Γνωριμία με τον συγγραφέα του βιβλίου Πόλεμος για την καταστροφή της νοημοσύνης κ. Ιωσήφ – Χρήστο Κονδυλάκη

Polemos gia tin katastrofi tis noimosynis - exofyllo - entypo biblio

Το βιβλίο “Πόλεμος για την καταστροφή της Νοημοσύνης” είναι μία εισαγωγή στον πόλεμο καταστροφής της  νοημοσύνης (ΠΚΝ), όπως αυτός γίνεται εναντίων Εθνών, Οργανισμών και  ατόμων (π.χ εναντίων Κρατικών Οργανισμών, των Ενόπλων ∆υνάμεων, του Εκπαιδευτικού και Ερευνητικού συστήματος, Εμπορικών οργανισμών, υψηλής  νοημοσύνης και γνώσεων ανθρώπων, των πολιτών, κ.α.).

Ορισμένοι μέθοδοι διεξαγωγής του ΠΚΝ περιγράφονται στο παρόν βιβλίο και προτάσεις γίνονται για περαιτέρω επιστημονικές έρευνες στο θέμα. Η παρούσα επιστημονική εργασία έχει ως  σκοπό να δημιουργήσει το υπόβαθρο για τη νομική προστασία από τον Πόλεμο Καταστροφής Νοημοσύνης.

Τι σας ώθησε στη συγγραφή και πώς επιλέξατε αυτό το θέμα;

Εβίωσα τον Πόλεμο για την Καταστροφή της Νοημοσύνης εις την Ελλάδα, τον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση…

Επέλεξα το θέμα του βιβλίου μου, μετά από σχετική επιστημονική έρευνα,για να προειδοποιήσω την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις παρούσες και μελλοντικές γενεές,κ.α.

Τι χρειάζεται να έχει ένα καλό βιβλίο για σας;

Επειδή διαβάζω σχεδόν αποκλειστικά επιστημονικά βιβλία, ένα καλό βιβλίο πρέπει να δίδει τους ορισμούς των εννοιών, τις υποθέσεις που γίνονται και τους περιορισμούς που τίθενται και να έχει λογική και αιτιολογημένη ανάπτυξη του θέματος και να υπάρχει και σχετική βιβλιογραφία,κ.τ.λ.

Ποια από τα βιβλία που διαβάσατε σας έχουν επηρεάσει; Έχετε κάποιο πρότυπο;

Τα βιβλία που με έχουν επηρεάσει αναφέρονται στην βιβλιογραφία. Προσωπικά προσπαθώ να κάνω πρωτότυπη θεμελιώδη επιστημονική έρευνα…

Σε ποια κατηγορία αναγνωστών πιστεύετε ότι θα έχετε μεγαλύτερη απήχηση;

Στο επιστημονικό και φοιτητικό κοινό και στο ερευνητικό κοινό, αλλά και γενικότερα σε κάθε άνθρωπο με διανοητικές ανησυχίες, περιλαμβανομένων και νοημόντων μαθητών λυκείου.ΕΡ.

Ποιους μπορεί να ενδιαφέρει το βιβλίο σας;
Νομίζω ότι το βιβλίο μου ενδιαφέρει τους πάντες , διότι όλες οι σκόπιμες ενέργειες εξαρτούνται από τις ανθρώπινες αποφάσεις , η αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα των οποίων ισχυρότατα επηρεάζεται από την ανθρώπινη διανοητική Νοημοσύνη (συμπεριλαμβανομένων και των
κοινωνικών σχέσεων που περιλαμβάνουν συναίσθημα και νοημοσύνη).

Ποια στοιχεία νομίζετε ότι είναι απαραίτητα για την επιτυχία ενός βιβλίου;

Σύμφωνα με τη δική μου γνώμη ένα επιτυχημένο βιβλίο πρέπει να προσφέρει ενδιαφέρουσα μάθηση στον αναγνώστη,ή αν είναι μυθιστόρημα να κρατάει σε συνεχές ενδιαφέρον τον αναγνώστη π.χ. με πλοκή,μυστήριο,αγωνία,συναίσθημα,κ.α. Το κυριότερο σε ένα βιβλίο είναι το θέμα του βιβλίου να ενδιαφέρει τον αναγνώστη.

Είστε συστηματικός αναγνώστης παρόμοιων βιβλίων;

Έχω μία βιβλιοθήκη βιβλίων,κυρίως επιστημονικών, σε πάρα πολλούς τομείς των επιστημών και της τεχνολογίας. Η βιβλιοθήκη μου μπορεί να έχει περίπου πάνω από 2000 βιβλία (ελληνικά, αγγλικά).

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ιωσήφ-Χρήστος Κ. Κονδυλάκης, γεννήθηκε εις το Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι Αριστούχος Φυσικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακός απόφοιτος (M.Sc) Πυρηνικός Φυσικός ειδικευμένος εις την Πυρηνική Σχάση (Εφηρμοσμένα & Θεωρητικά), του Πανεπιστημίου McGill του Καναδά, όπου φοίτησε με πλήρη Καναδική υποτροφία.

Έχει εργαστεί ως Διευθυντής(Manager) Σχεδιάσεως Συστημάτων & Αναπτύξεως σε μεγάλη εταιρεία στον Καναδά, ως Επίκουρος Τεχνικός Προϊστάμενος εις τα Κεντρικά γραφεία της γενικής διεύθυνσης Παραγωγής Πυρηνικής Ισχύος εις το “Ontario Hydro” του Καναδά, εις το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. της Ελλάδος, κ.α.

Έχει πάρα πολλά επιστημονικά ενδιαφέροντα και ασχολείται με την πρωτότυπη θεμελιώδη επιστημονική έρευνα σε πολλούς τομείς, όπως ενδεικτικά φυσική, μαθηματικά, πληροφορική, ηλεκτρονικά(SV1GZ), ιατρική (ογκολογία, ψυχολογία/ψυχιατρική), νομικά, φιλοσοφία, οικολογία, διεθνείς σχέσεις, οικονομικά, χριστιανική ορθοδοξία, κ.α.

Έχει κάνει θεμελιώδεις πρωτότυπες δημοσιεύσεις εις Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συγγράψει πάρα πολλά επιστημονικά άρθρα που έχει στείλει σε Πρεσβείες Εθνών και σε Εθνικούς & Διεθνείς Οργανισμούς.

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.