Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel  παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ύφος του κάθε συγγραφέα, επιστήμονα.Φιλοξενούμενη της κ. Άννας Νικολαΐδη ο κ. Λουκάς Κατσώνης.

Στην εκπομπή γίνεται αναλυτική παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο  “Ψημένο κάστανο” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος.

“Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα θα ενώσει τη μοίρα τριών νέων ανθρώπων, θα τους φέρει κοντά και θα αλλάξει τη ζωή τους. Είναι ο Χάρης, η Μαίρη και ο Αντώνης…
Πενήντα χρόνια μετά, ο Χάρης νιώθοντας πως η μνήμη και οι αναμνήσεις άρχισαν να ξεθωριάζουν, αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του μετά το συμβάν, τη γνωριμία με τη γυναίκα του, τα χρόνια που έζησαν μακριά, τη μοίρα που τους ένωσε ξανά, ύστερα από καιρό.
Η ιστορία του ξεκινάει στην Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζουν οι τρεις πρωταγωνιστές, και εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη και στο Παρίσι, όπου εργάζονται.
Γράφοντας αλλάζει η ζωή του Χάρη. Ξαναζεί το παρελθόν του και κυνηγά τα ανεκπλήρωτα όνειρά του.
Μια ιστορία αγάπης και αναμνήσεων, με εναλλαγές συναισθημάτων, έντονα πάθη και έρωτα.

Το βιβλίο κινείται σε δυο χρόνους, στο παρόν του ηλικιωμένου Χάρη και στο παρελθόν, στα νεανικά του χρόνια. Η ιστορία ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη και εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη και στο Παρίσι.

Το περιεχόμενό του ανατρεπτικό και αισιόδοξο.”

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα Λουκά Κατσώνη

Ο Λουκάς Κατσώνης γεννήθηκε το 1979 στην Θεσσαλονίκη όπου ζει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του.

Ο λάτρης της μουσικής, των ταξιδιών, της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου αναζητά πάντα διαφορετικές και εναλλακτικές μορφές έκφρασης.          

Η δημιουργία ιστοριών είναι η μεγάλη του αγάπη. Αντιμετωπίζει την έμπνευση του ταξιδιού του και από την έντονη καθημερινότητα που βιώνει ως επιτυχημένο επιχειρηματικό στέλεχος.

Σπούδασε Οικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον τραπεζικό κλάδο και στη συνέχεια ως διευθυντής πωλήσεων και εκπαιδευτικός πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα έχει διδάξει την Διοίκηση Επιχειρήσεων σε υποψήφιες και μεταπτυχιακές σπουδές και έχει κάνει με εξαιρετική επιτυχία κύκλους παρουσιάσεων σχετικά με την αυτογνωσία και την πορεία επιτυχίας σε φοιτητές.

Το “Ψημένο καστάνο” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. 

Σελίδα fb του βιβλίου εδώ

Σελίδα fb του συγγραφέα εδώ

Ιστοσελίδα Συγγραφέα εδώ

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.