Η συγγραφέας Άννα Κορτέση στην εκπομπή «Ανάδειξέ το»

Anna Kortesi - synenteyxi

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel  παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ύφος του κάθε συγγραφέα, επιστήμονα.Φιλοξενούμενη της κ. Άννας Νικολαΐδη η κ. Άννα Κορτέση.

Η Άννα Κορτέση μίλησε για το βιβλίο της “Για τον ‘Αγγελο!”

Μια ανθρώπινη ιστορία, μία φωνή ευαισθησίας για τον Άγγελο Λαδά. Το παλικάρι από το Βαρθολομιό που από ένα ατύχημα με ηλεκτρικό ρεύμα, βρέθηκε καθηλωμένο στο κρεβάτι μετά από εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκε και δίνει τη μάχη του για την αποκατάσταση.

Στις σελίδες του βιβλίου ξετυλίγεται μια ιστορία που φαντάζει δημιούργημα της φαντασίας κάποιου τρελού σεναριογράφου. Και όμως είναι η πραγματική ιστορία μιας νέας γυναίκας, με όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Μιας γυναίκας που στάθηκε και στέκεται ηρωικά, σκαρφαλώνοντας βουνά ταλαιπωρίας με βάρος αφόρητο στο σακίδιο της ψυχής.

Μιας συζύγου και μάνας που η ζωή τής χρωστάει ένα μικρό χαμόγελο, που πρέπει να της το ζωγραφίσουμε όλοι εμείς, οι κοινοί θνητοί που ακόμη και μια ανούσια καθημερινότητα τη θεωρούμε δυσκολία.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων διατίθενται για την αποθεραπεία του Άγγελου Λαδά.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Ο αριθμός λογαριασμού για όποιον θέλει να βοηθήσει είναι : Εθνική Τράπεζα 328/001505-94- Δικαιούχος Λαδάς Μάριος -Ζορμπά Αλεξάνδρα.