Νέα κυκλοφορία Προσδοκίες στην αγορά συναλλάγματος

forex book

Το παρόν εγχειρίδιο συνιστά μία διεισδυτική ματιά στον τρόπο με τον οποίο επιδρούν οι αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών, σχετικά με τη νομισματική τους πολιτική στις αγορές χρήματος και συναλλάγματος.

Ο βασικός άξονας της ανάλυσης είναι οι διαμορφούμενες τιμές των συναλλαγματικών ισοτιμιών και η μακροοικονομική προσέγγιση του ύψους των αποδόσεων των χρηματοπιστωτικών μέσων σταθερού εισοδήματος.

Αναλύονται περιπτώσεις μεταστροφής των επενδυτικών αποφάσεων βάσει προσδοκιών για τις επικείμενες μεταβολές, υπό τη θεώρηση του ότι η χρηματαγορά προεξοφλεί τα γεγονότα.

Τέλος, δίδονται βασικά στοιχεία των χρηματοπιστωτικών μέσων και αναλύονται οι αποτελούντες μια ισοτιμία όροι, με σκοπό την πλήρη εξοικείωση του επενδυτού με τα ζεύγη.

Το εγχειρίδιο απευθύνεται σε επενδυτές ή αναγνώστες που ασχολούνται με τις οικονομικές εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον,  καθώς και σε σπουδαστές οικονομικής επιστήμης.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Οικονομολόγος, διευθύνων σύμβουλος της επενδυτικής εταιρίας FAST FINANCE ΑΕΠΕΥ. Ασχολείται επισταμένα με μοντέλα επίτευξης μακροχρόνιας κερδοφορίας και πρακτικές αποτύπωσης των κινδύνων στα χαρτοφυλάκια. Έχει συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.