Μια καινούρια μέρα ξεκινάει

«Μια καινούρια μέρα ξεκινάει…» το βιβλίο του Δημήτρη Ράντογλου εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2018 με ένα όμορφο εξώφυλλο, από τις εκδόσεις Φυλάτος.  Και η πρώτη γνωριμία του αναγνώστη με το βιβλίο έρχεται από το οπισθόφυλλο το οποίο και θεωρούμε απόλυτα αντιπροσωπευτικό.

“Το έργο διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη του 2021. Μια αρκετά πρωτότυπη σύλληψη για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς αναφέρεται στο κοντινό μέλλον. Παράλληλα, είναι χαρακτηριστικό ότι το βιβλίο διαπνέεται από ένα μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς τονίζει ότι το μέλλον είναι εδώ, έρχεται, και πως για όλους ίσως «Μια καινούρια μέρα ξεκινάει…».
Πρόκειται για ένα κοινωνικό δράμα με αισθηματική και αστυνομική χροιά που διαδραματίζεται στην Θεσσαλονίκη του μέλλοντος και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και της Αφρικής, με αρκετές αναδρομές στον χρόνο, καίριες για την εξέλιξη και την πλοκή του έργου. Ξεκινώντας από 1994 και εκτεινόμενο ως το 2021 και δομημένο άρτια μέσα στα σχεδόν 20 κεφάλαια, στα οποία εξελίσσεται  η πλοκή, με αφηγηματικές περιγραφές  και ζωντανούς διαλόγους. Οι ήρωες είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας”

Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβριος 2021.

Η οικογένεια του πασίγνωστου και πάμπλουτου δικηγόρου Παπαρρηγόπουλου Αλέξη κατακεραυνώνεται από πολλαπλές δοκιμασίες που διαταράσσουν τα γαλήνια νερά της. Οι οικογενειακοί δεσμοί τρίζουν συθέμελα, όταν γιος και πατέρας έρχονται σε ρήξη, υπνωτισμένοι από τη μαγεία του έρωτα, ενώ βρίσκονται εν αγνοία τους, κάτω από τη σκιά ενός οργανωμένου εγκλήματος.
Η μητέρα του Αλέξη, γιαγιά Τέμα, που ζει εδώ και δέκα χρόνια στη γενέτειρά της, την Γκάνα της Αφρικής, έπειτα από τη λήψη ενός δραματικού γράμματος, αποφασίζει χωρίς δισταγμό να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ποιες απρόσμενες εξελίξεις έχουν κλονίσει την οικογενειακή γαλήνη των αγαπημένων της και πώς πιστεύει ότι μπορεί να τους βοηθήσει επιστρέφοντας πίσω στη χώρα που μεγάλωσε και δημιούργησε τη δική της οικογένεια;

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Για άμεση αγορά κάνε κλικ εδώ

ISBN 978-618-5232-92-4
ΣΕΛΙΔΕΣ 488
ΕΚΔΟΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Δημήτρης Ράντογλου
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥ Πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί