Η Ερριέτα Καραμπέτσου μιλά για το βιβλίο της στην εκπομπή Ανάδειξέ το

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel  παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ύφος του κάθε συγγραφέα, επιστήμονα.Φιλοξενούμενη της κ. Άννας Νικολαΐδη η κ. Ερριέτα Καραμπέτσου.

Η Ερριέτα είναι διπλωματούχος εκπαιδεύτρια σκύλων, Μέλος του Πανελ. Συλλόγου εκπαιδευτών
Ελλάδος ΠΑΣΕΚΣ, Μέλος της Διεθνούς ένωσης επαγγελματιών εκπαιδευτών IACP, Εκπαιδεύτρια πιστοποιημένων dog walkers, Εκπαιδεύτρια διπλωματούχων εκπαιδευτών
σκύλων με βάση τη γνωσιακή λειτουργία.

Το βιβλίο “Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ – Το εγχειρίδιο που ο σκύλος σου θα ήθελε να έχεις διαβάσει” είναι για παλιούς και νέους κηδεμόνες, κυνόφιλους, ζωόφιλους, επαγγελματίες και μη, που έρχονται σε επαφή με σκυλιά. Ένα βιβλίο που περιγράφει τον θετικό εκπαιδευτή. Αυτόν που είναι ο δάσκαλος που λύνει την προβληματική συμπεριφορά του μαθητή σκύλου χωρίς καμία πίεση, άσχημη συμπεριφορά, φωνές ή οτιδήποτε μπορεί να τρομάξει, να αγχώσει και να κάνει έναν σκύλο να νιώσει φόβο και ανασφάλεια. Αυτόν που σέβεται τον μαθητή του σκύλο και προσπαθεί να βρει τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί του.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622.

ISBN: 978-618-5318-03-1
Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί.