Νέα Κυκλοφορία Το Γλυκόδεντρο της Δήμητρας Θεοφάνους

Το Γλυκόδεντρο σκληρό εξώφυλλο

Γλυκά! Μια λέξη.

Χιλιάδες παιδιά δεν μπορούν να αντισταθούν σ’ αυτά, πόσο μάλλον όταν στο χωριό τους υπάρχει και δέντρο που είναι φορτωμένο με διάφορα είδη γλυκών.

Τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά ξεφύγουν από τα όρια και αρχίσουν να τρώνε ασταμάτητα; Η πονηρή Τερηδόνα, που δεν χάνει ευκαιρία, εισβάλει αμέσως με τα Τερηδονάκια της και προσπαθεί να καταστρέψει τα λερωμένα δόντια των μικρών μας φίλων. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται όπως τα θέλει, γιατί ο οδοντίατρος επεμβαίνει στο έργο της, φροντίζει τα δόντια και τη διώχνει πολύ μακριά.

Ένα παραμύθι για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, που τους βοηθάει να κατανοήσουν τη σημασία της καθημερινής φροντίδας των δοντιών.

Σελίδες: 34
ISBN: 978-618-5318-24-6

Αγοράστε το μέσω βιβλιοπωλείων ή μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622.

Εκτύπωση: Έγχρωμη πολυτελής έκδοση, με σκληρό εξώφυλλο, τυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ατοξικά χρώματα.

Ονομάζομαι Δήμητρα Θεοφάνους και έχω γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1992 στη Κύπρο, σε ένα χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Σπούδασα Νηπιαγωγός στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Ιωαννίνων και το 2016, ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας», του Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο.

Λατρεύω τα παιδικά βιβλία και τα παραμύθια, έτσι το 2016 βρήκα το θάρρος να γράψω και να εικονογραφήσω το πρώτο μου παραμύθι. Πιστεύω στη δύναμη του παραμυθιού, αφού πέρα από την ψυχαγωγία, βοηθάει το παιδί να αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό τη φαντασία του. Αυτό προσπάθησα να πετύχω με το παραμύθι μου.