Οι συγγραφείς και συντελεστές των βιβλίων μας


Fylatos

Κωνσταντίνος Φυλάτος

Οδοντίατρος, ερευνητής της αθλητικής διατροφολογίας, ερευνητής της ιστορίας της ιατρικής.

Κωνσταντίνος Φυλάτος

Οδοντίατρος, ερευνητής της αθλητικής διατροφολογίας, ερευνητής της ιστορίας της ιατρικής.

Marousos

Δημήτρης Μαρούσος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Θεραπευτής Λόγου & Επικοινωνίας Pgdip CCS, M.Sc.SLT, MRCSLT, RegHPC, ECSF, Κέντρο Λόγου ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ Σπούδασε παιδαγωγικά στο Α.Π.Θ. Ακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Α.Π.Θ. με θέμα τη σχολική ενσωμάτωση παιδιών με ειδικές ανάγκες Σπούδασε Παθολογία του Λόγου και της Επικοινωνίας στο τμήμα Σπουδών Κλινικής Επικοινωνίας (ClinicalCommunicationStudies) του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου. Συνέχισε τις σπουδές του στη Λογοθεραπεία σε μεταπτυχιακό επίπεδο Masters (MSc) στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών κλινικής εξειδίκευσης στις διαταραχές ροής ομιλίας (τραυλισμός) στο European Clinical Specialization in Fluency (ECSF). Είναι μέλος της ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος στις Διαταραχές Ροής Ομιλίας του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών. Είναι Μέντορας λογοθεραπευτών σε πρόγραμμα ευρωπαϊκής εξειδίκευσης για τον Τραυλισμό ECSF. Έχει εκπαιδευτεί στην κλινική εφαρμογή της ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης: Βραχεία Θεραπεία Εστίασης στην Λύση (“Solution Focused Brief Therapy”) στο BRIEF Therapy Practice του Λονδίνου. Από το 1998 εργάζεται ως Θεραπευτής Λόγου και Επικοινωνίας στην περιοχή της Θεσσαλίας και επόπτης της Μονάδας Λογοθεραπείας στο Κέντρο Λογοθεραπείας ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ με έδρα τον Βόλο και τη Λάρισα. Συμμετέχει ως εισηγητής θεμάτων λόγου & επικοινωνίας σε συνέδρια της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Εκπονεί και δημοσιεύει επιστημονικές μελέτες στην ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία. Σε συνεργασία με την Κερασιά Μαρούσου, έχει σχεδιάσει και εκδώσει ένα πρόγραμμα έμμεσης λογοπεδικής παρέμβασης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας [Π.Εξ.Σ.Ε. – Πρόγραμμα Εξέλιξης Σχέσεων Επικοινωνίας, (Μαρούσος & Μαρούσου, 2016)]. Ως μέλος της Ελληνικής Ερευνητικής Ομάδας για τις Διαταραχές Ροής Ομιλίας συνεργάζεται με συναδέλφους σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική για την στάθμιση εργαλείων αξιολόγησης προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Το κλινικό-ερευνητικό του έργο εστιάζει στην έμμεση θεραπευτική παρέμβαση (σε επίπεδο οικογένειας) και την εκπόνηση βραχύχρονων κλινικά αποτελεσματικών θεραπευτικών προγραμμάτων με Εστίαση στη Λύση. Δείτε το βιβλίο: Π.Εξ.Σ.Ε. Πρόγραμμα Εξέλιξης Σχέσεων Επικοινωνίας

Δημήτρης Μαρούσος

Θεραπευτής Λόγου & Επικοινωνίας Pgdip CCS, M.Sc.SLT, MRCSLT, RegHPC, ECSF, Κέντρο...

Φωτεινή Κατσιμίρη

Φωτεινή Κατσιμίρη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Φωτεινή Κατσιμίρη κατάγεται από τη Ρόδο και είναι εκπαιδευτικός. Έχει δουλέψει σε δημόσια σχολεία στο Λονδίνο και την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών στη Ρόδο, έγραψε το σενάριο για τις μικρού μήκους ταινίες “Abdullah” και “MEMO”. Οι ταινίες προβλήθηκαν σε διάφορα δημοτικά σχολεία της χώρας ως εκπαιδευτικό μέσο για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν το προσφυγικό ζήτημα και τα ζώα.

Η αγάπη της για την εκπαίδευση, τα ζώα και τη φύση κατέχει κυρίαρχο ρόλο στο παιδαγωγικό της έργο. Είναι vegan τα τρία τελευταία χρόνια. Το 2022 μας παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο,  με τίτλο “Η Τσίκι στο κατάλευκο νησί”.

Δείτε το βιβλίο: Η Τσίκι στο κατάλευκο νησί

Φωτεινή Κατσιμίρη

Η Φωτεινή Κατσιμίρη κατάγεται από τη Ρόδο και είναι εκπαιδευτικός....

Tsiakiri

Ευαγγελία Τσιακίρη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ονομάζομαι Τσιακίρη Ευαγγελία. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένω μόνιμα. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Σπούδασα βρεφονηπιοκομία και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια παιδοψυχολογίας, ψυχολογικής υποστήριξης, διατροφής για παιδιά, πρώτων βοηθειών, τρόπων εκγύμνασης βρεφών και κουκλοθέατρου. Έχω εργαστεί σε κλινικές στο τμήμα νεογέννητων, καθώς και σε
παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους και ως ψυχαγωγός σε παιδικές εκδηλώσεις.

Τα τελευταία χρόνια απασχολούμαι με τη φύλαξη παιδιών από 3 μηνών έως 5 ετών.

Επίσης, ασχολούμαι με τη συγγραφή ηλεκτρονικού βιβλίου σε ότι αφορά το παιδί και όχι μόνο, αλλά και με τη συγγραφή διηγημάτων, παιδικών παραμυθιών (με συμμετοχές στην Ονειρούπολη Δράμας) και θεατρικών σκετς.

Έγραψα αυτό το βιβλίο και δημιούργησα την αντίστοιχη ιστοσελίδα (http://www.kathe-mera-mama.gr) για να μοιραστώ μαζί σας όλες τις γνώσεις από την εμπειρία μου και να σας δώσω λύσεις και απαντήσεις στους προβληματισμούς σας, καθώς και ιδέες για νέες δραστηριότητες.

Δείτε τα βιβλία:

Κάθε μέρα μαμά!

Mother Everyday

 

Ευαγγελία Τσιακίρη

Ονομάζομαι Τσιακίρη Ευαγγελία. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένω μόνιμα....

Sidiropoulos Mixalis

Μιχάλης Σιδηρόπουλος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το 1967.
Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Συκεών Θεσσαλονίκης.
Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Γενικής Αγωγής του Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης «Δημήτρης Γληνός».
Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 1992.
Σήμερα είναι μάχιμος εκπαιδευτικός ( έτσι θέλει να πιστεύει!!!) στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού Πιερίας.

Δείτε το βιβλίο: Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών – Μια ιστορική καταγραφή

Μιχάλης Σιδηρόπουλος

Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το 1967. Αποφοίτησε...

Έλενα Παναγή

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Έλενα Παναγή γεννήθηκε το 1993 στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου. Σπούδασε φιλόλογος, στο τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου και υποκριτική στη δραματική σχολή «Βλαδίμηρος Καυκαρίδης.» Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νεοελληνική Φιλολογία, με θέμα διπλωματικής εργασίας: «Η μορφή της Κλυταιμνήστρας στην Τέταρτη Διάσταση του Γιάννη Ρίτσου και στον Δείπνο του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Η δικαίωση της φόνισσας.» Εργάστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός σε παιδικές παραστάσεις όπως «Ο Τριγωνοψαρούλης», «Ο Σιμιγδαλένιος» κ.α. Ασχολείται με την απασχόληση και ψυχαγωγία παιδιών, καθώς επίσης με τη συγγραφή ποιημάτων, θεατρικών έργων και παραμυθιών.

Δείτε το βιβλίο: Το κυνήγι της χαμένης ευτυχίας

Έλενα Παναγή

Η Έλενα Παναγή γεννήθηκε το 1993 στο Παραλίμνι της επαρχίας...

Tsinikopoulos

Δημήτριος Τσινικόπουλος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Δημήτρης Τσινικόπουλος είναι ποιητής, ερευνητής, δοκιμιογράφος και διηγηματογράφος. Σπούδασε νομικά στο Α.Π.Θ. και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές εδώ και στο εξωτερικό. Έγραψε και δημοσίευσε δεκάδες δοκίμια, άρθρα και μελετήματα φιλολογικού, ιστορικού και μεταφυσικού περιε-χομένου.
Μέχρι σήμερα εξέδωσε 23 βιβλία, ανάμεσα στα οποία και έξι ποιητικές συλλογές. Δοκίμια, ποιήματα και βιβλία του μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες. Έλαβε μέρος σε συνέδρια και ημερίδες και έχει δώσει διαλέξεις σε λογοτεχνικά, επιστημονικά και μεταφυσικά θέματα. Επίσης συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας. Κατά καιρούς αρθρογραφεί στον ημερήσιο τύπο. Είναι συνεργάτης σε πολλά περιοδικά λόγου και τέχνης. Μέρος του έργου του προβλήθηκε από τον τύπο και την τηλεόραση, αλλά ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του παραμένει ακόμα αδημοσίευτο. Είναι τακτικό μέλος σημαντικών λογοτεχνικών και επιστημονικών σωματείων.

Δείτε τα βιβλία:

Ο άνθρωπος της σκιάς

Οι πνευματικοί πατέρες του Νίκου Καζαντζάκη

Dawkins VS Ιησούς

Terra Amata

Πιόνια στη σκακιέρα του έρωτα

Ο Αντίχριστος του Νίτσε και ο αντιχριστιανισμός του

Δημήτριος Τσινικόπουλος

Ο Δημήτρης Τσινικόπουλος είναι ποιητής, ερευνητής, δοκιμιογράφος και διηγηματογράφος. Σπούδασε...

Grigorios S. Papadopoulos

Γρηγόριος Σ. Παπαδόπουλος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και εργάζεται στον τομέα της υγείας μέχρι σήμερα. Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το ενδιαφέρον του για τη φιλοσοφία και την ιστορία από μικρή ηλικία, επέδρασε στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του και το βιβλίο αυτό είναι καρπός των ερευνών του.

Δείτε το βιβλίο: Ενώπιον του βασιλιά

Γρηγόριος Σ. Παπαδόπουλος

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Αθήνα...

Nteliou Asimina

Ασημίνα Ντέλιου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Ασημίνα Ντέλιου γεννήθηκε και κατοικεί στο νησί της Εύβοιας. Έχοντας πάθος με την ελληνική παράδοση και τη διάσωσή της, πεποιθήσεις που της μεταδόθηκαν από την γιαγιά της και την μητέρα της, η οποία υπηρέτησε για περισσότερα από τριάντα χρόνια τον διδασκαλικό κλάδο, ασχολήθηκε από νωρίς με τον παραδοσιακό χορό και την έρευνατου λαϊκού πολιτισμού διασώζοντας προφορικές μαρτυρίες, ήθη και έθιμα και φωτογραφίζοντας τα αριστουργήματα της παραδοσιακής τέχνης. Κατόπιν δεκαετούς έρευνας της Βορειοευβοϊκής λαογραφίας, κάνει την προσπάθεια να συμπυκνώσει πρωτογενές υλικό και γραπτές μαρτυρίες, σε μία μελέτη η οποία παρουσιάζει τις παραδοσιακές ενδυμασίες και κοσμήματα της Βορείου Ευβοίας και την σύνδεσή τους με τα τοπικά έθιμα, αλλά και την αρχαιοελληνική και τη βυζαντινή καταγωγή των Ελλήνων. Είναι παντρεμένη με τον Θεοφάνη Ραμιώτη, χρυσοχόο, δημιουργό και συντηρητή παραδοσιακών κοσμημάτων, με τον οποίο μοιράζεται το όραμα να προβάλει τον ελληνικό λαϊκό πολιτισμό μέσω εκθέσεων και βιβλίων σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το βιβλίο: Παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές: Βόρεια Εύβοια

Ασημίνα Ντέλιου

Η Ασημίνα Ντέλιου γεννήθηκε και κατοικεί στο νησί της Εύβοιας....

Bagiaki

Θάλεια Βαγιάκη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Αθήνα από το 1968. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Αθηνών και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία. Έχει ασκήσει μια ευρεία γκάμα επαγγελμάτων ως υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις.

Όσο όμως ασχολούνταν αμέριμνη με το αντικείμενο των σπουδών της, στο κεφάλι της μαζεύονταν ιστορίες εντελώς άσχετες με το άθλημα της οικονομίας και διοίκησης.

Ιστορίες παραμυθένιες, πολύχρωμες, εξωτικές∙ ιστορίες για αγρίους και όχι για executives. Κάποια στιγμή οι ιστορίες παρα-στριμώχτηκαν εκεί μέσα, συνωστίστηκαν και απαίτησαν με θόρυβο να βγουν. Ήταν να μην τους ανοίξει την πόρτα….

Δείτε το βιβλίο: Ο Χάρης θα πετάξει

Θάλεια Βαγιάκη

Γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Αθήνα από το 1968. Σπούδασε Οικονομικές...

Ιωάννης Καρατζάνης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Ιωάννης Καρατζάνης γεννήθηκε στις 25 Φλεβάρη 1975. Η μητέρα του Σοφία Σπυράτου είναι από την Αγία Θέκλα της Κεφαλονιάς από την μεριά του Ληξουρίου και ο πατέρας του Δημήτρης Καραντζάνης από τους Καλιανούς της Νότιας Εύβοιας κοντά στη Κάρυστο. Γεννήθηκε κοντά στην Πλάκα κάτω από την σκιά του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Ασχολείται με το ελεύθερο λιανικό εμπόριο εδώ και 30 χρόνια. Σήμερα κατοικεί στον Χολαργό και διατηρεί κατάστημα ψιλικών [“μίνι μάρκετ” σε δωρική διάλεκτο] στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής. Έχει μια αδελφή κατά τρία χρόνια μικρότερη, τη Σεβαστή και έναν ανιψιό 5 χρονών, τον Φώτη. Και αυτά είναι όλα όσα έχουν μια αξία στην ζωή του, καθώς φυσικά και η φιλοσοφία.

Ιωάννης Καρατζάνης

Ο Ιωάννης Καρατζάνης γεννήθηκε στις 25 Φλεβάρη 1975. Η μητέρα...

Kabbadia

Μαρία Καββαδία

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Μαρία Καββαδία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Università degli Studi di Milano-Bicocca, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσε και σεμινάρια σκηνογραφίας και ενδυματολογίας στην Ιταλία, στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

Εργάστηκε για περίπου μια δεκαετία στο θέατρο και στην τηλεόραση, ώσπου αποφάσισε να ασχοληθεί με την παιδική λογοτεχνία με αφορμή τα χαμόγελα των παιδιών σε κάθε ιστορία που σκαρφιζόταν και τους έλεγε.

Δείτε το βιβλίο: Γρηγορούπολη

Μαρία Καββαδία

Η Μαρία Καββαδία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε Οικονομικές...

Christos Kotsiris

Κατηγορία: Συγγραφέας

The writer was born in London in 1962. He finished his studies in Athens’s medical school, but, in the end, literature stole his heart.
He has been rewarded with the first prize in “The New Greek Writer’s Award” for his novel “Who Is Going to Select the Rubbish”.
Currently, in his new book, Christos Kotsiris wrote a novel, which digs deep in the soul of the human nature.

The Starlight blew – The wretched life of an American Football Player

Christos Kotsiris

The writer was born in London in 1962. He finished...

