panellinio paidodontiko synedrio

Στη Θεσσαλονίκη και το Μακεδονία Παλλάς φιλοξενείται από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου το 42ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (ΕΠΕ) σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης .

Καθόλη τη διάρκεια του φετινού Συνεδρίου, εθελοντές Παιδοδοντίατροι μέλη της Ε.Π.Ε., θα παρέχουν δωρεάν οδοντιατρική θεραπεία σε παιδιά της Θεσσαλονίκης, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες, καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Για τη δράση αυτή, που γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Φωτεινά Χαμόγελα», θα χρησιμοποιηθεί η κινητή οδοντιατρική μονάδα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, την οποία ευγενώς μας παραχωρεί η Διοίκηση του. Τη δράση στηρίζει οικονομικά ο Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης.

Οι Εκδόσεις Φυλάτος ως εκθέτες, χορηγοί στο συνέδριο, παρουσιάζουν  τα βιβλία του Νικόλαου Κοτσάνου «ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ/ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ» και των Αλέξανδρου Κολοκοτρώνη, Νικόλαου Παπαδογεωργάκη «ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ»