Παρουσίαση του βιβλίου Για… τον Άγγελο της Άννας Κορτέση

Για τον... Άγγελο εξώφυλλο

Στην κατάμεστη αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Θεάτρου Αμαλιάδας, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Άννας Κορτέση “Για … τον Άγγελο”, Εκδόσεις Φυλάτος.  Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για την αποθεραπεία του Άγγελου Λαδά από το Βαρθολομιό Ηλείας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας Παντελής Παναγιώτου,  ενώ στη συνέχεια παρέδωσε την σκυτάλη στην Φιλόλογο Νάντια Νικολοπούλου η οποία αναφέρθηκε στον κατανοητό και πλούσιο συναισθήματα λόγο με τον οποίο καταγράφει η συγγραφέας τον πόνο της μάνας του νέου.

Η ψυχολόγος Έλενα Παναγούλια μίλησε για τις θετικές επιδράσεις του εθελοντισμού στον οργανισμό μας,  ενώ η δυο γυναίκες ηθοποιοί από την θεατρική ομάδα Παρέμβαση χάρισαν τη φωνή τους διαβάζοντας αποσπάσματα.

Ο ηθοποιός-τραγουδιστής Παναγιώτης Πέττας ανέβηκε στην σκηνή ξυπόλυτος θέλοντας να δώσει έμφαση στην γύμνια και την απλότητα που νιώθει μπροστά σε αυτήν τη μάνα και τραγούδησε τρία υπέροχα κομμάτια με συγκλονιστική ερμηνεία.

Συγκινητική στιγμή ήταν  όταν ανέβηκε στη σκηνή η μητέρα του Άγγελου και ευχαρίστησε την συγγραφέα και όλο τον κόσμο που στηρίζουν το παιδί της.

Τέλος, η συγγραφέας του βιβλίου Άννα Κορτέση ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Στις σελίδες του βιβλίου ξετυλίγεται μια ιστορία που φαντάζει δημιούργημα της φαντασίας κάποιου τρελού σεναριογράφου. Και όμως είναι η πραγματική ιστορία μιας νέας γυναίκας, με όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Μιας γυναίκας που στάθηκε και στέκεται ηρωικά, σκαρφαλώνοντας βουνά ταλαιπωρίας με βάρος αφόρητο στο σακίδιο της ψυχής.

Μιας συζύγου και μάνας που η ζωή τής χρωστάει ένα μικρό χαμόγελο, που πρέπει να της το ζωγραφίσουμε όλοι εμείς, οι κοινοί θνητοί που ακόμη και μια ανούσια καθημερινότητα τη θεωρούμε δυσκολία.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, σε έντυπο ή eBook, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

ISBN: 978-618-5318-23-9
Σελίδες: 128
Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Η Άννα Κορτέση γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ν.Σκοπό Σερρών.
Ασχολήθηκε με τη συγγραφή και τον εθελοντισμό από πολύ μικρή ηλικία. Αργότερα συνταύτισε τη συγγραφή με τον εθελοντισμό και από τότε προσφέρει όλα τα έσοδα από την πώληση των
βιβλίων της για φιλανθρωπικό σκοπό.
Είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού και πρωταθλήτρια σκοποβολής.
Καθημερινά με το έργο της αποδεικνύει έμπρακτα ότι εκεί που υπάρχει θέληση και αγάπη όλα, ακόμη και τα πιο δύσκολα, μπορούν να πραγματοποιηθούν.