Athina Barsamidou

Αθηνά Βαρσαμίδου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Αθηνά Βαρσαμίδου σπούδασε στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και από το 2002 εργάζεται στη β/θμια εκπαίδευση. Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών: διοίκηση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών μονάδων από το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (Παν/μιο Αιγαίου) το 2006 και σπουδές στην εκπαίδευση από το Ελληνικό Ανοικτό Παν/μιο το 2010. Η διδακτορική διατριβή της αφορά στην αξιολόγηση βάσει φακέλου (portfolio) μαθητή και εκπαιδευτικού και υποστηρίχτηκε το 2012 στο Π.Τ.Δ.Ε. Κρήτης. Το 2015 η Γαλλική Κυβέρνηση της απένειμε το μετάλλιο του Ακαδημαϊκού Φοίνικα. Ανήκει στην ομάδα αξιολογητών σχολικών εγχειριδίων του Ι.Ε.Π.

Έχει λάβει μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια ως επιμορφώτρια εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας τη διδασκαλία θεμάτων σχετικών με τα αντικείμενα της αξιολόγησης, της διοίκησης και της επαγγελματικής ανάπτυξης. Έχει πάρει μέρος ως εισηγήτρια σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων (σε Ελλάδα & σε εξωτερικό) και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά της εστιάζονται σε θέματα αξιολόγησης μαθητή, εκπαιδευτικού, εκπαιδευτικού έργου και επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών.

Δείτε τα βιβλία:

Η έρευνα δράση ως στρατηγική ποιοτικής έρευνας – Μοντέλα επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών

Αξιολόγηση βάσει φακέλου (portfolio) εκπαιδευτικού και μαθητή

Αθηνά Βαρσαμίδου

Η Αθηνά Βαρσαμίδου σπούδασε στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας...

Κατερίνα Παπασεβαστού

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Κατερίνα Παπασεβαστού, γεννήθηκε στις Η.Π.Α. Έζησε ως τα δεκαοχτώ της χρόνια στο χωριό των γονιών της, που ονομάζεται Κέφαλος και βρίσκεται στο νησί της Κω.
Στην πορεία βρέθηκε για λόγους σπουδών στην Κρήτη, όπου μέχρι σήμερα ζει και εργάζεται ως βρεφονηπιοκόμος, σε ένα κέντρο προσχολικής αγωγής. Με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό προς
το παιδικό βιβλίο, αποφάσισε να προχωρήσει στη γραφή παραμυθιών.
Θυμάται παιδί, ακόμα τον εαυτό της, να προσπαθεί να αποτυπώσει κάθε συναίσθημα στο χαρτί. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε, πως διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακόμα και σκόρπιες σκέψεις,
σε βοηθούν να καταλάβεις καλύτερα, ό,τι το μυαλό κρύβει μέσα του αποδομημένα.

Δείτε το βιβλίο: Ένα μαϊμουδάκι, όχι σαν όλα τ’ άλλα – Μια ιστορία για τη δύναμη της διαφορετικότητας και της αγάπης

Κατερίνα Παπασεβαστού

Η Κατερίνα Παπασεβαστού, γεννήθηκε στις Η.Π.Α. Έζησε ως τα δεκαοχτώ...

Ntoba

Μαρία Ντόβα

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Μαρία Ντόβα γεννήθηκε το 1991 στην Πάτρα. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και τώρα ασχολείται με τη διδασκαλία. Παράλληλα έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο αρχαίο θέατρο, οι οποίες την έφεραν σε επαφή με την αξία της μυθοπλασίας. Αντλώντας την έμπνευσή της από μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, συλλαμβάνει την ιδέα του «βιολιστή και του μαγεμένου δάσους», για να διδάξει στους μικρούς -και μεγάλους- αναγνώστες ότι μπορεί η ζωή του ανθρώπου να έχει σκαμπανεβάσματα, εκείνος όμως πάντα είναι ικανός να την αλλάξει προς αυτό που θεωρεί ως το καλύτερο.

Δείτε το βιβλίο: Ο βιολιστής και το μαγεμένο δάσος

Μαρία Ντόβα

Η Μαρία Ντόβα γεννήθηκε το 1991 στην Πάτρα. Σπούδασε Φιλολογία...

Zerbas

Χρήστος Ζέρβας

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ονομάζομαι Χρήστος Ζέρβας, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα. Είμαι απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ΣΤΕΕ Αναβύσσοου τμήμα “Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής” και μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Euro toques Hellas. Έχω συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς ανά τον κόσμο υπό τον τίτλο του Chef, αποσπώντας αρκετά χρυσά, ασημένια, χάλκινα μετάλλια και επαίνους σε διάφορες κατηγορίες.

Aπό μικρό παιδί, το πάθος μου ήταν η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου σε μια κουζίνα, αρχικά της μητέρας μου, παρατηρώντας την κάθε φορά που μαγείρευε μια νοστιμιά και μετά, ως επί τον πλείστον στις κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού.

Το βιβλίο “Ταξίδι στον κόσμο των Γεύσεων” προέκυψε από προσωπική επιθυμία να μοιραστώ με όλους εσάς, ένα πολύ μικρό μέρος όσων έχω διδαχθεί όλα τα χρόνια της καριέρας μου ως μάγειρας και Chef, προσθέτοντας σε κάποιες από αυτές και την δική μου πινελιά.

Δείτε τα βιβλία:

Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων

Journey through the flavours of the World

Χρήστος Ζέρβας

Ονομάζομαι Χρήστος Ζέρβας, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα. Είμαι απόφοιτος...

Amy Louise Gibbins

Amy Louise Gibbins

Κατηγορία: Εικονογράφος

H Amy Louise Gibbins είναι Εικονογράφος και Σχεδιάστρια Γραφιστικής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Μεγάλης Βρετανίας το Devonshire μέχρι που βρέθηκε στην πόλη του Βath αποκτώντας με άριστα το πτυχίο της στη Γραφιστική Επικοινωνία. Μετά την αποφοίτηση της, ταξιδέψε σε 8 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια ζει σε μια όμορφη κατοικία στο κέντρο της πόλης Βath, έχοντας κατοικίδιο ένα χάμστερ τον Ηebe. Κάποια από τα έργα της περιλαμβάνουν την εικονογράφηση για μια μεταπτυχιακή δημιουργική συνεργασία στο έργο «Χαρτόκοσμοι» που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Waterstones. Έργα της διακοσμούν τα διαμερίσματα Luxuary Escapes στο Bath. Στο μέλλον φιλοδοξεί να γράφει και να εικονογραφεί τα δικά της παιδικά παραμύθια.

Email: amy_gibbins@hotmail.co.uk , @starry_seal_prints

Δείτε το βιβλίο: Το μαγικό φτερό

Amy Louise Gibbins

H Amy Louise Gibbins είναι Εικονογράφος και Σχεδιάστρια Γραφιστικής. Γεννήθηκε...

Giorgos Perisanidis

Γιώργος Περισανίδης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Γιώργος Περισανίδης γεννήθηκε το 1973 στην Ροδιά Ηλείας. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Βίζμπαντεν της Γερμανίας και το 1982 εγκαταστάθηκε στην Πάτρα. Το 1991 ξεκίνησε να φοιτά στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ το 1996 έγιε η πρώτη του γνωριμία με το διαδίκτυο.
Το 2000, εποχή που κατά κάποιον τρόπο ξεκίνησαν να αναγνωρίζονται πιο δυναμικά οι δυνατότητες του διαδικτύου στην Ελλάδα, τον βρήκε έτοιμο και ξεκίνησε να εργάζεται παρέχοντας Υπηρεσίες Internet.
Με το μυθιστόρημα και τον κινηματογράφο είχε μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια και κρατάει ως σήμερα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το συγγραφέα:

Website: http://www.digilove.eu/

Δείτε το βιβλίο: All in – multitasking μυθιστόρημα

Γιώργος Περισανίδης

Ο Γιώργος Περισανίδης γεννήθηκε το 1973 στην Ροδιά Ηλείας. Έζησε...

Aggelou

Μαρία – Εύα Αγγέλου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Γεννήθηκε το 1974 και ζει στην ακριτική Καστοριά. Έχει ζήσει και εργαστεί στην Φρανκφούρτη στης Γερμανίας και κάπου εκεί ανακάλυψε την αγάπη για την συγγραφή.

Το έναυσμα της το έδωσε ο Roald Dahl με τα ασυνήθιστα διηγήματα «Kuesschen Kueschen» που ήταν αυτό ακριβώς το είδος που της άρεσε να διαβάζει.

Αν και ο μεγάλος της έρωτας από τα δεκατρία της ήταν ο Αντώνης Σαμαράκης με το «Ζητείται Ελπίς». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής και είναι μανιώδης βιβλιόφιλη. Εισήχθη στο ΤΕΙ Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών αν και πότε δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, επειδή παραήταν τεχνολογικές για τα γούστα της.

Πιστεύει ότι η ουσία κρύβεται στα απλά πράγματα και σε ένα ζεστό χαμόγελο. Αφουγκράζεται τους ανθρώπους που συναντά και γοητεύεται από την ιστορία που ο καθένας κρύβει βαθιά μέσα του.

Δείτε το βιβλίο: Έγκλημα σε χρώμα κόκκινο

Μαρία – Εύα Αγγέλου

Γεννήθηκε το 1974 και ζει στην ακριτική Καστοριά. Έχει ζήσει...

Xrysomalli

Μιράντα Χρυσομάλλη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Μιράντα Χρυσομάλλη από την Λιβερία της Αφρικής όπου γεννήθηκε, έζησε τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της στην Ξάνθη. Δύο χρόνια αργότερα στην Καβάλα. Από τα δεκαοχτώ της έως και σήμερα στην “δικιά” της Θεσσαλονίκη ανακαλύπτοντας μέρη και στέκια που την κάνουν να αισθάνεται ζεστασιά και οικειότητα μες στην ανοικειότητα των χρόνων. Από την ανυπόφορη ενασχόληση με την τέχνη των αριθμών και τα λογιστικά στο εμπόριο. Από το εμπόριο της κρίσης σε ένα ειδικό σχολείο όπου προσφέροντας μια ελιά έπαιρνε κάθε μέρα ένα δοχείο ξεχειλισμένο παρθένο λάδι. Αυτό την οδήγησε ξανά στην μουσική που πάντα αγαπούσε κι άρχισε να σκαρώνει με την κουτσή εφηβική της κιθάρα τραγουδάκια. Έχοντας πάντα πρώτη στην ψυχή της την Ποίηση, αλλά κρυφά από όλους στο παλιό αλλά αρχοντικό μπαούλο της γιαγιάς της.

