Οι υπερασπιστές της Σελκούθια βιβλίο

Τι γίνεται όταν ένας πρίγκιπας ασήμαντος για όλους μαθαίνει πως αναλαμβάνει την ηγεσία της Σελκούθια; Το νεαρό της ηλικίας του αποτελεί έγκλημα για τον αχάριστο μονάρχη του γειτονικού βασιλείου. Απειλεί να καταστρέψει τη Σελκούθια, αν ο πρίγκιπας Βάνκερ δεν αποδείξει πως είναι άξιος να στεφθεί. Τι γίνεται όταν η αρχή μίας εκστρατείας μετατρέπεται στην εκπλήρωση ενός ονείρου; Όταν οι εχθροί γίνονται φίλοι; Μία μοιραία συνάντηση θα ανατρέψει τα γεγονότα και θα ξυπνήσει το «τέρας» στην ψυχή του καταραμένου διαδόχου. Μα μέχρι πού θα έφτανε κανείς για τον θρόνο; Μία ιστορία αγάπης και προδοσίας, μεταξύ ψέματος κι αλήθειας, γραμμένη για τους ήρωες των καιρών μας.

Συγγραφέας: Μαρίνα Κικίδου

Εικονογράφος: Αγγελική Μάλαμα

Η Μαρίνα Κικίδου γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2005 και είναι μαθήτρια της τρίτης γυμνασίου.
Κατοικεί στο Αφράτι Ευβοίας, ένα πανέμορφο χωριό κοντά στην Χαλκίδα. Ασχολείται με την παραδοσιακή τοξοβολία και το taekwondo, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο ζωγραφίζει, παίζει μουσική,
τραγουδάει, ορειβατεί και είναι μέλος μίας αξιόλογης Θεατρικής ομάδας.
Ασχολείται με τη συγγραφή από την ηλικία των 12 ετών, ενώ από πολύ μικρότερη ηλικία ονειρευόταν το μέλλον της σαν συγγραφέας.
Αγαπά να ξεπερνά τους φόβους της μέσα από την περιπέτεια, την οποία φροντίζει να αναζητά στη φύση διευρύνοντας τους ορίζοντές της.
Υποστηρίζει πως ο καθένας κρύβει μέσα του έναν ήρωα και επιβάλλεται να τον αφήσει ελεύθερο για να δείξει στον κόσμο πως ακόμα υπάρχει ελπίδα.

ISBN 978-960-658-012-3
ΣΕΛΙΔΕΣ 186
ΕΚΔΟΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Μαρίνα Κικίδου
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ Αγγελική Μάλαμα
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥ Πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί με ματ πλαστικοποιημένο εξώφυλλο.
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Λογοτεχνία & Δοκίμιο | Εφηβική λογοτεχνία του φανταστικού

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο ως έντυπο ή ebook τώρα