Ο Λουκάς Κατσώνης συνομιλεί με την Εύα Νάτση και αναγνώστες/ιες στην online συνέντευξη στο ιστολόγιο “Βιβλίο της Παρέας”.

“Ο συγγραφέας καθημερινά παίρνει ρίσκα με την ψυχή του, τις σκέψεις του και τις ιστορίες του. Αν ένα διαφορετικό είδος γραφής εκφράζει ένα συγγραφέα, τότε γιατί όχι να μην το δοκιμάσει. Δεν υπάρχουν στεγανά στους τρόπους έκφρασης.

 Μου αρέσει η μυθοπλασία και δεν χρησιμοποιώ προσωπικά βιώματα. Όμως, από την άλλη πλευρά, κάθε λέξη, κάθε πρόταση, κάθε κεφάλαιο και τελικά κάθε βιβλίο είναι ένα παιδί του συγγραφέα και κουβαλάει είτε το θέλουμε είτε όχι ένα κομμάτι της ψυχής του. Ακόμη λοιπόν και σε μια φανταστική ιστορία, κάθε συγγραφέας χρησιμοποιεί τις εμπειρίες και την φαντασία του. “

O Λουκάς Κατσώνης γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μέχρι και σήμερα με την οικογένεια του.
Λάτρης της μουσικής, των ταξιδιών, της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου πάντα αναζητά διαφορετικούς και εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης. Η δημιουργία ιστοριών είναι η μεγάλη του αγάπη. Αντλεί την έμπνευση του από τα ταξίδια του και από την έντονη καθημερινότητα που βιώνει ως επιτυχημένο στέλεχος επιχειρήσεων.
Σπούδασε Οικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον τραπεζικό κλάδο και στην συνέχεια ως διευθυντής πωλήσεων και εκπαιδευτής πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα έχει διδάξει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα ενώ έχει κάνει με εξαιρετική επιτυχία κύκλο παρουσιάσεων σχετικά με την αυτογνωσία και το δρόμο της επιτυχίας σε φοιτητές.
Το «Ψημένο κάστανο» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.
Ιστοσελίδα του συγγραφέα κάνε κλικ εδώ

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.