Δείτε το βιβλίο: Το βαλς των χρυσαλλίδων

Μιράντα Χρυσομάλλη

Η Μιράντα Χρυσομάλλη από την Λιβερία της Αφρικής όπου γεννήθηκε,...

Zoumpiadis

Ιωάννης Ζουμπιάδης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Ιωάννης Ζουμπιάδης κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Έχει μείνει στην Καβάλα, την Κομοτηνή και τη Θέρμη. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Προσωποκεντρική Συμβουλευτική. Έχοντας γίνει δεκτός στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus φοίτησε για ένα εξάμηνο στο Βέλγιο στην Αμβέρσα.

Τα χόμπι του είναι η μουσική και οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί. Του αρέσει πολύ η φύση, η λογοτεχνία, η ψυχολογία, η μουσική του διαλογισμού, η αρθρογραφία, ο εθελοντισμός και τα ταξίδια. Επιπλέον, αγαπημένο του άθλημα είναι το volley. Υπήρξε για ένα διάστημα μουσικός παραγωγός σε ραδιόφωνο της Κομοτηνής. Από παιδί του άρεσε οτιδήποτε είχε σχέση με την έκφραση και με την τέχνη γενικότερα. Για ενάμιση χρόνο συμμετείχε σε τμήμα ζωγραφικής και χορωδίας. Από το δημοτικό ακόμα είχε επαφή με τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Επιπροσθέτως, όπως ο ίδιος βεβαιώνει θυμάται ακόμα από τα 4 του έτη να ακούει μουσική. Οπότε η μουσική όπως και οι παραδοσιακοί χοροί αποτελούν αδιαμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Η λογοτεχνία για αυτόν είναι τρόπος έκφρασης, εξωτερίκευση σκέψεων και συναισθημάτων, φαντασία και ακόμα περισσότερα. Του αρέσει αρκετά να βλέπει νέα μέρη, να γνωρίζει καινούριους και διαφορετικούς ανθρώπους και να ανακαλύπτει νέους πολιτισμούς.

http://business-with-psychology-issues.webnode.gr/
YouRock
LinkedIn

Δείτε το Βιβλίο: Ψυχής δρόμος

Ιωάννης Ζουμπιάδης

Ο Ιωάννης Ζουμπιάδης κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Έχει μείνει στην...

Mataragkas

Διονύσης Ματαράγκας

Κατηγορία: Εικονογράφος

Το όνομά μου είναι Διονύσης Ματαράγκας. Κατάγομαι από τη Ζάκυνθο. Αποφοίτησα από το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, από το εργαστήριο του Ι. Φωκά.
Έχω κάνει ατομικές εκθέσεις και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαι μέλος της ομάδας «Τσιριτσάντσουλες» όπου σχεδιάζω θεατρικά σκηνικά και μάσκες και δημιουργός δύο ταινιών μικρού μήκους: «REVANCHE» και «Το Κρυφτό». Έχω γράψει το κόμιξ «ΧΡΟΝΟΣ ΩΡΕΣ ΛΕΠΤΑ». Μου αρέσουν…τα παγωτά

My name is Dima (Dionisis Mataragas). I come from the island of
Zakynthos. I graduated from the Fine and Applied Arts Department of
the Aristotle University of Thessaloniki where I majored in Professor
Fokas’ workshop.
I have participated in private and group exhibitions in Greece and
abroad. I am a member of the team ‘Tsiritsantsoules’ where I design
theater sets and masks. I have also directed two short films: ‘Revanche’
and ‘To krifto’( “Hide-and-Seek”) and written the comic book ‘Chronos
Ores Lepta’ (“Time Hours Minutes”). I love…ice cream.

Δείτε τα βιβλία:

Η χώρα από παγωτό

Ice Cream Land

Διονύσης Ματαράγκας

Το όνομά μου είναι Διονύσης Ματαράγκας. Κατάγομαι από τη Ζάκυνθο....

Koutsoklenis

Αθανάσιος Κουτσοκλένης

Κατηγορία: Συγγραφέας
To σχολείο της προσοχής:

Ο Αθανάσιος Κουτσοκλένης είναι ειδικός παιδαγωγός και συνεργάτης του Τμήματος Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ». Αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές (M.A.) με διάκριση στη Συνεκπαίδευση και τις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (University of Birmingham). Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στην ειδική αγωγή (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) για την οποία του χορηγήθηκε υποτροφία από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης». Έχει εργαστεί ως δάσκαλος ειδικής αγωγής σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και ως ειδικός επιστήμονας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δείτε το βιβλίο του: Το σχολείο της προσοχής

Αθανάσιος Κουτσοκλένης

Ο Αθανάσιος Κουτσοκλένης είναι ειδικός παιδαγωγός και συνεργάτης του Τμήματος...

