τηλέφωνο: 2310821622

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – Χρέωση ανάλογα με την περιοχή από 2,5 ευρώ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ με 2 ευρώ επιπλέον χρέωση.

Για κάθε αποστολή θα παρέχεται tracking number.

Για τις υπηρεσίες έκδοσης βιβλίου τα μεταφορικά θα υπολογίζονται μετά από συνεννόηση με τον συγγραφέα. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

– Με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Εθνοκάρτα, Εμποροκάρτα, Euroline μέσω του μηχανισμού της ιστοσελίδας μας σε ασφαλές περιβάλλον (με διαμεσολάβηση της τράπεζας Πειραιώς ή της Paypal, δεν απαιτείται εγγραφή στην Paypal). ή

– Κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην Άλφα bank, στην Eurobank ή στην Τράπεζα Πειραιώς, στους παρακάτω λογαριασμούς. Για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, απαιτείται να μας στείλετε με  e-mail την απόδειξη του εμβάσματος:

Τραπεζικοί λογαριασμοί στην επωνυμία Φυλάτος:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος,
IBAN: GR6601102530000025300177794
BIC: ETHNGRAA (αρ. λογ. 25300177794)

Τράπεζα Πειραιώς,
IBAN: GR5201722300005230085622718
BIC: PIRBGRAA (αρ. λογ. 5230085622718)

Τράπεζα Άλφα,
IBAN: GR4701404780478002786010454
BIC: CRBAGRAA

Τράπεζα Eurobank
IBAN: GR9802602110000610200999714
BIC: ERBKGRAA

Μετά την λήψη της απόδειξης θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της αποστολής. Παρακαλούμε καταθέστε το ακριβές ποσό που εμφανίζεται στην παραγγελία σας και σε περίπτωση που κάνετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα αναλάβετε το σύνολο των εξόδων (επιλογή BOTH).

-Με εντολή πληρωμής με αντικαταβολή στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς.

ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ EBOOKS:

Διαβάστε το βιβλίο στον υπολογιστή, στο tablet ή το κινητό σας, αγοράζοντας το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας μας. Το βιβλίο θα σας αποσταλεί στο email το οποίο δηλώσατε κατά την αγορά σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Μορφή: Interactive PDF, με εξατομικευμένο, με ενσωμάτωση των στοιχείων σας DRM, για ανάγνωση σε όλες σας τις συσκευές. Το αρχείο δεν εκτυπώνεται και δεν επιτρέπει την αντιγραφή (copy-paste). Επιτρέπεται η τήρηση σημειώσεων και υπογραμμίσεων, καθώς και το text to speech (read aloud) για άτομα με εντυποαναπηρία.

Ο σύνδεσμος μεταφόρτωσης διαρκεί για 30 ημερολογιακές ημέρες, συνεπώς πρέπει να προβείτε το συντομότερο σε download του βιβλίου. Επιτρέπονται ως 3 διαφορετικά downloads, δηλαδή μπορείτε να έχετε 3 αντίγραφα του βιβλίου.

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ:

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο στην έκδοση του βιβλίου σας. Μετά την έκδοση του βιβλίου οι ενέργειες μας περιλαμβάνουν την:

  • Την αποστολή συμφωνητικού παραχώρησης των κερδών από τις πωλήσεις των βιβλίων
  • Ανάρτηση του βιβλίου στο site και πώλησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Φυλάτος
  • Χρήση διαδικτυακών μεθόδων διαφήμισης
  • Ανάρτηση του βιβλίου στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία
  • Αποστολή ηλεκτρονικών Δελτίων Τύπου σε εφημερίδες, περιοδικά
  • Ενημέρωση των φίλων του facebook των Εκδόσεων Φυλάτος
  • Δημιουργία γραφικών για αφίσες, προσκλήσεις και σελιδοδείκτες.
  • Συνεχής ενημέρωση για λογοτεχνικούς διαγωνισμούς όπως και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για τους συγγραφείς, μέσω email.
  • Την επικοινωνία με βιβλιοπωλεία πέραν των συνεργαζόμενων με τον εκδοτικό οίκο, μετά από απαίτηση του συγγραφέα, μέσω email. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που υπάρχουν ηλεκτρονικές διευθύνσεις για κριτικούς, blogs κλπ.

Η διανομή γίνεται μέσω της εταιρείας μας αποκλειστικά για 24 τουλάχιστον μήνες χωρίς επιπλέον κόστος.

Αν ο συγγραφέας επιλέξει την διακοπή της σύμβασης πρέπει να μας ενημερώσει γραπτά τουλάχιστον 1 μήνα πριν την λήξη αυτής. Η ανανέωση της σύμβασης για ηλεκτρονική διανομή έχει κόστος 20 ευρώ ανά ημερολογιακό έτος (+24% ΦΠΑ) , ποσό που καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες της διανομής και τα έξοδα διαφήμισης.

Τα συνολικά έξοδα για την έκδοση του βιβλίου πρέπει να προκαταβάλλονται μέσω ασφαλούς τρόπου πληρωμής (βλ. Τρόποι πληρωμής).

Δεσμευόμαστε απόλυτα να παραδώσουμε το βιβλίο στο χρονικό διάστημα που θα συμφωνηθεί κατά την ανάληψη του έργου (καθυστερήσεις οφειλόμενες σε φόρτο εργασίας του τυπογραφείου δεν θα ξεπερνούν τις 14 ημέρες).

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2310-821622 (τμήμα εκδόσεων, εσωτερικό 2) ή με το contact@fylatos.gr.