η βασίλισσαΤα παιδιά αγαπούν τις ιστορίες. Τους αρέσει να κατασκευάζουν φανταστικούς φίλους, να διηγούνται περιπέτειες… Ομως σπάνια κάποιος τα βοηθάει να γράψουν τις ιστορίες τους. Αυτόν τον ρόλο ανέλαβε να παίξει η Εύα Τζαγκαράκη.  Η εικονογράφος- συγγραφέας επικοινώνησε με τη μικρή της κόρη λίγο διαφορετικά, μοιράστηκε μαζί της ιδέες για ενδιαφέρουσες ιστορίες, διάβασαν και εικονογράφησαν παραμύθια, έγραψαν και εικονογράφησαν τις πρώτες σκέψεις τους  και η Εύα τις σχολίασε δημιουργικά.

Η μικρότερή μας συγγραφέας η Αριάδνη,  είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό παιδί με προβληματισμούς και ανησυχίες, ενώ με τη βοήθεια της μητέρας  της κατάφερε να γράψει και να εικονογραφήσει το πρώτο της παραμύθι.

«Η Χρωματούπολη» είναι μια πόλη γεμάτη χρώματα. Υπήκοοι της βασίλισσας Παλέτας είναι τα πινέλα, τα καβαλέτα και οι μπογιές. Κάποια μέρα όμως η χαρούμενη χρωματιστή πόλη απειλήθηκε από τον βασιλιά της Μαυρούπολης τον Έβενο…

Τώρα κοντά σας «Η Χρωματούπολη», το πολύχρωμο παραμύθι της Αριάδνης και της Εύας, από τις Εκδόσεις Φυλάτος έντυπο,  ebook και «βάλτε μπρος τις μηχανές της ανάγνωσης και της φαντασίας»!

0 απαντήσεις

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *