Θεός Αλέξανδρος και γιος Θεού έντυπο

Αφιερωμένο
Στον θεό Αλέξανδρο, στον εμπνευστή της ένωσης των Ελλήνων, στον Μέγα Φίλιππο, στην Πολυξένη-Μυρτάλη-Ολυμπιάδα, στον πανεπιστήμονα Αριστοτέλη και σε όλους εκείνους που σήκωσαν μαζί το μεγάλο φορτίο της εξάπλωσης του ελληνικού πνεύματος, υπομένοντες με καρτερικότητα όλες τις αντιξοότητες που έφερε αυτή η εκστρατεία.
Σ’ αυτούς που μπορούν να μένουν όρθιοι μπροστά στους βεβηλωτές του ελληνικού μεγαλείου, οι οποίοι δεν δίστασαν να αντιμετωπίσουν τον χάρο και να θυσιάσουν το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής τους, που δεν είναι άλλο παρά η ίδια η ζωή.
Σ’ αυτούς που λατρεύουν τον θεό Αγώνα και είναι σε θέση να ενσαρκώνουν τον αγώνα στην πράξη. Όχι τον αγώνα για να πετύχουν μια νίκη στο στίβο αλλά τη μεταφορά αυτού του αγώνα στον κοινωνικό τομέα, ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση του κοινωνικού γίγνεσθαι.
Σ’ αυτούς που παραμερίζουν προσωπικά συμφέροντα και αντιστέκονται στις ύαινες της πνευματικής και πολιτικής εξουσίας.
Σ’ αυτούς που δεν συμπράττουν με τα ποταπά σχέδια των υαινών και σαν λιοντάρια αντιστέκονται, κρατώντας απόσταση από τα κοπάδια τέτοιων άχαρων ζώων, που ξέρουν μόνο να κλέβουν ξένες λείες από ικανούς δημιουργούς και προστάτες των υψηλών αξιών.
Στον βωμό των σπουδαίων Ιστορικών γεγονότων και αληθειών της Ιστορίας.

«Αντλώντας τη δύναμη από την ηθική υποχρέωση έναντι των πάτριων ιερών του Ελληνισμού, αποφάσισα να αναλάβω την πρωτοβουλία και να προβώ σε αυτό το τολμηρό διάβημα για την αναβίωση τής -εδώ και 2.352 χρόνια- υφιστάμενης θεοποίησης του Αλεξάνδρου.

Έτσι, όλες οι συγκυρίες της ζωής μου, τόσο οι καλές όσο και οι κακές, με οδήγησαν στο σταυροδρόμι που όφειλα να τολμήσω αυτό που για πολλά χρόνια περιεργαζόταν η ύπαρξή μου.

Πιστεύω ότι η Ιστορία δεν μπορεί να γράφεται με λευκές σελίδες, ούτε με έντεχνες αποσιωπήσεις ή παραχαράξεις σπουδαίων ιστορικών γεγονότων, με σκοπό τον προσεταιρισμό του συνόλου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα αμφίβολης σκοπιμότητας.

Μ’ απασχολούσε η ακατανόητη συμπεριφορά των Ελλήνων που, παρότι είχαν έναν τόσο μεγάλο, ιστορικό και ισχυρό θεό, τον Αλέξανδρο, τον αγνόησαν και προτίμησαν την εισαγωγή κάποιου ξένου, αμφιβόλου ποιότητας θεού, προδίδοντας τα ιερά της πατρώας ρίζας, που είναι τα θεμέλια του σύγχρονου πολιτισμού…»

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Για αγορά κλικ εδώ

ISBN 978-618-5318-54-3
ΣΕΛΙΔΕΣ 322
ΕΚΔΟΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Αριστοτέλης Κακογεωργίου
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥ Πολυτελής έγχρωμη έκδοση με εκτενές φωτογραφικό υλικό τυπωμένη σε illustration χαρτί