Νίνο Ξυπολιτάς: Η καριέρα στη μουσική σκηνή, το βιβλίο που έχει γράψει και τα μελλοντικά σχέδια

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έκανε μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια ο Νίνο.

O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ στο «Καλό μεσημεράκι», και προσκαλεί τον Νίνο Ξυπολιτά. Μιλά για την καριέρα στη μουσική σκηνή,  για το βιβλίο που έχει γράψει και για τα μελλοντικά σχέδια.

Λίγα λόγια για το βιβλίο του “ Το χωριό των ανθρώπων”, που κυκλοφορεί από Εκδόσεις Φυλάτος 

“Το χωριό των ανθρώπων” έρχεται να αποδείξει πως η πίστη και η επιμονή μας ως προς τα όνειρα και τα θέλω μας είναι ικανές να οδηγήσουν τελικά στην υλοποίηση και στην εκπλήρωσή τους. Πώς μπορούμε όμως αυτό να το καταφέρουμε στην πράξη; Αρκεί να θέτουμε στόχους ή απλώς να επιδιώκουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Για κάτι αντίστοιχο μοχθεί και ο ήρωας της ιστορίας μας, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα χωριό το οποίο θα στεγάζει όλους τους ανθρώπους που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα. Θα μπορέσει να εκπληρώσει το όνειρό του; Θα δείξει την ανάλογη πίστη και επιμονή στις δυσκολίες που θα συναντήσει στον δρόμο του; Θα καταφέρει τελικά να πραγματοποιήσει το χωριό των ανθρώπων;
Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στα πλαίσια του βιβλίου, ενώ παράλληλα θα προβληματιστούμε και θα αναρωτηθούμε όλοι οι αναγνώστες για το κατά πόσο τελικά στη ζωή λειτουργούμε και πράττουμε με βάση τις πραγματικές επιθυμίες μας.

Οι άνθρωποι του βιβλίου

Καθ΄ όλη την διάρκεια του βιβλίου δίνονται συνεχώς αντιφατικές και ακραίες εικόνες που μας θυμίζουν ότι ζούμε κάθε μέρα και πεθαίνουμε μία φορά. Τροχαία δυστυχήματα, απρόοπτοι θάνατοι, χαρούμενοι άνθρωποι βαθιά συγκινημένοι, άνθρωποι που επιμένουν, χαμογελαστοί άστεγοι, ενωμένοι άνθρωποι, δυνατές φιλίες, απλόχεροι άνθρωποι σε συναισθήματα και σε υλικά. Ένα βιβλίο που τους χωράει όλους και θέλει να μας θυμίσει πως πρέπει να επιδιώκουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να μην σταματάμε να βάζουμε στόχους.

Δήμητρα Τουρλίδα για το περιοδικό maxmag