ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Έρωτας και πράσινα άλογα

erotas kai prasina aloga

Το κείμενο αυτό είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για μας, αλλά και ένας Γολγοθάς για την πρωταγωνίστρια που ψάχνει για τον Mister Perfect.

Αστείο, χαρούμενο, διανθισμένο με πολλές ρεαλιστικές σκηνές που οι περισσότεροι θα νομίζετε ότι είναι σκηνές από τη δική σας ζωή.

Η καθημερινότητα μιας κοπέλας γίνεται μαρτύριο όταν βλέπει όλες τις φίλες και όλες τις γνωστές της να ζευγαρώνουν, κι εκείνη, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, είναι ακόμη στην αναζήτηση, με πολλά «ραντεβού στα τυφλά» στο ενεργητικό της.

Θήλυ, ετών είκοσι έξι, ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία μεταφορών με διακόσιους σαράντα υπαλλήλους, οι περισσότερες αυστηρές γεροντοκόρες. Οικονομική κατάσταση εύπορη θα έλεγα, αν πάρω παράδειγμα τις στιγμές που ζούμε. Έχει ένα γερό κομπόδεμα στην τράπεζα και αυτό γιατί τη βοηθάνε οικονομικά και οι γονείς της, αν και μένει μόνη της τα τελευταία δύο χρόνια.

Σωματότυπος παχουλός με αφράτες, πλούσιες, καμπύλες. Όμορφο πρόσωπο, λευκή επιδερμίδα χωρίς ψεγάδια, μάτια πράσινα τσακίρικα και μακριά μαύρα μαλλιά. Αρκετά προσεγμένα θα έλεγα. Το όνομα αυτής Μαίρη. Οικογενειακή κατάσταση «ελεύθερη» και για πολύ ακόμη! Χαρακτήρας κοινωνικός και χαζοχαρούμενος, που ενθουσιάζεται εύκολα. Ένας κακός συνδυασμός που την έκανε να περάσει τα πάνδεινα μέχρι τελικά να βρει τον «κύριο τέλειο».

Τυφλά ραντεβού, γνωριμίες μέσα από φίλους αλλά το αποτέλεσμα μηδέν.

Η μάνα της, η φουκαριάρα, την πιέζει καθημερινά να νοικοκυρευτεί αλλά δεν ιδρώνει το αφτί της. Η κολλητής της φίλη από τη δουλειά -Στέλλα το όνομα της- τη συμβουλεύει να κάνει γνωριμίες μέσο ιντερνέτ μήπως και σταθεί πιο τυχερή, αν και η ιδία δεν το τολμά. Έχει μείνει μόνη της αρκετά χρόνια μετά από μια αποτυχημένη σχέση.

Ετών είκοσι οχτώ η Στέλλα μας, με σωματότυπο αδύνατο προς το σκελετωμένο, μεγάλα καστανά μάτια και ξανθά κοντοκουρεμένα μαλλιά. Χαρακτήρας νευρόσπαστος που πάντα κάνει ότι τα ξέρει όλα. Μένει με τους γονείς της και της αρέσει να απολαμβάνει τα έτοιμα.

Κολλητές φίλες για πολλά χρόνια, τα μοιράζονται όλα, προσπαθώντας να αλλάξουν τη ζωή τους. Η μία συμβουλεύει την άλλη αλλά οι συμβουλές είναι μάταιες, καθώς ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό.

Μια ιστορία που θα σας βάλει σε σκέψεις, που θα λύσει την απορία σας: Γιατί τελικά υπάρχουν εκείνα τα περιβόητα γραφεία, τα Γραφεία Συνοικεσίων;

Η  απάντηση στο βιβλίο…

ISBN 978-618-5318-78-9
ΣΕΛΙΔΕΣ 138
ΕΚΔΟΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Δήμητρα Τσουπλάκη
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥ Πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Λογοτεχνία & Δοκίμιο | Μυθιστόρημα

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Για άμεση αγορά εδώ