Το βιβλίο Παραδοσιακές Ελληνικές Φορεσιές-Βόρεια Εύβοια στο παγκόσμιο funding platform Indiegogo!

ΚαταγραφήΤο βιβλίο της Ασημίνας Ντέλιου από τις Εκδόσεις Φυλάτος συμμετέχει ως εκδοτικό project, για την ελληνική και αγγλική γλώσσα, στον παγκόσμιο οργανισμό προώθησης ιδεών indiegogo.com.

Με την ελπίδα το βιβλίο αυτό να στρέψει το ενδιαφέρον όλων και πάλι στις ρίζες μας και να μας ωθήσει να γνωρίσουμε, να σεβαστούμε και να συντηρήσουμε το τοπικό μας χρώμα, σας καλωσορίζει στον κόσμο της παραδοσιακής ενδυμασίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το indiegogo.com είναι μια διεθνής crowdfunding ιστοσελίδα που ιδρύθηκε από τους Danae Ringelmann, Slava Rubin, και Eric Schell το 2008 με σκοπό την αναζήτηση εναλλακτικών πηγών εσόδων για την ταινία που ήθελαν να φτιάξουν τότε.

Η ιδέα αναπτύχθηκε και το Σεπτέμβριο του 2011, η ιστοσελίδα κατάφερε να αποφέρει κέρδη ύψους 1,5 εκ. δολαρίων στο συγκεκριμένο project, ενώ τον Φεβρουάριο του 2012 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα προώθησε το indiegogo.com ως μέσο χρηματοδότησης του StartUp America! Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι τον Απρίλιο του 2014 το indiegogo.com ξεκίνησε μια εκστρατεία χρηματοδότησης για να πετύχει την έκδοση της αγγλικής Wikipedia σε έντυπη μορφή σε χρονικό διάστημα λιγότερο από ένα έτος!

Από το 2008, όταν ξεκίνησε στο διαδίκτυο η πλατφόρμα Indiegogo, έχει βοηθήσει στην πραγματοποίηση εκστρατειών σε όλο τον κόσμο. Με εκατομμύρια δολάρια να διακινούνται ανά την υφήλιο κάθε βδομάδα διαμέσου της ιστοσελίδας, «το Indiegogo εκδημοκρατίζει τον τρόπο με τον οποίο χορηγούν τις καμπάνιες τους χιλιάδες άνθρωποι – είτε πρόκειται για δημιουργικές, επιχειρηματικές ή φιλανθρωπικές εκστρατείες».

Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου και λήγει στις 18 Ιανουαρίου.
Δείτε και εσείς το project, κάνοντας κλικ εδώ, όπως το παρουσιάζει στον διεθνή ιστότοπο  η συγγραφέας Ασημίνα Ντέλιου και βοηθήστε να παραδοθεί στη νέα γενιά ένα βιβλίο, σε έντυπη, αλλά και ψηφιακή μορφή. για την πολιτιστική μας κληρονομιά.