Στιγμές από τη βιβλιοπαρουσίαση του παραμυθιού
της Μαρίας Τριανταφύλλου
«Η ΚΟΡΑΛΛΕΝΙΑ, ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΜ ΈΝΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ»
την Παρασκευή 11 Μαΐου
στη Δημοτική Βιβλιοθήκη-
Πινακοθήκη Θέρμης.

Για το βιβλίο θα μίλησαν:
η εκπαιδευτικός Αθηνά Μήσιου
η συγγραφέας Μαρία Ανδρειανού
και η Συγγραφέας.
Αφήγηση παραμυθιού έγινε από τη
Μαριάνθη Μουρατίδου, LLM δικηγόρος.

Η νέα παιδική ιστορία της Μαρίας Τριανταφύλλου, για την φιλία, το πώς αυτή μπορεί να έρθει αναπάντεχα, πώς μας βοηθάνε οι φίλοι μας να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Μια μικρή νεράιδα του βυθού η Κοραλλένια, γοητευμένη από το φεγγάρι, αψηφά κάθε κίνδυνο προσπαθώντας να το πιάσει. Χάνεται όμως στο δάσος και τραγουδά το μαγεμένο τραγούδι της, κάνοντας τα ζώα να έρθουν κοντά της από κάθε σημείο, εξημερωμένα και γαλήνια.
Αυτό κάνει τα φίδια να την πλησιάσουν, με σκοπό να της πάρουν το τραγούδι θέλοντας να κατακτήσουν το δάσος και να το εξουσιάζουν. Τη φυλακίζουν και ζητούν μαγικά ξόρκια από την κακιά μάγισσα, για να κλέψουν το μαγεμένο τραγούδι.
Με τη βοήθεια μιας ποντικίνας και του φεγγαριού, η Κοραλλένια θα γνωρίσει την αλληλεγγύη και θα μπορέσει να φυλάξει το τραγούδι της, μέχρι να καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στον βυθό της.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.