Η  Γεωργία Παπαδημητρίου στο   «Κόκκινο Αερόστατο» του ραδιοφωνικού σταθμού Κόκκινο της Καβάλας (102,8 fm) η οποία έχει πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του παιδικού βιβλίου και όχι μόνο,  συνομίλησε με τη συγγραφέα Μαρία Ζυρνόγλου

Η Μαρία Ζυρνόγλου μίλησε για το πλούσιο συγγραφικό της έργο, αλλά και τη νέα της εφηβική ιστορία “Το μαγικό παλτό”  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος. Αποκάλυψε τα μυστικά του ” μαγικού παλτού” της.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά.
Σε αυτά που υποφέρουν, που χάνουν τους αγαπημένους τους, που χάνονται τα ίδια στα σκοτεινά δάση των μεγάλων πόλεων, που είναι άστεγα, που πεινούν, που αρρωσταίνουν βαριά.
Αλλά και σ’ αυτά που μεγαλώνουν με άνεση κάτω από το λαμπρό φως του ήλιου, πολυαγαπημένα και καλομαθημένα. Σ’ αυτά που για να ξυπνήσουν και να καταλάβουν τον πόνο του άλλου, για να γίνουν άνθρωποι και έτσι να πορευθούν ως το τέλος, χρειάζονται κάτι μαγικό…

Αγοράστε το βιβλίο, έντυπο και ebook,  μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Για να ακούσετε τη συνέντευξη και τη βιβλιοκριτική κάντε κλικ