Στις 5 Ιανουαρίου 2018 παρουσιάστηκε  η ποιητική συλλογή ”Με τις δεκαεφτά συλλαβές του είναι…”   της Αθηνάς Μελή, Εκδόσεις Φυλάτος,
στο Καλλιτεχνικό Καφέ  “Άλλα Μαντάτα” στο Κιάτο Κορινθίας.
Η εισήγηση στην ιστορία της Χαϊκού ποίησης,  έγινε από τη Δικηγόρο κ. Μαρία Γεωργιάδη.
Η ποιητική συλλογή κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και περιλαμβάνει εικόνες από παραδοσιακούς ιαπωνικούς πίνακες.
ISBN: 978-618-5232-99-3
Σελίδες: 36
Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί .

Αγοράστε το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Αθηνά Μελή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κορινθία. Έχει σπουδάσει Φυσική, Κοινωνικές επιστήμες και Ψυχολογία. Είναι συντάκτης και συγγραφέας επιστημονικών συγγραμμάτων. Η αγάπη της για την λογοτεχνία ξεκίνησε από τα πρώτα της σχολικά χρόνια και ασχολήθηκε με την συγγραφή από τα δεκατέσσερά της. Σε ηλικία δεκαεννέα ετών βραβεύθηκε στον πανελλήνιο δια- γωνισμό λογοτεχνίας, για το διήγημά της “Ο Κάμπος με τα στάχυα”, από το Σωματείο Λόγου και Τέχνης Αλκυονίδες. Είναι μέλος της Διασπορικής Λογοτεχνικής Στοάς. Μικροδιηγήματα και ποήματά της δημοσιεύονται κατά καιρούς σε τοπικές εφημερίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά. Χαϊκού ποιήματά της έχουν συμπεριληφθεί στην ειδική έκδοση-αφιέρωμα “Η Ποίηση Χαϊκοποιείται”, από την Διασπορική Λογοτεχνική Στοά. Αυτή είναι η δεύτερη ποιητική της συλλογή και η πρώτη σε ρυθμό δεκαεφτά συλλαβών (Χαϊκού). Η πρώτη της συλλογή “Τα πάντα ρει και ουδέν μένει…” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος. Από το 2011 ζει στο Βέλγιο και εργάζεται στο χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.