Ας γίνουμε φίλοι με τη Λίζα την μπαλαρίνα…

Η Λίζα είναι ένα κουταβάκι με μεταξένιο μαύρο τρίχωμα και με άσπρο χρώμα στις μπροστινές της πατούσες και την ουρά. Τα μάτια της είναι  καφετιά, γεμάτα λάμψη και έχει  μία αστείρευτη ενέργεια για παιχνίδια και χάδια. Το μπαλέτο έγινε το αγαπημένο θέαμα της Λίζας. Της αρέσει τόσο πολύ η μουσική και οι κινήσεις των μικρών χορευτριών, που κάνει  κι αυτή στροφές χαμογελαστή και μεγάλα σάλτα με τα μικρά της ποδαράκια. Τ’ αυτάκια της πετάγονται κι αυτά στον αέρα και η ουρίτσα της, που πηγαινοέρχεται ρυθμικά, προδίδει τη χαρά της.

Η Λίζα σε προσκαλεί μικρέ αναγνώστη μέσα από τη σελίδα fb να κάνετε παρέα και να παίξετε μαζί και ποιος ξέρει να σου μεταδώσει την αγάπη της για τον χορό και τη ζωή! Να ανακαλύψεις την αξία της φιλίας μέσα από τη σχέση της Λίζας και της μικρής Πίτσας, της μικρής χορεύτριας. Να μιλήσεις και για το δικό σου αγαπημένο ζωάκι!!!

liza mpalarina

Λίγα λόγια για το παραμύθι  “Λίζα η μπαλαρίνα”
της Πράξια Αρέστη

“Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα κουτάβι και ένα κοριτσάκι; Σε μια πόλη που δείχνει κάθε μέρα το σκληρό της πρόσωπο στα αδέσποτα, ένα κουταβάκι γεννημένο στα σκουπίδια γεννιέται δίπλα από μία σχολή μπαλέτου. Οι κλασικές μελωδίες, τα χρώματα και οι κινήσεις των παιδιών το κάνουν για λίγο να ξεχνά το κρύο και τη μοναξιά των δρόμων. Η φιλία και η αγάπη, όμως, μιας μικρής μπαλαρίνας θα του αλλάξουν για πάντα τη ζωή.”

Πρόκειται για ένα παιδικό διήγημα που απευθύνεται τόσο σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους που αγαπάνε τα ζώα και έχουν μία δική τους όμορφη ιστορία να διηγηθούν για το πώς ήλθε στη ζωή τους το δικό τους αγαπημένο κατοικίδιο.

Αγοράστε το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντάς το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622.

Εκτύπωση: Έγχρωμη πολυτελής έκδοση, με μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο και δέσιμο καρφίτσας, τυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ατοξικά χρώματα.

Σελίδες: 24
ISBN: 978-618-5318-08-6
Έκδοση: 1η

Εικονογράφηση της Μάγδας Κανδυλιάρη

Εξώφυλλο Λίζα η μπαλαρίνα

Η συγγραφέας, θέλοντας να συνεχίσει την ενεργή της βοήθεια προς τα καταφύγια ζώων, συνεργάζεται σε αυτή την κυκλοφορία της με το Dog Valley Center, όπου μέρος των εσόδων θα πηγαίνει κάθε τρίμηνο στην αγορά τροφίμων και απαραιτήτων πραγμάτων για το καταφύγιο.