«Παρέα με τη συγγραφέα στη βιβλιοθήκη» στην Παιδική Βιβλιοθήκη της Ορέστου Δήμου Θεσσαλονίκης

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου συνάντησε η συγγραφέας Μητσιοπούλου Χαρά  τα παιδιά του 5ου και του 18ου Δ.Σ και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το βιβλίο της “Το Ξεχωριστό Κορίτσι”, να απολαύσουν την αφήγηση από την ίδια τη συγγραφέα και να συζητήσουν μαζί της για τις αιώνιες αρχές του καλού και του κακού, την ευτυχία και την χαρά στη ζωή που μας φέρνουν “οι πεταλούδες”…..

Ένα τρυφερό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, μέσα από το οποίο ο καθένας θα έρθει αντιμέτωπος με τις αιώνιες αρχές του Καλού και του Κακού και θα αντιληφθεί ότι όσες περισσότερες «πεταλούδες» έχουμε στη ζωή μας τόσο πιο ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι θα είμαστε.

“Η Γλύκα, ένα μικρό κοριτσάκι, ζει μια μοναδική εμπειρία, όταν μια τεράστια πεταλούδα τη μεταφέρει στη Χώρα των Χρωμάτων και της Διαίσθησης. Εκεί το Ξεχωριστό Κοριτσάκι μας με τη δύναμη της αγάπης, βοηθάει τις πεταλούδες να σωθούν από έναν θανάσιμο κίνδυνο. Όμως η Γλύκα μαζί με τις πεταλούδες, σώζει και ολόκληρη την ανθρωπότητα, μια και η παρουσία των πανέμορφων φτερωτών πλασμάτων στη ζωή των ανθρώπων είναι καθοριστική για την ευημερία και την ειρηνική συνύπαρξή τους…”

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.