ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ζωντανή Επιτυχία Εκδόσεις Φυλάτος

zontani epityxia - entypo biblio

Είναι μια απίστευτη ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν σε πραγματικό χρόνο.
Αναφέρεται στο ταξίδι της ψυχής, στα προφητικά όνειρα, αλλά και στο μυστήριο των αριθμών και του ενός κλειδιού.
Σχετικά με την έκθεση που γράφτηκε στην παιδική ηλικία αυτή έχει αντίκτυπο, στη ζωή του συγγραφέα, τριάντα χρόνια αργότερα.
Αναφέρεται στις δοκιμασίες και τις αποτυχίες που συμβαίνουν στον δρόμο για την πραγματοποίηση ενός ονείρου.

Εξαιρετική συγγραφέας η κυρία Έλενα Κλιμένκο. Έχει μέσα της έναν δικό της, εξαιρετικό,  κόσμο και παράλληλα έχει την σπάνια ικανότητα να τον σκορπίζει προς τα έξω, να τον μοιράζεται με τους άλλους.

Και οι άλλοι τον αποδέχονται, ίσως γιατί και εκείνοι τον έχουν μέσα τους, αλλά δεν μπορούν να τον δουν. Τώρα ίσως θα τον δουν.

Συγγραφέας με ταλέντο αδιαμφισβήτητο, με έμπνευση λυρική, ποιητική, αλλά πάντα προσγειωμένη, ταξιδεύει τον αναγνώστη σε υπέροχα συναισθηματικά τοπία.

Κρίμα που τελειώνει τόσο γρήγορα. Θα μπορούσε να ήταν διπλάσιο και να είχε το ίδιο ενδιαφέρον.

Μία ωραία σκηνή είναι εκείνη με το φτωχό κοριτσάκι που το μόνο του παιχνίδι είναι μία κούκλα με ένα πόδι. Αυτό μόνο το παιχνίδι έχει και με αυτό παίζει. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα εξαιρετικό παραμύθι, ακόμη και μυθιστόρημα.

 Από το τμήμα Επιμέλειας των Εκδόσεων

ISBN: 978-618-5318-38-3
Σελίδες: 96
Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.