Mitsiopoulou

Χαρά Μητσιοπούλου

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Χαρά Μητσιοπούλου γεννήθηκε στην Τραπεζίτσα Βοΐου Κοζάνης. Οι γονείς της ήταν αγρότες και η ίδια μαζί με τις δυο αδερφές της δούλευε κοντά τους μέχρι που έφυγε για τις σπουδές της. Τελείωσε το μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείου του χωριού της και στη συνέχεια το Γυμνάσιο και το Λύκειο στη Νεάπολη Κοζάνης.
Από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να γίνει δασκάλα. Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα όταν τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία της Φλώρινας και διορίστηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Δίδαξε σε σχολεία του Έβρου, της Ξάνθης, της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας βιώματα και εμπειρίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Για πέντε χρόνια δούλεψε σε ελληνικά σχολεία στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Στουτγάρδη, όπου βίωσε την αληθινή δίψα των παιδιών του εξωτερικού να μάθουν τη μητρική τους γλώσσα και τη θερμή υποστήριξη και βοήθεια των γονιών τους που ζουν με την ελπίδα ότι τα παιδιά τους δεν θα ξεχάσουν ποτέ την ελληνική γλώσσα. Ήταν πραγματικά μια εμπειρία ζωής που την έκανε να εκτιμήσει την εκπαιδευτική διαδικασία ακόμα περισσότερο.
Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Νίκο Γκάνα κι έχει δυο παιδιά. Σήμερα εργάζεται σε Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης όπου και ζει.
Νιώθει βαθιά αγάπη για όλα τα παιδιά και θεωρεί ότι ένα από τα καθήκοντά της σε αυτή τη ζωή είναι να τα βοηθάει να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται μέσα σε κλίμα αγάπης, κατανόησης και σιγουριάς.
Της αρέσουν πολύ τα παραμύθια και οτιδήποτε εξωπραγματικό, γιατί θεωρεί ότι με τη δύναμη που σου δίνει το εξωπραγματικό μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε τι στη ζωή σου. Οι οικολογικές και περιβαλλοντικές της ευαισθησίες και ανησυχίες, την έκαναν να ασχοληθεί μαζί με τους μαθητές της, στα διάφορα σχολεία που υπηρέτησε, με περιβαλλοντικά προγράμματα ένα εκ των οποίων πήρε το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου το 2003.
Έχει εκδώσει μαζί με το σύζυγό της ένα βιβλίο – βοήθημα, ιστορικού περιεχομένου, με τον τίτλο «Η Ελληνική Επανάσταση μέσα από εικόνες και χάρτες».
«Τα Χρώματα της Γλύκας» είναι το πρώτο παραμύθι που εκδίδει, αν και μέσα στην τάξη χρησιμοποιεί πολύ συχνά δικά της παραμύθια για να γίνει η διαδικασία της μάθησης πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Δείτε το βιβλίο:Το ξεχωριστό κορίτσι

Χαρά Μητσιοπούλου

Η Χαρά Μητσιοπούλου γεννήθηκε στην Τραπεζίτσα Βοΐου Κοζάνης. Οι γονείς...

Anagnostopoulos

Αντώνιος Αναγνωστόπουλος

Κατηγορία: Συγγραφέας

Πίσω από τον Άγνωστο Α΄ βρίσκεται ο συγγραφέας Αντώνιος Αναγνωστόπουλος.

Γεννημένος το 1975 στο Διδυμότειχο, έζησε εκεί μέχρι τα 18 του χρόνια.

Στη συνέχεια έζησε στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκαν οι πρώτες ιστορίες-αφηγήματα, ύστερα από παρότρυνση φίλων και ιδιαίτερα του Romolo Cheri.

Το 2008 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα,όπου ολοκλήρωσε και εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: “Ιστορίες του Άγνωστου Α΄” Εκδόσεις Φυλάτος.

Το 2016 ολοκληρώνει και εκδίδει μια ακόμη προσπάθεια με τίτλο: “Συνδυασμοί λέξεων από τον Άγνωστο Α΄” Εκδόσεις Φυλάτος.

Το 2018 ολοκληρώνει και εκδίδει άλλη μια προσπάθεια με τίτλο: “Σκέψεις/Προβλήματα από τον Άγνωστο Α΄” Εκδόσεις Φυλάτος .

Το 2020 ολοκληρώνει και εκδίδει το νέο του βιβλίο βιβλίο με τίτλο “Η ζωή εν μέρει” από εκδόσεις Φυλάτος.

Το σήμερα,τον βρίσκει να δημιουργεί, παρέα με τη μοναξιά της πολυάνθρωπης Αθήνας.

Αρθρογράφος στο προσωπικό του λογοτεχνικό ιστολόγιο Τα Απομνημονεύματα του Άγνωστου Α’

Δείτε τα βιβλία:

Ιστορίες του Άγνωστου Α

Συνδυασμοί λέξεων από τον άγνωστο Α

Σκέψεις/ Προβλήματα από τον άγνωστο Α

Αντώνιος Αναγνωστόπουλος

Πίσω από τον Άγνωστο Α΄ βρίσκεται ο συγγραφέας Αντώνιος Αναγνωστόπουλος....

Efi Dalakmani copy

Έφη Δαλακμάνη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Έφη Δαλακμάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή κωμόπολη κοντά στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει. Είναι προπτυχιακή φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Η υπέρμετρη αγάπη της για την μουσική και τη λογοτεχνία την οδήγησε τελικά στο δρόμο της συγγραφής. Τα «Σήματα Καπνού» είναι η πρώτη ποιητική της συλλογή στην αγγλική γλώσσα.

Effie Dalakmani was born and raised in a small town near Thessaloniki, where she currently resides. She is an undergraduate student in the English department of Aristotle University of Thessaloniki. Her tremendous love for music and literature paved the way for her journey into writing. Smoke Signals is her first poetry collection in English.

