Η Μαρία Ιορδανίδου, Η μάγισσα Μουρ Μουρ και το Πλατύ Παπούτσι στο koukidaki.gr

i maria iordanidou sto koukidaki.gr

Γνωριμία με τη συγγραφέα Μαρία Ιορδανίδου και το βιβλίο της “Η μάγισσα Μουρ Μουρ και το Πλατύ Παπούτσι” μέσα από τη συνομιλία της με την αρχισυντάκτρια του koukidaki.gr

Η συγγραφέας λέει για το βιβλίο της:

“Μια ιστορία που ονειρεύεται να οδηγήσει τα παιδιά σε δρόμους φωτεινούς,  μουσικούς. Εκεί όπου θα αισθάνονται αποδεκτά και ξεχωριστά χωρίς  να ντρέπονται και να αισθανθούν την  ανάγκη να κρύβονται γι’ αυτό που είναι, ούτε να κάνουν τους άλλους να νιώθουν άσχημα. Εκεί που η ευτυχία του καθενός κατοικεί στην ψυχή του και σχετίζεται με την πραγματικότητά του. Εκεί που θα αισθανθούν ασφάλεια κι εμπιστοσύνη να τολμούν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους διαφορετικό τρόπο. Όχι καλύτερα απ’ τους άλλους. Όχι χειρότερα! Απλά μοναδικά! Εκεί που θα μπορούν να ανέχονται, να αποδέχονται και να σέβονται τη διαφορετικότητα του άλλου, καθώς η έμπρακτη αποδοχή της συμβάλλει στη δημιουργία κοινωνιών όπου κυριαρχούν ιδέες ισότητας, αλληλοσεβασμού και δίκαιης μεταχείρισης για όλους. Εκεί που θα κατανοήσουν και θα αισθανθούν ότι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες: Για αγάπη, ευτυχία, αποδοχή.Εκεί που θα επιχειρήσουν με τη συνεργασία τους να γεμίσουν τον κόσμο τους με πολλά “πρωτότυπα” για να φτιάξουν το βιβλίο της ζωής τους, με ανθρώπους ευτυχισμένους, χαρούμενους και αποφασιστικούς. Ανθρώπους με γνώση, λογική και συναισθήματα σε πλήρη αρμονία. Ανθρώπους δυναμικούς, ξεχωριστούς, τολμηρούς και πεισματάρηδες, οι οποίοι αέναα οραματίζονται, αναζητούν και δεν σταματούν ποτέ να διεκδικούν … μια ζωή φιλόξενη, δημιουργική. Μια ζωή που δίνει ευκαιρίες  για συνεργασία, προσωπική και συλλογική εξέλιξη και ανάπτυξη, σε έναν αλλά και για έναν κόσμο με ιδανικά, αξίες και ηθική…”

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.