Η Συραγώ Τσιαμπαλού μιλά για το βιβλίο της Με οδηγό την Αρμονία

Όλων μας ο στόχος θα έπρεπε να είναι η εναρμόνιση με τον εαυτό μας και κατ επέκταση με τους ανθρώπους που σχετιζόμαστε και μας περιβάλλουν. Η Αρμονία αυτή θα επέλθει αφού πρώτα συνειδητοποιήσουμε και εξισορροπήσουμε τα κομμάτια του εαυτού μας που πάλλονται πολωμένα στα άκρα. Μόλις η Συνείδηση γίνει Αρμονία, ξεκινάει το ταξίδι της ίασης. Ψυχολογικής, σωματικής, μα πάνω απ’ όλα της νοητικής, καθώς όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο μυαλό. Καμία ολιστική θεραπεία δε υπάρχει αν δεν περάσει ο άνθρωπος από το παραπάνω κατώφλι.

Αυτό το βιβλίο βοηθάει, σαν άλλο πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Έβερεστ- διότι περί αυτού μιλάμε όταν μιλάμε για τον Εαυτό και την εναρμόνισή του- με τον χιουμοριστικό τρόπο του και τα “κρυμμένα” του νοήματα, να κοιτάξουμε την κορυφή του τρανού αυτού όρους με αισιοδοξία για την “κατάκτησή” του.

Τα επόμενα σκαλοπάτια θα ακολουθήσουν με επόμενα βιβλία αντίστοιχης θεματολογίας εν καιρώ…

Συραγώ Τσιαμπαλού

With Harmony as a guide colour printed book

Κάθε άνθρωπος προσπαθεί στη ζωή του να γνωρίσει τον εαυτό του και να επιφέρει μία ισορροπία ψυχική, νοητική και συναισθηματική μέσω της συνείδησης.

Στο βιβλίο αυτό προσομοιάζονται, με πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο, εννέα διαφορετικοί χαρακτήρες με τις δικές τους δυνατότητες, αδυναμίες και ιδιοτροπίες ο κάθε ένας, όπου μέσω μιας «αόρατης δύναμης», της συνείδησης, δύνανται να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να φέρουν την αρμονία στη ζωή τους. Με οδηγό την Αρμονία λοιπόν, σίγουρα θα τρακάρετε μετωπικά στον τοίχο της συνειδητοποίησης… Fasten your seatbelts…

Each and every person tries to know their inner self during their lifetime and induce a spiritual, mental and emotional balance through conscience.

Nine different personalities are depicted in an innovative and humorous way in this book with their own capabilities, weaknesses and oddities which can know their inner self and draw harmony through the “invisible power” of conscience.

So, using Harmony as a guide, you will surely experience a head on collision onto the wall of consciousness… Fasten your seatbelts…

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Κάνε κλικ εδώ για αγορά μέσω Amazon.com

Η Συραγώ Τσιαμπαλού γεννήθηκε στον Βόλο.

Έχει πάρει δίπλωμα Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Βελονισμού και Πτυχίο θεραπευτή πάνω στις τέχνες της θεραπείας από την Ακαδημία Τ.C.Μ.
του Αλέξανδρου Τηλικίδη στην Αθήνα.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Tianjin University of T.C.Μ στην Κίνα.

Ειδικεύτηκε στον Αισθητικό Βελονισμό από την Dr. Radha Tambirajah και πήρε Δίπλωμα από την European Cosmetic Academy of Chinese Acupuncture.

Εκπαιδεύτηκε στην Ψυχοδυναμική Χρωματοθεραπεία από τον Mark Weutworth στο Αλφάβητο Ζωής και συγγράφει κείμενα με έναν δικό της πρωτότυπο τρόπο που κάνει βαθιές έννοιες να γίνονται κατανοητές.

Είναι μητέρα ενός παιδιού. Ζει στον Πειραιά.