ΣκιέςΗ αγάπη έρχεται μέσω internet!!!

Αλέξανδρος και Σοφία,  ερωτεύτηκαν χωρίς να έχουν συναντηθεί, γράφοντας μακροσκελή και παθιασμένα μηνύματα!

Ήταν  πιο εύκολο, όταν επικοινώνησαν  με  το internet. Το έκαναν μ’ ένα τρόπο άμεσο και αστραπιαίο πιστεύοντας ότι προστατεύονταν από μια «απόρρητη ταυτότητα». Στην νορμάλ ζωή υπήρχε ένα εμπόδιο: δίσταζαν να διηγηθούν τις πιο απόκρυφες σκέψεις  σ’ έναν άγνωστο. Από τη στιγμή που εξαφανίστηκε αυτό το εμπόδιο, η σχέση τους,  που ξεκίνησε  μέσω internet,  διέγειρε δυνατά συναισθήματα και στους δυο.

Το internet υπήρξε και για τους δύο μια ανοιχτή πόρτα, μια πρόσκληση προς το «ξεσκέπασμα» των πιο κρυφών τους σκέψεων. Αυτή η εξοικείωση τους οδήγησε  να γνωριστούν, να συναντηθούν ακόμη και να ξεκινήσουν μια ιστορία αγάπης.

Όταν άνοιξε ένα παράθυρο της καρδιάς …

Η συνέχεια της ιστορίας στο βιβλίο του    Πέτρου Μπράιλα «Αέανοι Συνοδοιπόροι» από τις Εκδόσεις Φυλάτος.

Διαβάστε το στον υπολογιστή, στο tablet ή το κινητό σας, αγοράζοντας το στην τιμή των 3,14€,  μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας των Εκδόσεων Φυλάτος . Το βιβλίο θα σας αποσταλεί στο email το οποίο δηλώσατε κατά την εγγραφή σας σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Αγοράστε το ως έντυπο, στην τιμή των 11€,  μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας των Εκδόσεων Φυλάτος, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού.

0 απαντήσεις

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *