Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Cafe ΘΈΑ/TRO η πρώτη βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής  “Λουλουδένιο Τραύμα”.
Το πολυπληθές νεανικό αναγνωστικό κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την επιτυχημένη προσπάθεια της νεοφώτιστης και νεαρής ποιήτριας Βασιλείας Τσάκλη. Η Βασιλεία Τσάκλη με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο ήρθε για να μείνει. Έμεινε ήδη στις ψυχές εκείνων που είχαν την τύχη να ακούσουν ποιήματά της στην πρώτη βιβλιοπαρουσίασή της.

Για το βιβλίο μίλησαν:
η κ. Τραϊανοπούλου Ιωάννα (δασολόγoς)
ο κ. Αναγνωστόπολος Δημήτριος (φιλόλογος) και
η κ. Τζουλιάνα Ντότσι- Ντέλεϊ (εκπαιδευτικός – συγγραφέας)

Λίγα λόγια για την ποιητική συλλογή

Το «Λουλουδένιο τραύμα» ανθολογεί σαράντα ποιήματα και στιχουργήματα. Είναι μια πρώτη προσπάθεια να βγουν απ’ το συρτάρι και να τα μοιραστώ μαζί σας. Το εγχείρημα της ανθολογίας δημιουργήθηκε από την επιθυμία καταγραφής των σημαντικότερων ποιημάτων από την περίοδο της ενηλικίωσής μου μέχρι σήμερα. Διαβάζοντας την ανθολογία αυτή ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μια εκκολαπτόμενη στιχουργό και συγγραφέα και να ταξιδέψει στον εσωτερικό της κόσμο. Έναν κόσμο γεμάτο όνειρα, προβληματισμούς, προσδοκίες , συναισθήματα που εκφράζονται μέσω της ποίησης. Γιατί όπως λέει κι ο μεγάλος Καβάφης «η ποίηση είναι φάρμακο της ψυχής». Αυτό είναι και για μένα.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Βασιλεία Τσάκλη γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1989 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά.
Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο τμήμα Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ως γραμματέας. Με την ποίηση και τη λογοτεχνία άρχισε να ασχολείται από τα χρόνια
του Λυκείου γράφοντας στίχους για τραγούδια. Επίσης, έχει πάρει μέρος σε κάποιους σχολικούς ποιητικούς διαγωνισμούς και έχει δώσει ποιήματα για την εφημερίδα του σχολείου. Η ποιητική συλλογή «Λουλουδένιο τραύμα» είναι η πρώτη της συλλογή κάνοντας έτσι νέα βήματα στον κόσμο της λογοτεχνίας.

Αγοράστε το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622.

ISBN: 978-618-5318-04-8
Σελίδες: 52
Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί