Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης από τις εκδόσεις Φυλάτος & τη Στεφανία Τσακιράκη

Οι Εκδόσεις Φυλάτος και η Slow Art, Book Therapist & συγγραφέας Στεφανία Τσακιράκη σας προσκαλούμε σε μια πρωτότυπη Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης, στην καρδιά της οποίας θα βρίσκονται η αυτογνωσία, η αποδοχή, η αγάπη του εαυτού, η ολότητα και η ελευθερία του ατόμου.

Οι ποιότητες αυτές βρίσκονται στην καρδιά του βιβλίου «Η τέχνη μου να Είμαι εγώ» της Στεφανίας Τσακιράκη  που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος. Το βιβλίο αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς αυτών των συναντήσεων, οι οποίες στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν σε αυτές τις έννοιες και στο βίωμά τους.

Όπως λέει και η Στεφανία «εάν υπάρχει μια μονάχα Τέχνη την οποία αξίζει όλοι μας να καλλιεργήσουμε, αυτή είναι η Τέχνη του Είμαι εγώ» και σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες τη δική τους Τέχνη!

Η ίδια η συγγραφέας, η οποία είναι βιβλιοθεραπεύτρια και art therapist, θα προσκαλεί κάθε φορά τα μέλη της Λέσχης σ’ έναν εσωτερικό και εξωτερικό διάλογο, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μας εργαλεία: Τα βιβλία και την τέχνη (Slow Art).

Κέντρο της Λέσχης θα αποτελεί το βιβλίο «Η τέχνη μου να Είμαι εγώ», αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι το μοναδικό μας ανάγνωσμα. Ο Ζορμπάς, ο Νίτσε, ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον και τόσοι άλλοι μας περιμένουν να συμπορευτούμε και να συνδιαλεχθούμε.

Επιλέγοντας κανείς να γίνει μέλος αυτής της διαφορετικής Λέσχης Βιβλίου και Τέχνης θα βιώσει μοναδικές αναγνωστικές εμπειρίες και θα δει τη σχέση του με το βιβλίο να αλλάζει. Μαζί θα μετατρέψουμε το βιβλίο «Η τέχνη μου να Είμαι εγώ» στον καλύτερο φίλο, συνοδοιπόρο, θεραπευτή.

‘Ηρθε η ώρα να πούμε μαζί το Είμαι εγώ!

Χειμερινός κύκλος συναντήσεων: Δευτέρα 12/12/22, 16/01/23, 13/02/23,

Ανοιξιάτικος κύκλος συναντήσεων: 13/03/23, 10/04/23, 08/05/23

Δευτέρα, 17:30-19:00

Η Λέσχη θα διεξάγεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom

Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι αγορά ενός βιβλίου (έντυπο) «Η τέχνη μου να Είμαι εγώ» από το eshop κλικ εδώ

Με την αγορά θα λάβετε σύνδεσμο εγγραφής στη «Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης.

“Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να είναι μονάχα ένα προσωπικό μοίρασμα, προσπάθησα όμως να το ανάγω σε ένα οικουμενικό βίωμα.
Στόχος μου ήταν να μπορεί να βρει ο καθένας κομμάτια του εαυτού και της σχέσης του με τους γονείς ή το παιδί του. Να νιώσει πως δεν είναι μόνος ή μόνη. Η ταύτιση είναι η αρχή κάθε βιβλιοθεραπευτικού ταξιδιού άλλωστε.
“Η τέχνη μου να Είμαι εγώ” είναι ένα βιβλίο το οποίο θα προκαλέσει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές συζητήσεις, στους αναγνώστες που το επιθυμούν. Μέσα από έναν συνδυασμό κειμένου και φωτογραφιών ο αναγνώστης έρχεται αντιμέτωπος με πολλά ερωτήματα, τα οποία ίσως περιμένουν χρόνια τώρα τις απαντήσεις τους. Ποιος/ποια είμαι σήμερα; Με αποδέχομαι; Με αγαπώ μέσα στην ολότητά μου; Ποιος καθορίζει το “είμαι” μου; Ποια μπορεί να είναι η δική μου τέχνη για το ”Είμαι εγώ”; Ποιος/ποια θέλω και αξίζω να είμαι σήμερα;
Το βιβλίο αυτό δε δείχνει έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά ενθαρρύνει τους αναγνώστες να αναζητήσουν τα εργαλεία που τους εξυπηρετούν και να καλλιεργήσουν τη δική τους τέχνη, ώστε να κάνουν τη ζωή τους το σπουδαιότερό τους έργο τέχνης.”

Στεφανία Τσακιράκη

Αριθμός σελίδων: 146

Πολυτελής έκδοση, τύπου φωτογραφικού λευκώματος, με μαλακό εξώφυλλο, έγχρωμα τυπωμένη σε χαρτί velvet