Τρία χρυσά μετάλλια σε παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής ο Μεσσήνιος Executive Chef Χρήστος Ζέρβας

xristos zerbas

Τρία χρυσά μετάλλια κέρδισε για την Ελλάδα ο Μεσσήνιος executive chef Χρήστος Ζέρβας, σε πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής που έγινε στη Ρουμανία.

Εκεί έλαβαν μέρος επαγγελματίες από 52 χώρες και ο διαγωνισμός ονομαζόταν “ACEEA International Pizza – Pasta Championship” και φιλοξενήθηκε στο Βουκουρέστι.

Τα πιάτα που ξεχώρισαν και κέρδισαν ήταν: πίτσα με αφρό ψαριού και πουρέ από κολοκύθα γλυκιά και σπαγγέτι με μύδια, κάπαρη, γαρίδα, σάλτσα Νάπολι και βασιλικό. Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της δράσης, ο ίδιος μαγείρεψε για 22 παιδάκια που φιλοξενούνται σε ορφανοτροφείο.

αναδημοσίευση: eleftheria online. gr

Ο Χρήστος Ζέρβας δουλεύει σε πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα και συμμετέχει σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος και μετράει μέχρι σήμερα πάνω από 43 μετάλλια από Παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Συμμετέχει στο Φεστιβάλ βιώσιμων ψαριών, 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2018, Ramada Hotel Sibiu από την Euro-Toques Ρουμανίας

Ο executive chef Χρήστος Ζέρβας είναι συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής

“Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων”

που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος σε 62 χώρες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του chef κάνοντας κλικ εδώ

Σελίδα fb του συγγραφέα κάνοντας κλικ εδώ

Σελίδα fb του βιβλίου κάνοντας κλικ εδώ

ISBN: 978-618-5232-20-7
Σελίδες: 126
Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση με φωτογραφικό υλικό