Σημεία πώλησης, διακίνησης και συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία

Μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε τα βιβλία μας στα παρακάτω καταστήματα, η λίστα είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει πλειάδα μικρών καταστημάτων που προμηθεύονται τα βιβλία του εκδοτικού μας. Οι Εκδόσεις Φυλάτος στηρίζουν με αγάπη τα μικρά βιβλιοπωλεία ενώ διατηρούν συνεργασία με όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου. Τα βιβλία μας είναι διαθέσιμα στα ράφια πολλαπλών καταστημάτων ή διαθέσιμα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Ιδιαίτερη σημασία, επίσης,  έχει δοθεί στην παροχή βιβλίων σε κυπριακά καταστήματα, ώστε να είναι διαθέσιμο το σύνολο της ύλης του εκδοτικού μας στους Κύπριους αναγνώστες μας.

Περαιτέρω, μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με τις κυρίαρχες εταιρίες πώλησης βιβλίων στο εξωτερικό, παρέχουμε δυνατότητα πώλησης και αποστολής σε 62 χώρες.

Ο εκδοτικός μας διαθέτει πανεπιστημιακά συγγράμματα σε συνεργασία με Έλληνες καθηγητές των μεγαλύτερων ελληνικών πανεπιστημίων και διαθέτει τα βιβλία του μέσω του συστήματος Εύδοξος του Υπουργείου Παιδείας.