Ο συγγραφέας Γιώργος Πήχας στην εκπομπή Ανάδειξέ το

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel  παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ύφος του κάθε συγγραφέα, επιστήμονα.Φιλοξενούμενος της κ. Άννας Νικολαΐδη ο κ. Γιώργος Πήχας.

Εξώφυλλο βιβλίου per diletto

Per diletto-Για πλάκα…

Τα γεγονότα και τα πρόσωπα που φαίνονται στο μυθιστόρημα αυτό είναι όλα φανταστικά.

Το μυθιστόρημα αυτό δεν είναι πολιτικό, δεν είναι ιστορικό, δεν είναι αισθηματικό, δεν είναι ούτε φιλοσοφικό ή ψυχολογικό ή επιστημονικό.

Ο ήρωας, ιδιοκτήτης ενός μπαρ, που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους ανθρώπους του οργανωμένου εγκλήματος, που τυχαία βρέθηκαν στο μαγαζί του. Μετά από διάφορες καταστάσεις, καταλήγει να σκοτώνει προσπαθώντας να επιβιώσει και μάλιστα κατά συρροή.

Στο τέλος, το μυαλό του άρχισε λίγο να συγχέει την πραγματικότητα με τη φαντασία. Καταλήγει στο ψυχιατρείο για φόνο που δεν έκανε. Ή έκανε; Ή θα κάνει;

Έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία. Μυθιστόρημα είναι. Ή δεν είναι.

Αυτοσαρκασμός, περιπέτεια, φόνοι, λύτρωση, τιμωρία.ξεκούραστο μυθιστόρημα που κρατάει σε αγωνία τον αναγνώστη, μέχρι την τελευταία σελίδα.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Ο συγγραφέας , γεννήθηκε , σχεδόν όπως όλοι και μεγάλωσε , όπως οι περισσότεροι, (σε παλάτια με υπηρέτες και τέτοια).   Για την ιστορία , γεννήθηκε στα Γιάννενα και το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του το πέρασε στη Θεσσαλονίκη.  Μεγαλώνοντας , δημιούργησε πέντε , έξη  ασήμαντα πράγματα , ανάξια λόγου και είπε και μερικές … ‘παπαριές’ που θα τις θυμούνται αρκετοί άνθρωποι. Δηλαδή , δύο τρεις φίλοι και δυό τρείς συγγενείς. Θα πεθάνει κάποια στιγμή στο μέλλον , όπως όλοι.

Από μικρός ήθελε πάντα να γράψει και όταν τελικά ήρθε η ώρα , αφού το ταλέντο του τον …ταρακουνούσε από μέσα του , στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί , για να γράψει εννοείται και όχι για να πάει κάπου αλλού , αποφάσισε ν’ αφήσει το έργο του παρακαταθήκη στον πλανήτη ετούτο.

Σε περίπτωση που εποικισθεί ο πλανήτης Άρης και το εισιτήριο για να πάει κανείς εκεί είναι φθηνό , ο συγγραφέας προτίθεται να μετακομίσει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής του και να απαλλάξει τον πλανήτη αυτόν από την παρουσία του. Αν του αρέσει βέβαια. Δεν δεσμεύεται να μείνει για πάντα εκεί αν δεν του αρέσει .