Παρουσίαση Ψημένο κάστανο στον Φιλαναγνώστη και στο vivlio -life

“Ένα σχετικά αισιόδοξο βιβλίο, όπου μέσα από τις σελίδες του μηνύματα και σκέψεις περνούν και κάνουν τον αναγνώστη να σκεφτεί καλύτερα ορισμένα πράγματα.  Η ανέμελη φοιτητική ζωή, η οικογένεια, τα όνειρα και οι στόχοι των νέων, τα μεταφυσικά ερωτήματα που βασανίζουν τους ανθρώπους, η αγάπη, η αρρώστια, η δύναμη, η απώλεια, η ευτυχία, η φιλία, αλλά και στοιχεία από τον εκδοτικό χώρο του βιβλίου, τη συγγραφή, την επιτυχία, τις κριτικές και τα σχόλια.”

“Κωνσταντινούπολη, Παρίσι, Θεσσαλονίκη και Νέα Υόρκη, τέσσερις είναι οι πόλεις που βρίσκονται οι ήρωες στο χτες και στο σήμερα. Γιατί το βιβλίο κινείται ανάμεσα στο χτες και στο σήμερα -με λίγα πραγματολογικά στοιχεία που ξέφυγαν- ανάμεσα στις αναμνήσεις και τα νέα βιώματα του Χάρη. Σήμερα; Πού βρίσκονται οι ήρωες; Πώς είναι η ζωή τους;

     Ένα γλυκόπικρο κοινωνικό βιβλίο με μια αληθινή ιστορία αγάπης. «Ψημένο Κάστανο» ο τίτλος του από τις μυρωδιές της Κωνσταντινούπολης…”

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα Λουκά Κατσώνη

Ο Λουκάς Κατσώνης γεννήθηκε το 1979 στην Θεσσαλονίκη όπου ζει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του.

Ο λάτρης της μουσικής, των ταξιδιών, της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου αναζητά πάντα διαφορετικές και εναλλακτικές μορφές έκφρασης.

Η δημιουργία ιστοριών είναι η μεγάλη του αγάπη. Αντιμετωπίζει την έμπνευση του ταξιδιού του και από την έντονη καθημερινότητα που βιώνει ως επιτυχημένο επιχειρηματικό στέλεχος.

Σπούδασε Οικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον τραπεζικό κλάδο και στη συνέχεια ως διευθυντής πωλήσεων και εκπαιδευτικός πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα έχει διδάξει την Διοίκηση Επιχειρήσεων σε υποψήφιες και μεταπτυχιακές σπουδές και έχει κάνει με εξαιρετική επιτυχία κύκλους παρουσιάσεων σχετικά με την αυτογνωσία και την πορεία επιτυχίας σε φοιτητές.

Το “Ψημένο καστάνο” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Σελίδα fb του βιβλίου εδώ

Σελίδα fb του συγγραφέα εδώ