Connect with Effie: Instagram: @dalakmanie

E-mail: edalakmani@gmail.com

Δείτε το βιβλίο: Smoke Signals

Έφη Δαλακμάνη

Η Έφη Δαλακμάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή κωμόπολη...

Μπαλιάμη Κωνσταντίνα

Κωνσταντίνα Μπαλιάμη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Κωνσταντίνα Μπαλιάμη γεννήθηκε στη Μελβούρνη και εγκαταστάθηκε σε μικρή ηλικία στην όμορφη, καταπράσινη πόλη των Γρεβενών που είναι και ο τόπος καταγωγής και κατοικίας της τα τελευταία χρόνια.

Έχει έναν γιο, τον Βασίλη και μία κόρη, τη Δήμητρα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος ψυχολογίας και κατέχει μεταπτυχιακό στην «Ψυχολογία της Άσκησης» και στην «Ειδική Αγωγή». Έχει συγγράψει δύο πανεπιστημιακά συγγράμματα: «Η συμβολή της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στην Πρόβλεψη Συμπεριφορών Υγείας σε Πάσχοντες από έμφραγμα του μυοκαρδίου» και «Κοινωνιογλωσσικές αναπαραστάσεις των κοινωνικών διαφορών στην τηλεοπτική ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη».

Έχει συγγράψει επιστημονικά άρθρα τα οποία δημοσιεύτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Εργάζεται μέχρι σήμερα, ως Ψυχολόγος στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοι-νωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Γρεβενών, προωθώντας δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος, ψυχολογικής στήριξης, κοινωνικής ένταξης και εποπτείας δομών κοινωνικής πρόνοιας σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Τις ελεύθερες ώρες της περιδιαβαίνει τα μαγευτικά μονοπάτια της πόλης της υπό τους ήχους της φύσης αποτυπώνοντας άλλοτε σε καμβά τις πιο ουσιαστικές πτυχές της και άλλοτε σε μία κόλλα χαρτί τις συναισθηματικές πινελιές της…

Δείτε το βιβλίο: Το ταξίδι των αισθήσεων 

Κωνσταντίνα Μπαλιάμη

Η Κωνσταντίνα Μπαλιάμη γεννήθηκε στη Μελβούρνη και εγκαταστάθηκε σε μικρή...

Kontomari

Κωνσταντίνα Κοντομάρη

Κατηγορία: Συγγραφέας

Η Κωνσταντίνα Κοντομάρη σπούδασε:
• Διοίκηση και Οικονομία, (Ανώτατο Οικονομικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδος).
• Συμβουλευτική Ανθρωπίνων Σχέσεων, (Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο).
• Εγκληματολογική Ψυχολογία
• (Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας– ΔΔΕΕΨΥ).
• Συμβουλευτική Ψυχολογία – Coaching
• (Πανεπιστήμιο Αιγαίου).
Έχει εκπαιδευτεί σε Τεχνικές Αυτογνωσίας και Ενεργειακής Ψυχολογίας NLP (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) Socratic Method, EFT, oponopono.
Είναι δημιουργός της πρωτοποριακής μεθόδου Dream – Decide – Do και είναι μέλος στον Σύλλογο «Συμβουλευτικής – Coaching – Mentoring Association Ελλάδος».
Το 2012 έλαβε πιστοποίηση επιπέδου Α από την Τράπεζα Ελλάδος ως ασφαλιστική Σύμβουλος. Εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική ως χρηματοοικονομική σύμβουλος.

Είναι εθελόντρια στην ομάδα κοινωνικής δράσης «Hopeaholics». Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο. Συγγραφέας του βιβλίου «Πορφυρός Ηγέτης», Παρασκήνιο 2018 και «Στιγμές Σιωπής», Παρασκήνιο 2006.
Όραμά της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν τον Ηγέτη μέσα τους και να ζήσουν μια ζωή που να αξίζει
e-mail: k.kontomari@yahoo.gr
Page: Κωνσταντίνα Κοντομάρη –
Konstantina Kontomari
Profile: Κωνσταντίνα Κοντομάρη

Δείτε το βιβλίο: Μικροί ήρωες μεγάλοι ηγέτες

 

Κωνσταντίνα Κοντομάρη

Η Κωνσταντίνα Κοντομάρη σπούδασε: • Διοίκηση και Οικονομία, (Ανώτατο Οικονομικό...

Konstantinos Nikakis

Κωνσταντίνος Νικάκης

Κατηγορία: Συγγραφέας

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια επαρχιακή πόλη και από πολύ νωρίς κατάλαβε πως τα Οικονομικά είναι ο χώρος που τον ενδιαφέρει. Εργάστηκε σε εταιρίες του οικονομικού τομέα και πλέον ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Αγαπάει τα ταξίδια και στον ελεύθερό του χρόνο πάντα προσπαθεί να επισκέπτεται νέους προορισμούς. Πιστεύει πως στο τέλος πρέπει να είμαστε γεμάτοι αναμνήσεις και όχι επιθυμίες και το βιβλίο αυτό είναι το ξεκίνημα ενός νέου, τελείως διαφορετικού ταξιδιού.

Δείτε το βιβλίο Σ’ αγαπώ με SMS

Κωνσταντίνος Νικάκης

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια επαρχιακή πόλη και...