Τρεις Πόλεις, Μία Φωνή: Η Περιοδεία Παρουσίασης του FINDMYVOICE Test της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn

Αυτό τον μήνα, η Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο, “FINDMYVOICE Test – Αποκωδικοποιώντας τη φωνή μου”, σε τρεις ελληνικές πόλεις: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, και Πάτρα. Το βιβλίο εστιάζει στην ψυχο-φωνητική μέθοδο ανάδειξης της ηχητικής ταυτότητας, προσφέροντας στους αναγνώστες τεχνικές για την αυτοεξέλιξη μέσω της φωνής τους.

1. Θεσσαλονίκη – Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Φυλάτος ΚΟΝΕΚΟ
Ημερομηνία: Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, 19:00

Η πρώτη στάση της περιοδείας θα είναι το Βιβλιοπωλείο ΚΟΝΕΚΟ στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την Λαμπρίδη-Wolfsohn και να ακούσουν από την ίδια τις ιδέες της για τη σημασία της φωνητικής έκφρασης στην προσωπική ανάπτυξη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γεωργία Καλτσίδου, Ψυχολόγος, MSc Κλινική &Κοινωνική Ψυχολογία/Προσωποκεντρική & Focusing- Βιωματική Ψυχοθεραπεύτρια Ελένη Τσιβίκη, BSc Ψυχολόγος-MSc Εγκληματολόγος
Στέλλα Στιβαχτάρη, Fine arts & graphic designer/Managin Director in Stream Team

2. Αθήνα – Marlin’s House
Ημερομηνία: Τρίτη 23 Απριλίου  2024, 19:00

Στην Αθήνα, η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Marlin’s House. Το κοινό θα παρακολουθήσει μια αναλυτική εισήγηση της συγγραφέως, με επίκεντρο τις δυνατότητες της φωνής ως εργαλείου για την ανάδειξη της αυτοπεποίθησης και την επικοινωνία.

3. Πάτρα – Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografeion Theatre
Ημερομηνία: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, 18:30

Η τελευταία εκδήλωση της σειράς θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografeion Theatre στην Πάτρα. Η συγγραφέας θα διευρύνει τη συζήτηση για την ψυχο-φωνητική τέχνη, εξηγώντας πώς η φωνή μας μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για θεραπευτική αυτοέκφραση και βαθύτερη αυτοσυνείδηση.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Μαρίνα Κασσωμένου, Reiki θεραπεύτρια, Art & graphic designer.
Βερονίκη Σαββουλίδου, Ερμηνεύτρια, Παιδαγωγός.

Κάθε εκδήλωση θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους μια μοναδική ευκαιρία για διάλογο με τη συγγραφέα, ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις πρακτικές και τις τεχνικές που περιγράφονται στο βιβλίο. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αντίτυπα του βιβλίου και να τα έχουν υπογεγραμμένα από την Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn.

Η Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn, με την εμπειρία και την εξειδίκευσή της, θα καθοδηγήσει το κοινό σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της δύναμης της φωνής, με σκοπό την προσωπική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της επικοινωνίας σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Μη χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξετε τη φωνή σας και να ανακαλύψετε την αυθεντική σας ηχητική ταυτότητα μέσα από την ψυχο-φωνητική μέθοδο της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn.