Μία υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση από την παιδική χορωδία του «Αθανάσιου Χριστόπουλου», δόθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα του Συλλόγου στην Ομόνοια.

Το συγκινητικό παραμύθι της Βερόνικας Αποστόλου  ” Η σκληρή κυρία Πλάκα” “ζωντάνεψε” μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών κάθε ηλικίας που έδωσαν το παρών.

Μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της κ. Βερόνικας Αποστόλου, πλαισιωμένο με πρωτότυπα τραγούδια, των οποίων οι στίχοι και η μουσική είναι αποτέλεσμα της δουλειάς των παιδιών και της μαέστρου της χορωδίας μας. Την παράσταση πλαισιώνει τον τμήμα του παιδικού θεατρικού παιχνιδιού του συλλόγου μας ενώ η όλη παράσταση είναι υπό την καθοδήγηση της κ. Μένης Κοκκίνου.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Γεννημένη στις 30/05/1989 και με καταγωγή από την Καστοριά η Βερόνικα- Στυλιανή Αποστόλου είναι απόφοιτος του τμήματος βαλκανικών σπουδών Φλώρινας, μεταπτυχιακός του πανεπιστημίου Μακεδονίας και φοιτήτρια νομικής. Ιδρύτρια και πρόεδρος του συλλόγου  ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς. Εκλεγμένο μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας,  αντιπρόεδρος α’ στην Περιφερειακή Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας και εκλεγμένο μέλος στην Εθνική  Συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Με τον αλληγορικό τίτλο του παραμυθιού, η συγγραφέας κ. Βερόνικα Αποστόλου, με μια ακόμη ψηφίδα στην πολυσχιδή και μαχητική της δράση, επιχειρεί να απομυθοποιήσει την σοβαρή ασθένεια: Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Στο φόντο μιας ασθενούς μητέρας, πρώην μπαλαρίνας, η μικρή της κόρη ζωγραφίζει τα δικά της όνειρα: να γίνει κι εκείνη μπαλαρίνα, ισάξια της μητέρας της.  Έτσι, μία τόσο σοβαρή ασθένεια δε γίνεται τροχοπέδη στα όνειρα ενός μικρού κοριτσιού αλλά γίνεται η κινητήρια δύναμη. Εκείνη η δύναμη που κρύβεται πίσω από κάθε παιδικό όνειρο και που είναι τόσο αναγκαία για την επίτευξη κάθε στόχου.

Αγοράστε το βιβλίο, έντυπο ή ebook,  μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.