Στιγμές από την παρουσίαση του πολυβραβευμένου στην Ιταλία φιλοσοφικού ρομάντζο
του διεθνώς αναγνωρισμένου ιστορικού ερευνητή, ακαδημαϊκού και συγγραφέα Χάρη Κουδούνα  με τίτλο:
« Η Πύλη της Σοφίας »
το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ.
στο Παλαιοντολογικο και Ιστορικο Μουσειο Πτολεμαΐδας

Για το βιβλίο μίλησαν:
ο κ. Κωνσταντίνος Φυλάτος, εκδότης
ο κ. Δημήτρης Πορφύρης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Εκπαιδευτικός – Άνθρωπος του Λόγου
ο κ. Αντώνιος Μαυρίδης, Δημοσιογραφος – Πολιτισμολόγος
o κ. Χάρης Κουδούνας, Συγγραφέας

Το βιβλίο  “Η Πύλη της Σοφίας” είναι ένα μονοπάτι προς την αυτογνωσία που επιτρέπει στον πρωταγωνιστή του να περάσει την πύλη της σοφίας και να βρει τις απαντήσεις στις σημαντικότερες ερωτήσεις που είχε ο άνθρωπος από ανέκαθεν.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

H ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ενθουσιώδης λάτρης της φιλοσοφίας, οι σπουδές του κατευθύνονται στο Πανεπιστήμιο Φιλοσοφίας Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης και ακολούθως στην Ρώμη επί των “Επιστημών των Πληροφοριακών Συστημάτων και Στατιστικών Επιστημών”. Ολοκληρώνει με δύο μεταπτυχιακά – master in Management “Futus Corporation Future Systems”.

Η ΓΡΑΦΗ

Είναι ακαδημαϊκός, συγγραφέας, ποιητής, ιστορικός ερευνητής και καθηγητής των συστημάτων αποκωδικοποίησης της ελληνικής γλώσσας. Η ποιητική του παραγωγή έχει παραλάβει πολλά Εθνικά (Ιταλικά) και Διεθνή Βραβεία. Το πρώτο ιστορικο-φιλοσοφικό ρομάντζο είναι το “MP213 Tokyo -Salonicco- Il volo della verità” και οι ποιητικές του γραμμές παρουσιάζονται στον τόμο “Poeti contemporanei 82” (Σύγχρονοι Ποιητές 82). Προκαλεί κατακραυγή και ενθουσιασμό με την ιστορική του έρευνα “La Chiesa Bizantina di Porta Panagia e la Santa Casa di Loreto. Il ruolo della famiglia bizantina degli Angelo Ducas Comneno di Tessaglia e dell’Epiro” (Η Βυζαντινή Εκκλησία της Πόρτα Παναγιάς και η Αγία Οικία του Λορέτο. Ο ρόλος της βυζαντινής οικογένειας των Αγγέλων Δούκα Κομνηνών της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, που δημοσιεύθηκε στο ιταλικό επιστημονικο περιοδικό “Studi sull’Oriente Cristiano” (Μελέτες για τον Χριστιανισμό της Ανατολής).

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου Συμβουλευτικών Παροχών και Διερμηνειών “Studio di Consulenze & Interpretariato” με έδρα την Ανκόνα Ιταλίας και ασχολείται με:
• Νομικές συμβουλευτικές παροχές καθώς και επί των ατυχημάτων επί Ιταλικού εδάφους για τους Έλληνες αυτοκινητιστές διεθνών μεταφορών και μεταφορικές εταιρείες
• Συμβουλευτικές παροχές για τις εμπορικές έρευνες και τις στρατηγικές επικοινωνίας μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας
• Συμβουλευτικές παροχές για την έρευνα απλήρωτων διοδίων και σχετικών πληρωμών επί των ιταλικών αυτοκινητοδρόμων εκ μέρους των αυτοκινητιστών και των εταιριειών Διεθνών Μεταφορών που έχουν έδρα στην Ελλάδα και την Βουλγαρία.
• Συμβουλευτικές παροχές για την μεθοδολογία των γλωσσικών διερμηνευτικών κι ειδικών συστημάτων μετάφρασης Ιταλικών-ελληνικών.
Μεταξύ των δημοσίων αξιωμάτων συμπεριλαμβάνονται: Σύμβουλος του έκτακτου Επιθεωρητή επί του International Emergency Management Organization (ΙΕΜΟ) – Διπλωματκό Σώμα- της Διακυβερνητικής Οργάνωσης για τη Διαχείρηση των Επειγόντων Αναγκών στα Βαλκάνια, εγγεγραμμένης επί της Γραμματείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Αντιπροσωπευτικός Σύμβουλος της Ακαδημίας Επιστημών-Γραμμάτων και Τεχνών “Αngelico Costantiniana” της Ρώμης. Νομικός Αντιπρόσωπος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας για την Ιταλία και διευθυντής της έδρας της Ανκόνα.